Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Canım daha koyu olmasi lazim. 2 si de koyu olmalı yumurtlama için. Akintinı kontrol ediyormusun. Onunda iki parmak arasinda uzaması lazım. Ayy çok igrenc bir detay bu yaaaa. Ama öyle anlaşılıyor ne yapalim

:) evet evet daha koyu değil, bu gece dinlenmece dün zaten icraat vardı. Artık yarın bakarım. Ya o akıntıyi bende takip ediyorum ama ov. Dan 2.-3 gün önce geliyormuş ben artık tam gününü tutturmak istiyorumm

Evet canim ben de bugun fark ettim ki ovu.dan önce geliyor sanırım. Benim 16. Günüm 18 gun ovu. Olması lazım önceki muyenelerime göre ama akinti baslamis

Kizlar cok fena nezle oldum ilac icmeyim diyorum ya tuttuysa diye((bi de ilac ictigimde adetim hepten gecikiyor bende beklentiye girmeyim diye düşünüyorum ama valla cok fenayim yarın okulda napicam hic bilmiyorum

Kızlar günaydın,

eşimin test sonucunu aldık. bence süper görünüyor. bir de siz bakın.

1 ml de sperm sayısı :150 milyon
hızlı hareketli : %40

fakat şöyle bir yazı var : vizkozite artmış. yani sıvılaşmıyor. çok geç sıvılaşıyor. konu ile ilgili bilgisi olan var mı

Kizlar cok fena nezle oldum ilac icmeyim diyorum ya tuttuysa diye((bi de ilac ictigimde adetim hepten gecikiyor bende beklentiye girmeyim diye düşünüyorum ama valla cok fenayim yarın okulda napicam hic bilmiyorum

canım ıhlamur, nane limon, kestane balı, pekmez falan iç ben normalde grip nezle olduğumda ilaç hiç kullanmam bunlarla geçiririm ama sen bilirsin tabii.. geçmiş olsun ..

sıvılaşma süresi ni yazmamışlar mı? ben araştırmıştım; sıvılaşma süresi çok uzun olduğunda (1 saat - 1,5 saat gibi) spermin meniden ayrılıp gitmesi uzun sürüyormuş bu da döllenmeyi etkiliyormuş. Ama boşalma sıklığı da etkiliyormuş sıvılaşmayı.. Doktorunuza gösterdiğinizde ayrıntılı bilgi vericektir zaten umarım problem yoktur canım..

canım sıvılaşma 2 saat sonra olmamış ve manuel olarak sıvılaştırmşlar maalesef. boşalma sıklığı ne demek. sence hallolucak bi problem mi basit bişe midir yani

Biraz once kahverengi kirmiziya donuk bir sey geldi sanirim adet oluyorum eger olursam adetim duzenli olarak uc aydir ayni gunde gelmis olacak oysaki düzensizdi daha doğrusu 35 gunde bir oluyordum ayy neyse hayırlisi gribi de atlatamadim hastalıklar ust uste

inşallah sadece leke olarak kalır canım

canım sıvılaşma 2 saat sonra olmamış ve manuel olarak sıvılaştırmşlar maalesef. boşalma sıklığı ne demek. sence hallolucak bi problem mi basit bişe midir yani

canım bende nette okudum ayrıntısını bilmiyorum kii en güzeli doktora sorman.. biz sadece yorum yapmakla kalırız

Yaklaşık 2 senedir.. bizde sayı sorunu var .. bir tüp bebek tedavisi gördüm olumsuz sonuçlanan..

Sayı sorunu olup hamile kalanlar var diyorlar ama işte vakti zamanı oluyor galiba bu işlerin.. Allahım ol deyince oluyor. Sakın ümidini kaybetme canım.. bu arada tongkat ali bitkisini duydun mu hiç istersen bir araştır.

Canim bu ay ilk deneme ama heyecan yaptim aksama kadar bi daha gelen giden olmayinca gidip idrar testi aldim o da negatif çıktı napalım nasip

:) belki vardır testte çıkmayıp sonradan öğrenenleri okumuştum forumda.. yaa ben ilk denememizde kırmızılar geleseye kadar hep hamileymişim gibi hissettim heyecan yaptım falan erkenden test yapmıştım sonra hüsran bi daha da erken test yapmadım zaten ama ilk aydan hamile kalan arkadaşlarım varr hemde istemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…