Yaza hamile olarak girmek isteyenler

M melev majazik kızlar hepimiz genciz ve o bebekler gelecek :) stres yapmamak gerekiyor onuda biz beceremiyoruz
Sabahın köründe denedim uykuya daldım dalıcam denedim nezleyken çok yorgunken uykudan uyanıp her şekilde denedim yokkkk bacılarr üstü çıkarmadan bebek geliyo aklıma en başından en sonuna kadar bebek bebek bebek:))

Ben daha Ikı ay oldu deneyelı bu ay ucuncu olacak tabı yumurtlamayı kacırmadıysam ben bile stres yaptım

Ben verimsiz dönemimdeyim tükkan kapalı benim malesef Ama bi bitsin kocamı doğduğuna ve evlendiğine pişman edicem bu ayyyyy Sonuçta en ufak fırsatı değerlendirelim ki ihtimal artsın dimi
Hahahahah ay halimize bak çocuk olsa off kim banyo yapcak yaaa başım agrıyo
ayyy yumurtlama dönemime denk gelseydi sinirden kavga ederdim ortada yoksun nerdesin diye:))

senin biyolojik saat alarm veriyo bebek acele etmeli . Canım çok klasik biliyorum ama stres yapmamak lazım sanırım. Bebek için yapmamalı şekerim kendin için yap değerlendirmeleri

Hahahahah ay halimize bak çocuk olsa off kim banyo yapcak yaaa başım agrıyo

ayyy yumurtlama dönemime denk gelseydi sinirden kavga ederdim ortada yoksun nerdesin diye:))
Aaaa bacıımmm ne banyosu çalışmayı yapıyosun ayakları dikip yatmak gerekiyor banyonu bile yapamıyosun nasıl iş anlamadım. Anacım millet ceketi atsan hamile kalıyo biz binbir numara çekiyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…