Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Benim adetten hafif gelen kanamam var sebebini çözemedim eger böyle devam ederse pazar sabahi bir daha idrar testi yapicam

Happy ebruliank daha yeni basladik bn de kirmizilari gorunce cok uzuldum ama bugun adetim bitti haydi bakalm tekrar denemeler baslasin:) subatta ara verecegim cin takvimine gore subatta korunacagiz mart nisan devam fala inanma falsiz da kalma

Happy ebruliank daha yeni basladik bn de kirmizilari gorunce cok uzuldum ama bugun adetim bitti haydi bakalm tekrar denemeler baslasin:) subatta ara verecegim cin takvimine gore subatta korunacagiz mart nisan devam fala inanma falsiz da kalma

P preg evet daha yeni başladık umutsuz olmamalıyız...benmde adetim yarın bitiyor ovulasyon testi sipariş verdim geldi onu kullanacam

Yok canım umutsuzluk yokzaten cocuk fikrine yeni yeni alışıyorum benim icin bu ay olmamasi iyi oldu hatta ogretmen oldugum icin izin tarihlerim bu aydan sonra daha uygun oluyor sevgiler

Canim senin oglun var kiz mi istiyorsunuz cin takvimine baktigina gorebu takvimi ben çözemedim pek cok kiside tutuyor hayırlısi allah bilir tabiki P preg

Kizlllaarrr. Bu hafta raporluydum evde yattım. Anneme gittim 2 günlüğüne fırsattan istifade. Aslında sık sık girdim kk ya ama hiç bildirim gelmedi konuya yazıldığını anlamadım. Happy soylemese farkında bile degilim Hemen yazdıklarınızı okuyup geliyorum

geçmiş olsun canım hoşgeldin :)

kızlar günaydın :)
kısa bir seyahatten sonra aranıza döndüm..
bende de adet belirtileri başladı...sanırım ilk denememizde başarısız olduk
kasık agrım var ve goguslerım acıyor....
Hamilelik Öncesi moral seyehati mi yaptın yokyoksa Son durumun ne bilmiyorum ama hamilelik ve adet öncesi belirtiler aynı. Hiç belli olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…