Yaza hazırlık yapmam lazım :) :)

ebmur

Lr health&beauty ;)
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
52
13
40
Herkese iyi geceler. Ben Hipoglisemi hastasıyım ve kilo vermek istiyorum. Ama hastalığım nedeniyle açlık durumu pek söz konusu değil. Aç kalınca elim ayağım tutma oluyor, algılama sorunu çekiyorum. Ve bana yağ yakimini hızlandıran çay, karışım, takviye vb seylerde önerisinde bulunabilir misiniz????

Merhaba, her gün olmasa da en azından haftada 3 gün sabahları meyve/sebzelerden smoothie hazırlayıp içebilirsiniz. Son 5 ayda 10 kilo verdim ve sadece kilo vermek değil vücudun temizlenmesi için de sabahları birkaç yaprak ıspanak ile elma ya da yarım muzu 1 buçuk su bardağı ılık su ile rondodan geçirip içebilirsiniz. Ispanak ve yeşil elma karışımı yaparsanız daha güzel olur ekşi ferahlatıcı bir tadı oluyor yoksa direk ıspanak suyu zaten içilmez. Ama denerseniz çok beğeneceğinize eminim tadı muhteşem ve sabah direk böyle bir şey içtiğinizde metabolizmanızı tahmin edin.
Onun dışında aç kalmanız gerek yok bol yumurta ve et özellikle tavuk tüketmeniz çok iyi olur. Sadece ekmek ve kızartma yemeyi kestiğinizde de zaten kendiliğinden kilo veriyorsunuz. Bir de en önemlisi kesinlikle bizzat şeker ya da şekerli ürün tüketmemek.
Başarılar:)

Önerileriniz için teşekkür ederim.evet bende aburcuburu kestim. ama işte Hipoglisemi hastası olduğum için tatlı duskunlugumde var . Kestim ama Leslie yapıyorum bende bir de sizin dediginiz karışıma bakacağım bu karışımı sabahlari aç mi icecegim? Bir de taze mi yapıp içelim yoksa akşamdan olur mu?

Günde 5 lt bitiriyorum işte tek sorunum açlık. Hastalığın verdiği bir sorun bu. Çok kilolu değilim ama bi 5 kg fazlam var.

5 lt su içiyorsan werirsin maşallah yani werirsin kısa sürede dert etme bak ben rejim yapınca weremiyorum yiyince weriyorum psikolojik heralde

Ooo supermis aman yemeden de mutlu olmuyor insan. Valla yemek benim için bir sanat bir bakış açısı bir yaşam tarzı. Sıkıntı buyuuuk

Ana öğünlerin dışında acıkırsan, bol bol yoğurt ye, elma ye. Tarçınlı su iç. Ağzı durmayan benden inciler :KK70:

Önerileriniz için teşekkür ederim.evet bende aburcuburu kestim. ama işte Hipoglisemi hastası olduğum için tatlı duskunlugumde var . Kestim ama Leslie yapıyorum bende bir de sizin dediginiz karışıma bakacağım bu karışımı sabahlari aç mi icecegim? Bir de taze mi yapıp içelim yoksa akşamdan olur mu?
akşam yatmadan da hazırlayabilirsiniz ama sabah hazırlamak daha iyi olur yine de:)

X