Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Mutlu son :) inşallah bu sefer çok bekletmez. Bu tarz yaşananları okuyunca Allahım biz ne kadar sabırsız diyorum bazen ama insanın elinde olmuyor işte.. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin oğluşunuza :)

Mutlu son :) inşallah bu sefer çok bekletmez. Bu tarz yaşananları okuyunca Allahım biz ne kadar sabırsız diyorum bazen ama insanın elinde olmuyor işte.. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin oğluşunuza :)
Aynen oylee sabredinn.ben etim simdi agladigim gunlere agliyorum:))) tabiki ozamab boylr dusunmodumda ama gececek bu gunler

Haa buarada 2konum var sizin gibi utmsuzken acmistim isteyen profilimden okuyabilir.bakin nereden nerelere geldimm

Baya ugrasmissin ama degmis :) Hadi darisi gelecek bebise olsun seni hic bekletmesin insallah

5 tane olunca dikkatli kullanmak gerek, ben 30 tane almıştım internetten daha uygun oluyor sen eczaneden mi aldın canım?
Evt eczaneden aldım canm. Bu ay bunları kullanıyım gebelik olmassa netten alırım. Bide ben incir kürü uygulamaya başladm bu ay. Herkes çok faydasını görmüş. Ama merak ettiğim şey incir kürü Yumurtlamayı öne çeker mi acaba? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…