- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Canım daha koyu olmasi lazim. 2 si de koyu olmalı yumurtlama için. Akintinı kontrol ediyormusun. Onunda iki parmak arasinda uzaması lazım. Ayy çok igrenc bir detay bu yaaaa. Ama öyle anlaşılıyor ne yapalim
Hımmm benimki baya koyu çıkmış yaaa sana göre kendimden yola çıkarakyarın sabah tekrar dene sanırım ikiside aynı koyulukta ulaşır
Amin kesinlikle katiliyorum 18 ocak :)Hadi yaa . Hayırlısı olsun canim. Sağlıklı sihhatli bir hamilelik ve bebis olsunda varsın hemen olmasın. Bat ne zaman
Evet canim ben de bugun fark ettim ki ovu.dan önce geliyor sanırım. Benim 16. Günüm 18 gun ovu. Olması lazım önceki muyenelerime göre ama akinti baslamis:) evet evet daha koyu değil, bu gece dinlenmece dün zaten icraat vardı. Artık yarın bakarım. Ya o akıntıyi bende takip ediyorum ama ov. Dan 2.-3 gün önce geliyormuş ben artık tam gününü tutturmak istiyorumm
Kizlar cok fena nezle oldum ilac icmeyim diyorum ya tuttuysa diye((bi de ilac ictigimde adetim hepten gecikiyor bende beklentiye girmeyim diye düşünüyorum ama valla cok fenayim yarın okulda napicam hic bilmiyorum
Kızlar günaydın,
eşimin test sonucunu aldık. bence süper görünüyor. bir de siz bakın.
1 ml de sperm sayısı :150 milyon
hızlı hareketli : %40
fakat şöyle bir yazı var : vizkozite artmış. yani sıvılaşmıyor. çok geç sıvılaşıyor. konu ile ilgili bilgisi olan var mı
2014 aralık 2015 ocak Şubat gibi hamilelik dusunenler
Düşünmekle olsa keşke
canım sıvılaşma 2 saat sonra olmamış ve manuel olarak sıvılaştırmşlar maalesef. boşalma sıklığı ne demek. sence hallolucak bi problem mi basit bişe midir yanisıvılaşma süresi ni yazmamışlar mı? ben araştırmıştım; sıvılaşma süresi çok uzun olduğunda (1 saat - 1,5 saat gibi) spermin meniden ayrılıp gitmesi uzun sürüyormuş bu da döllenmeyi etkiliyormuş. Ama boşalma sıklığı da etkiliyormuş sıvılaşmayı.. Doktorunuza gösterdiğinizde ayrıntılı bilgi vericektir zaten umarım problem yoktur canım..
biz düşünelim de iyi düşünelim iyi olsun hesabıı ben de 6 aydır bekliyorum canım sen ?
Cok tesekkurler canımcanım ıhlamur, nane limon, kestane balı, pekmez falan iç ben normalde grip nezle olduğumda ilaç hiç kullanmam bunlarla geçiririm ama sen bilirsin tabii.. geçmiş olsun ..
Biraz once kahverengi kirmiziya donuk bir sey geldi sanirim adet oluyorum eger olursam adetim duzenli olarak uc aydir ayni gunde gelmis olacak oysaki düzensizdi daha doğrusu 35 gunde bir oluyordum ayy neyse hayırlisi gribi de atlatamadim hastalıklar ust uste
canım sıvılaşma 2 saat sonra olmamış ve manuel olarak sıvılaştırmşlar maalesef. boşalma sıklığı ne demek. sence hallolucak bi problem mi basit bişe midir yani
Yaklaşık 2 senedir.. bizde sayı sorunu var .. bir tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlanan..
Canim bu ay ilk deneme ama heyecan yaptim aksama kadar bi daha gelen giden olmayinca gidip idrar testi aldim o da negatif çıktı napalım nasipinşallah sadece leke olarak kalır canım
Canim bu ay ilk deneme ama heyecan yaptim aksama kadar bi daha gelen giden olmayinca gidip idrar testi aldim o da negatif çıktı napalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?