- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.161
Oyyu bem hemen anlatayim kendimi hemen.3.defa gebe kaldim.3.gebeligime oglumu kucakladim.kan pihtilasmasi var bende.oyuzden saglik gebelikler yasiyodum.cokk ugraslar sonicinda 2 asilama 2 rahim ve bir tupten sonra oldu utkum.tup bebk tut.adi diger ay kendoligimden kaldim.4 yill yimedigim ot etmedigim dua kalmadi.aglamak artik alismistim.zor gunlerdii.ama ben yilmadim haa onu diyim sizee.tup tutmadi insan o ay bos gecirir.yok buseferde pressed kullandim.beyse 9 aylik dunya şirini oglum var.allah sizlwrede nasip etsin.yasom 32 oldu icin bir tane daha istiyorum.bakalim nezaman tutar
yaşasıınn yaşıtım biri geldi bunalımdan kurtuldum :)Gerçi sen ikinciyi istiyorsun sanırım :) Hoşgeldin bu arada
Aynen oylee sabredinn.ben etim simdi agladigim gunlere agliyorum:))) tabiki ozamab boylr dusunmodumda ama gececek bu gunlerMutlu son :) inşallah bu sefer çok bekletmez. Bu tarz yaşananları okuyunca Allahım biz ne kadar sabırsız diyorum bazen ama insanın elinde olmuyor işte.. Allah sağlıklı ve uzun ömür versin oğluşunuza :)
Baya ugrasmissin ama degmis :) Hadi darisi gelecek bebise olsun seni hic bekletmesin insallahOyyu bem hemen anlatayim kendimi hemen.3.defa gebe kaldim.3.gebeligime oglumu kucakladim.kan pihtilasmasi var bende.oyuzden saglik gebelikler yasiyodum.cokk ugraslar sonicinda 2 asilama 2 rahim ve bir tupten sonra oldu utkum.tup bebk tut.adi diger ay kendoligimden kaldim.4 yill yimedigim ot etmedigim dua kalmadi.aglamak artik alismistim.zor gunlerdii.ama ben yilmadim haa onu diyim sizee.tup tutmadi insan o ay bos gecirir.yok buseferde pressed kullandim.beyse 9 aylik dunya şirini oglum var.allah sizlwrede nasip etsin.yasom 32 oldu icin bir tane daha istiyorum.bakalim nezaman tutar
Cumlemizi bekletmesin.cokkk ugrastim coo aci cektimmm.amaa akilimi akilli yakisiklimi yakisikli bi erkekim varBaya ugrasmissin ama degmis :) Hadi darisi gelecek bebise olsun seni hic bekletmesin insallah
Ayni anda yazdik :) Ekliyorum. Kizlar melev benim cok cok yakin bi arkadasim.beni de ekleyın bat 25 ocak bu ay burası uğurlu gelır ınsallah
Aynen resmen basildimtamamen rastlantı ama senın konunu bulmak :)
Ayni anda yazdik :) Ekliyorum. Kizlar melev benim cok cok yakin bi arkadasim.
Ilk sayfada bir tablo var oraya ekliyorum. Hemen senide ekleyeyim :). Yeni gelen arkadaslar isteyeni eklerimnereye ekliyorsunuz? beni de ekleyinnn
Evt eczaneden aldım canm. Bu ay bunları kullanıyım gebelik olmassa netten alırım. Bide ben incir kürü uygulamaya başladm bu ay. Herkes çok faydasını görmüş. Ama merak ettiğim şey incir kürü Yumurtlamayı öne çeker mi acaba? ?5 tane olunca dikkatli kullanmak gerek, ben 30 tane almıştım internetten daha uygun oluyor sen eczaneden mi aldın canım?
Hoşgeldin canım benimde bat 30 Ocak Günlerimz yakınmş,, inşallah bu ay olurda belirtileri beraber takip ederizSelammm bende buay hamile kalmak istiyorum.batim 1 subat.daha dun temizlendim ve kollari siviyorum.yasim 32.:)) 5.5 yillik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?