- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.281
geçen ay reglimden 10 gün önce kasık ağrım bel ağrım başladı soğan kürüde yapmıştım sıkıda çalışmıştık kesin hamileyim diye dolaştım ortalıkta o kadar emindimki ama tam günümde geldi adetim test bile yapmama gerek kalmadı :) çok üzüldüm ama yapcak bişey yok bu ay hiç belirti varmı yokmu dinlemiyorum kendimi 3 gün sonra regli tarihim umutlanmayayım diyorum olmuyor ama beklentisizim bu ay bakalım kısmet...Insallah arkadaslarim insallah. Testte cikmaz diye dusunuyorum turkuaz adet gecmesini bekleyecegim. Corollina34 bel agrisi beni dusunduren sende de hatirladigim kadariyla hep kasik agrisi vardi.hayirlisi bakalm su 10 gun de gecsinde olmadi subatta ara martta devam:=)
Dediğin gibi nasip kısmet demek ki. Neyseki kalıtsal bir sorun yok. Doktorlar umutlu konuşmazlar kolay kolay canım. Onlar ikinciye tekrarlamaz diyorlarsa tekrarlamaz hiç merak etme sen. Bak kolayda hamile kalıyormuşssun. İnşallah çok beklemeden gelsin bebeğin
Gecen ay ayni seyleri ben de yasadim emindim uc gun de gecikmisti adetimtam kan testi yaptiracakken olmustu bu ay dinlemiyorum yumurtlama tarihi mi bile takip etmedim sadece belim cok agriyor. Umutlansam bile adet gecmeden inanmayip hep belki diyerek olablr diyerek gecistirecegm:) sizlerle paylasip stresimi atacagm:)))geçen ay reglimden 10 gün önce kasık ağrım bel ağrım başladı soğan kürüde yapmıştım sıkıda çalışmıştık kesin hamileyim diye dolaştım ortalıkta o kadar emindimki ama tam günümde geldi adetim test bile yapmama gerek kalmadı :) çok üzüldüm ama yapcak bişey yok bu ay hiç belirti varmı yokmu dinlemiyorum kendimi 3 gün sonra regli tarihim umutlanmayayım diyorum olmuyor ama beklentisizim bu ay bakalım kısmet...
Olsn arkadasim yilmak yok hem reglin gelene kadar bekle bakalm yoksa da calismalara devamkızlar slm adet günüm bugündü olmadım hala. idrar testi yaptım sonuç negatif
canım bir iki gün beklemeye çalış. İdrar testleri geç sonuç verebiliyor biliyorsun kikızlar slm adet günüm bugündü olmadım hala. idrar testi yaptım sonuç negatif
Bikaç gün daha bekle canım belki geç döllenme olmuştur. Kaçıncı deneme?kızlar slm adet günüm bugündü olmadım hala. idrar testi yaptım sonuç negatif
7. denemeBikaç gün daha bekle canım belki geç döllenme olmuştur. Kaçıncı deneme?
adet oldun mu canım. Beklemeye çalış bence. Belki vardır bebiş7. denemebugün doktora gitmeyi düşünüyorum
Kan testi yaptır varsa kesin çıkar canım,, söktürücü falan verirse doktor kullanma belli olmuyo. Bende bu ay 2. kez denicem off yaaa inşallah hamiş oluruz hepimiz Şubat gelmeden7. denemebugün doktora gitmeyi düşünüyorum
canım gittim doktora kan testi yaptı negatif. ama enfeks,yon çıktı bende. yumurtlamanda sorun yok herşey normal dedi. sadece enfeksiyon varmış. ovulasyon gerçekleşmiş bu ay dedi. fitil verdi. bu fitil gebeliği kolaylaştırıyormuş bilen varmıadet oldun mu canım. Beklemeye çalış bence. Belki vardır bebiş
Canim bazen gecikme yaşanması normal adette negatif olduguna gore gebelik yok stres yapmadan bekle bır ıkı gune gelırcanım gittim doktora kan testi yaptı negatif. ama enfeks,yon çıktı bende. yumurtlamanda sorun yok herşey normal dedi. sadece enfeksiyon varmış. ovulasyon gerçekleşmiş bu ay dedi. fitil verdi. bu fitil gebeliği kolaylaştırıyormuş bilen varmı
bu arada hala adet olmadım ama kan testi negatif
canım enfeksiyonu halledersin kolay iş . Yumurtlaman oluyorsa bu güze işte. benim korkum yumurtlama olmaması kendi adıma. Enfeksiyon gebeliği zorlaştırıyor tedavini ol çabuk kalırsın. Ben öyle olmuşum en azındancanım gittim doktora kan testi yaptı negatif. ama enfeks,yon çıktı bende. yumurtlamanda sorun yok herşey normal dedi. sadece enfeksiyon varmış. ovulasyon gerçekleşmiş bu ay dedi. fitil verdi. bu fitil gebeliği kolaylaştırıyormuş bilen varmı
bu arada hala adet olmadım ama kan testi negatif
hoşgeldin. 26 aralık adetse bişey söylemek için çok erken tabiki. Ama burda hamile kalan bir arkadaş adete 10 gün kala kasık ağrısı olduğunu söylemişti. Senin şu an yumurtlama döneminde olma ihtimalin yüksek. Çalışma yapabilirsin benceMerhaba kizlar selamlar bu site sayesinde kendimi rahat hissetmeye basladim çünkü Rabbim herkese bugün hamileligi nasip etmiş umutsuz olmuyorum tabiki ama 6 aydir evliyim 3aydir korunmuyorum dikkat ediyorum ilişki esnasinda kalkmamaya rahat hissetmeye düşünme meye ama elde olmuyor bu ay ilk defa 26 aralikda bitti adetim , belim 10 gün önceden belim agriyor sivilcelendim ve klasik agrm az az bide akinti var rahim içinde yanma gibi . her ihtamre karesi ovulasyon testi aldim ama kullanması nasip olacak bilmiyorum . nedrsiniz
Ben daha bu ay çalışıcam :) Normalde 28 günde bir adet görüyorsan 14. gün yumurtlamadır ama tutmuyor herkeste o hesaplama. Sen bir ovu. testi al benceHbdum cnm ende bilmiyorum iliğinde bir adete son kala çalışmaya devam diyorsun Cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?