- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
KIRMIZILARI GÖRMEDEN ERKEN KARAMSARLIĞA DÜŞME BENCEkızlar günaydın :)
kısa bir seyahatten sonra aranıza döndüm..
bende de adet belirtileri başladı...sanırım ilk denememizde başarısız olduk
kasık agrım var ve goguslerım acıyor....
Happy ebruliank daha yeni basladik bn de kirmizilari gorunce cok uzuldum ama bugun adetim bitti haydi bakalm tekrar denemeler baslasin:) subatta ara verecegim cin takvimine gore subatta korunacagiz mart nisan devam fala inanma falsiz da kalma
Yok canım umutsuzluk yokHappy ebruliank daha yeni basladik bn de kirmizilari gorunce cok uzuldum ama bugun adetim bitti haydi bakalm tekrar denemeler baslasin:) subatta ara verecegim cin takvimine gore subatta korunacagiz mart nisan devam fala inanma falsiz da kalma
T turkuazkebelekselamlar eşimle iki aydan beri deniyoruz, beni de eklerseniz sevinirim. bat 1 ocak. bakalım bklemedeyim, kasıklarda ağrı devam :)
ah canım o kasıklardaki ağrıyı en şiddetli ben yaşadım bu ay meğer üşütmektenmiş :)selamlar eşimle iki aydan beri deniyoruz, beni de eklerseniz sevinirim. bat 1 ocak. bakalım bklemedeyim, kasıklarda ağrı devam :)
geçmiş olsun canım hoşgeldin :)Kizlllaarrr. Bu hafta raporluydum evde yattım. Anneme gittim 2 günlüğüne fırsattan istifade. Aslında sık sık girdim kk ya ama hiç bildirim gelmedi konuya yazıldığını anlamadım. Happy soylemese farkında bile degilim Hemen yazdıklarınızı okuyup geliyorum
Ekliyorumbenide ekleyinnnn. bat 10 ocak.
Canım için rahat etmiştir gözün aydinkızlar sorduk doktora sonuçlar çok iyi dedi. hatta süper dedi. :) çok mutlu olduk
Tatlim geç olsun güç olmasın. Yeterki sağlık bir hamilelik sağlıklı bir bebek olsun. Yenı bat ne canimBayanlarrr reglim gelmeye başladı şuan itibari ile...Umutlar ocak ayına kaldıı hayırlısı olsunnnn ...
Hamilelik Öncesi moral seyehati mi yaptın yokyoksakızlar günaydın :)
kısa bir seyahatten sonra aranıza döndüm..
bende de adet belirtileri başladı...sanırım ilk denememizde başarısız olduk
kasık agrım var ve goguslerım acıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?