Yaza hamile olarak girmek isteyenler

senin biyolojik saat alarm veriyo bebek acele etmeli . Canım çok klasik biliyorum ama stres yapmamak lazım sanırım. Bebek için yapmamalı şekerim kendin için yap değerlendirmeleri
Canım ben cinsellige düşkün deglm bişey hissetmedigimden o yüzden tek sebep eşim mutlu olsun ama son iki senedir banane kocadan bebegim olsun diye yapıyorum o işi:)

Aaaa bacıımmm ne banyosu çalışmayı yapıyosun ayakları dikip yatmak gerekiyor banyonu bile yapamıyosun nasıl iş anlamadım. Anacım millet ceketi atsan hamile kalıyo biz binbir numara çekiyoz
Ben bigün bacaklarımı diktim öyle mosmor oldu ayaklarım ayaga kalktım başım dönüyo az daha ölüyodum çocuk uğruna megerse en fazla 30 40 dakka duruluyomuş:)) bende kaptırdım haaa gayret dur durabildigin kadar

o nasıl bir bebek aşkıdır o kadar süre hiç sıkılmadan nasıl durabildin uyuyamı kaldın o halde ne oldun :)

haha ayyy alemsiniz yorumları bir okuyayım dedim de :) ya ben bu ayakları dikme işini bile beceremiyorum hemen sıkılıyorum kızlar ne olacak halim bilmem bir boşvermişlik içindeyim eşim sabah yastık koydu belime de öyle durdum biraz o da olmasa heralde yine banyoda bulacaktım kendimi zaten şu tahmini yumurtlama günleri geçince hiç beklemiyorummotiveye ihtiyacım var sanırım

o nasıl bir bebek aşkıdır o kadar süre hiç sıkılmadan nasıl durabildin uyuyamı kaldın o halde ne oldun :)
Bacaklarıma baddniye örttüm. Elimede aldım teli oyun oynadım eşimde ynımda uyuyodu kalmadım o yüzden:) sonra bi kalkim dedim düşünce eşim kalktı

Ben de cınsellıge duskun degilım o yuzden Ikı gunde bır olayına gıremıyorum sırf bebek durumunda da degilız daha bes aylık evlı
Canım ben cinsellige düşkün deglm bişey hissetmedigimden o yüzden tek sebep eşim mutlu olsun ama son iki senedir banane kocadan bebegim olsun diye yapıyorum o işi:)
olduğumuzdan yanı denk gelirse hesabına takıldık

sorma happy cim ben daha hiç denemedim adam akıllı biliyorsun, tabi ki ayakları dikip yatmadımda. Ama gözümde büyüyor. Ben hemen banyoya koşan bi tipim. O halde sıkılmadan nasıl yatarım bilemedim. Yani bi de rahatsız bi pozisyon o

Ben de cınsellıge duskun degilım o yuzden Ikı gunde bır olayına gıremıyorum sırf bebek durumunda da degilız daha bes aylık evlı

olduğumuzdan yanı denk gelirse hesabına takıldık
Benim adetim bittikten sonra eşime yapışıyorum 15 gün geçene kadar:)

Canım hemen kalkma ama öyle durmanada çok gerek yok zaten:) yastık yeter benceeee

Bende ıkı aydır deniyorum hıc ayaklarımı dıkmedım hatta hemen tuvalete kostum ama bu ay dıkıcem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…