- 9 Ocak 2015
- 145
- 99
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.321
Canım ben cinsellige düşkün deglm bişey hissetmedigimden o yüzden tek sebep eşim mutlu olsun ama son iki senedir banane kocadan bebegim olsun diye yapıyorum o işi:)senin biyolojik saat alarm veriyo bebek acele etmeli. Canım çok klasik biliyorum ama stres yapmamak lazım sanırım. Bebek için yapmamalı şekerim kendin için yap değerlendirmeleri
Ben bigün bacaklarımı diktim öyle mosmor oldu ayaklarım ayaga kalktım başım dönüyo az daha ölüyodum çocuk uğruna megerse en fazla 30 40 dakka duruluyomuş:)) bende kaptırdım haaa gayret dur durabildigin kadarAaaa bacıımmm ne banyosu çalışmayı yapıyosun ayakları dikip yatmak gerekiyor banyonu bile yapamıyosun nasıl iş anlamadım. Anacım millet ceketi atsan hamile kalıyo biz binbir numara çekiyoz
Gelmiş de olabılır bugun ılk defa ovulasyon testi yaptım tek cızgı cıktı ya kaçırdım ya daha olmadı takvim hesabın göre yarın gorunuyorayyy yumurtlama dönemime denk gelseydi sinirden kavga ederdim ortada yoksun nerdesin diye:))
o nasıl bir bebek aşkıdır o kadar süre hiç sıkılmadan nasıl durabildin uyuyamı kaldın o halde ne oldun :)Ben bigün bacaklarımı diktim öyle mosmor oldu ayaklarım ayaga kalktım başım dönüyo az daha ölüyodum çocuk uğruna megerse en fazla 30 40 dakka duruluyomuş:)) bende kaptırdım haaa gayret dur durabildigin kadar
Takvim yarın diyosa geçmemiştir. Degerlendırın cnmGelmiş de olabılır bugun ılk defa ovulasyon testi yaptım tek cızgı cıktı ya kaçırdım ya daha olmadı takvim hesabın göre yarın gorunuyor
Resmen doğurmaya programlıyız yahu :)Canım ben cinsellige düşkün deglm bişey hissetmedigimden o yüzden tek sebep eşim mutlu olsun ama son iki senedir banane kocadan bebegim olsun diye yapıyorum o işi:)
Bacaklarıma baddniye örttüm. Elimede aldım teli oyun oynadım eşimde ynımda uyuyodu kalmadım o yüzden:) sonra bi kalkim dedim düşünce eşim kalktıo nasıl bir bebek aşkıdır o kadar süre hiç sıkılmadan nasıl durabildin uyuyamı kaldın o halde ne oldun :)
olduğumuzdan yanı denk gelirse hesabına takıldıkCanım ben cinsellige düşkün deglm bişey hissetmedigimden o yüzden tek sebep eşim mutlu olsun ama son iki senedir banane kocadan bebegim olsun diye yapıyorum o işi:)
Annm ablam çocuk diye yattıgında o ayda olmuş hep. Aralarında ben bozuk çıktım:)Resmen doğurmaya programlıyız yahu :)
sorma happy cim ben daha hiç denemedim adam akıllı biliyorsun, tabi ki ayakları dikip yatmadımda. Ama gözümde büyüyor. Ben hemen banyoya koşan bi tipim. O halde sıkılmadan nasıl yatarım bilemedim. Yani bi de rahatsız bi pozisyon ohaha ayyy alemsiniz yorumları bir okuyayım dedim de :) ya ben bu ayakları dikme işini bile beceremiyorum hemen sıkılıyorum kızlar ne olacak halim bilmem bir boşvermişlik içindeyim eşim sabah yastık koydu belime de öyle durdum birazo da olmasa heralde yine banyoda bulacaktım kendimi zaten şu tahmini yumurtlama günleri geçince hiç beklemiyorum motiveye ihtiyacım var sanırım
Benim adetim bittikten sonra eşime yapışıyorum 15 gün geçene kadar:)Ben de cınsellıge duskun degilım o yuzden Ikı gunde bır olayına gıremıyorum sırf bebek durumunda da degilız daha bes aylık evlı
olduğumuzdan yanı denk gelirse hesabına takıldık
Ama ovulasyon testinde tek cızgı cıktı yakın olsa sılık cıkardıTakvim yarın diyosa geçmemiştir. Degerlendırın cnm
Benim annemde benden sonra korunurken hamile kaldı iki kez. Biz denemedik ama doğru düzgün korunma yöntemimizde yok. Tutsa tutardı yani ben de bozuk çıktım o zaman :)Annm ablam çocuk diye yattıgında o ayda olmuş hep. Aralarında ben bozuk çıktım:)
Geç yumurtluyo olmayasın. Hiç ovulasyon testi yaptın mıBenim adetim bittikten sonra eşime yapışıyorum 15 gün geçene kadar:)
Canım hemen kalkma ama öyle durmanada çok gerek yok zaten:) yastık yeter benceeeehaha ayyy alemsiniz yorumları bir okuyayım dedim de :) ya ben bu ayakları dikme işini bile beceremiyorum hemen sıkılıyorum kızlar ne olacak halim bilmem bir boşvermişlik içindeyim eşim sabah yastık koydu belime de öyle durdum birazo da olmasa heralde yine banyoda bulacaktım kendimi zaten şu tahmini yumurtlama günleri geçince hiç beklemiyorum motiveye ihtiyacım var sanırım
O sıralar ovi testi yapıyorum cnm pozitifi görüyorum hep sonra silikleşiyo 5 6 gün sonra eşimi bırakıyorum:)Geç yumurtluyo olmayasın. Hiç ovulasyon testi yaptın mı
heheheh adam şaşırıyodur nooluyo benim hatuna diyeO sıralar ovi testi yapıyorum cnm pozitifi görüyorum hep sonra silikleşiyo 5 6 gün sonra eşimi bırakıyorum:)
Bende ıkı aydır deniyorum hıc ayaklarımı dıkmedım hatta hemen tuvalete kostum ama bu ay dıkıcem bakalımhaha ayyy alemsiniz yorumları bir okuyayım dedim de :) ya ben bu ayakları dikme işini bile beceremiyorum hemen sıkılıyorum kızlar ne olacak halim bilmem bir boşvermişlik içindeyim eşim sabah yastık koydu belime de öyle durdum birazo da olmasa heralde yine banyoda bulacaktım kendimi zaten şu tahmini yumurtlama günleri geçince hiç beklemiyorum motiveye ihtiyacım var sanırım
Alıştı artık ayı 2 ye böldük:) adamın mutlu oldugu günler mutsuz oldugu günler. Arada takılıyo mutluluk ne zaman yaaa uzun sürmedimi diye :))heheheh adam şaşırıyodur nooluyo benim hatuna diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?