Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ekim Kasım aralık benim istediğim aylar. Aynı ayda hamile kaliriz belki Inşallah uğraşmadan sağlıkla sıhhatle alırız yavruslarimizi kucağıma. Seninde hakkında hayırlısı olsun
amiinn :) bende 16 haftalık izne denk getirmek istiyorum ,, inşallah kısmet tabiki... :)

amiinn :) bende 16 haftalık izne denk getirmek istiyorum ,, inşallah kısmet tabiki... :)
Kısmet tabi. Istedıgın zaman tutmuyor forumlarda okuduğum kadarıyla. Sorun yoksa bile bir kaç ay ugrasmak gerekiyor. Umarım biz tuttururuz :) Benim derdimde doğum öncesi ve sonrasını yaz tatiline getirip iznimi ziyan etmemek

Kesinlikle kızlar benım ılk doğumun yazın ortasına denk gelmıstı.kasım ayında hamıle kaldığım ıcın.ınş şimdi Ocak ayında denemeye başlarsam yaza denk gelmez ve hamılelıgın 2 ayıda rahatça evde gecer .sizde mi öğretmeniniz?

merhaba bende tipik bir öğretmen olarak ocakta hamile kalmak isteyenlerdenim :) tabiki allah kısmet ederse..
Aynen benim asıl hedefimde ocak Ama tutması küçük ihtimal tabi :) O nedenle önce korunmayı bıraksam mi diyorum ama tutarsada izindelik ziyan olacak. Bu arada belki biliyosunuzdur ama ben yeni öğrendim. Diyelim eylülde doğum yaptınız doğum öncesi izni doğum sonrasına eklemek istediniz yapamiyorsunuz. Dogum oncesi dönem yaza gelirse kabul olmuyor yani. En az ekim ortasi gibi doğum olmalı ki ekletebilesiniz. Oofff ne zor ya doğum izni ülkemizde ne kısa. 2 aylık bebek nasıl bırakılır. Siz ne zaman başlıyorsunuz çalışmalara. Heberleselim buradan mutlaka önce tutturan işin sırrını anlatsın

0

Evet malesef yaz donemine gelirse izinler ziyan oluyo.. ben 1 ay once doktora gittim ocakta hamile kalmak istedigimi soyledim kontrollerimi oldum. Bikac yaptirmam gereken test var onlari yaptiricam. Folik aside basladim 3 hafta oluyor.. bu arada 3.5 yillik evliyim hep jasmin kullandim son 1 yildir biraktim kullanmayi..

Slm kızlar. Bende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim Allahin izniyle tabi. Güzel bir başlık olmuş bu yolda yalnız gitmemiş oluruz paylaşırız inşallah pozitif sonuçlarımızı))

Aynen ben de geçen ay gittim. Testler verdi aralık gibi yaptiririm herhalde. Folik asite kasımda başla dedi ama ben de bu ay başlarım diye düşünüyorum. Ben 10 aylık evliyim ama yaş 31 olunca hizlandirdik

Inşallah içine doğmuştur:)) sende pozitif haberini buraya tez zaman da yazarsın. Aslında biz hiç düzgün korunmadık ( biliyorum çok tedbirsiz ) neyse artık çalışmalara başladık artık kısmet. Sen bıraktın mi veya korunuyormuydun ki

Yani bizimde çok sağlıklı korunma yöntemimız yoktu açıkçası. Yumurtlama dönemi 1 hafta geri çekme onun dışında korunmadik. Özellikle son 3 4 aydır böyle yaptık ama dedigim gibi yumurtlama dönemi 1 hafta çok dikkat ettik. Evlenmeden önce hapa başlamıştım ama sinir mide bulantısı iştah açıklığı 1 hafta dayanabildim. Evlenincede ilk aylar kondom kullandık. Ocakta denemeye basliyoruz bakalım hayırlısı. Ben ovulasyon testi alicam ocağa kadar ve ona göre çalışma yapıcaz

Çok olmadı heralde evleneli)) Allah gönlüne göre versin inşallah. Bebiş seni çok bekletmez umarım. Hic birsey kullanmadik. Zaten spermiogramm testimız de pek olumlu çıkmadı. Bir tüp de negativ. Ben kafaya taktım doğal yolla olacak Allahin izniyle. Doktora la küstüm Biz yumurtlama haftasına göre çalışıyoruz artik kısmet ..

10 ay doldu ama yaş 30 u geçince düşünmek zorunda kaldık. Ovulasyon testi kullanacakmisiniz yoksa yumurtlama dönemi nizi biliyormusunuz. Kürler falan var soğan incir vs. Denediniz mi bilmiyorum ben ocakta deneyecegım. HErseyin vakti saati var demekki sizin bebek için uygun zaman Diğer denemeniz değilmiş. Rabbim tez zamanda hayırlı evlat versin inşallah.

Amin inşallah. Evet soğan kürü incir kürü keçiboynuzu kürü. Harnup pekmezi taze incir havuç fındık ceviz vs .. ama artık bıraktık Allaha tevekkül ettik 15aydir evliyim bende. Sadece yumurtlama haftasına biraz dikat edecez gerisi Allah kerim. Seninde inşallah güzel haberini alırım

Yahu sen de yeni evliymissin daha Allahın izniyle olacak ben inanıyorum

Günaydın folık asıtten bahsetmişsiniz kızlar bende Aralık'ta adetım bitince başlarım Ocak adetten sonra korunmayı bırakacağım 1 ay kullanmış olurum cok önce başlamaya gerek oldugunu düşünmüyorum zaten Hamıleyken cok fazla vitamin içiriyorlar

Benim doktorum eylülde folik asite başladığımi duyunca kandan folik asite bakalım belki gerek yoktur ama çok kullanmak istersen kasımdan önce başlama demişti. Her doktor farklı bişey söylüyor bilemedim ki. Ben bu ay sonu başlarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…