Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Bir yila kadar normal canim:) bir kerede tutmasi da allah vergisi saglikli sihhatli olsunlar gelsinler de..hic endiselenme:) Allahim en kisa surede kavustursn ins. Turkuazin dedigi gbi yumurtlama gunlerini degerlendirmwn faydali olacaktir
Yaaa ama ben 1 yıl bekleyememmm büyük konusmıyımda :) cok uzun zaman yaaa cokkk sabırsızımm cok istiyorum onuuu

adet tarihim 10 aralıktı ama son zamanlarda düzensizlişmişti normalde 28 günde bir oluyorum
2 3 aydır bozuk ama enfeksiyon için tedavi gördümde :)

O zaman erken değil canım ya normal bence bu aralar yumurtlaman, ama koyu gördüğünüzde akşam tekrar yapın diyorlar istersen akşam tekrarla ben bugünden itibaren iki tane yapmaya başlıcam.

Yaaa ama ben 1 yıl bekleyememmm büyük konusmıyımda :) cok uzun zaman yaaa cokkk sabırsızımm cok istiyorum onuuu

:) umarım bekletmez canım beklemek zor gerçekten ama yaşın gençmiş o yüzden eşinle güzel güzel vakit geçirrmeye bak bence çok kafana takma sanırım beklemediğin anda geliyor bu bebişler genelde :)

:) umarım bekletmez canım beklemek zor gerçekten ama yaşın gençmiş o yüzden eşinle güzel güzel vakit geçirrmeye bak bence çok kafana takma sanırım beklemediğin anda geliyor bu bebişler genelde :)
Aynen öylee resmen sahidim kafaya takmayınca olduguna, mesele bunu benim becerebilmem tabbiii :))

O zaman erken değil canım ya normal bence bu aralar yumurtlaman, ama koyu gördüğünüzde akşam tekrar yapın diyorlar istersen akşam tekrarla ben bugünden itibaren iki tane yapmaya başlıcam.
oky akşam bi daha test yapacam bakalım internette çıkan yumurtlama tarihim 25.12.2014 ona uysam gitti gurbann gitti demek :))))

oky akşam bi daha test yapacam bakalım internette çıkan yumurtlama tarihim 25.12.2014 ona uysam gitti gurbann gitti demek :))))

yaa sorma benimde bugünü gösteriyor ama dün hala çizgi silikti, bugün birazdan yapıcam bakalım koyulaşıcakmı belki bende de çalışma olur bu akşam

Canım daha koyu olmasi lazim. 2 si de koyu olmalı yumurtlama için. Akintinı kontrol ediyormusun. Onunda iki parmak arasinda uzaması lazım. Ayy çok igrenc bir detay bu yaaaa. Ama öyle anlaşılıyor ne yapalim
Valla igrenc migrenc kadın vücudu ve anatomisi bunları gerektiriyor :)) sen şıp diye bundan anlıyosun yani öyle miii, baska bisey olmuyo mu?

Valla igrenc migrenc kadın vücudu ve anatomisi bunları gerektiriyor :)) sen şıp diye bundan anlıyosun yani öyle miii, baska bisey olmuyo mu?
Yok yavrucum benimki teorik bilgi ben zor anlıyorum :) Yani o akinti baya geç geliyor bende ama çokta takip etmedim henüz korunduğum için. Ama bazen o akıntıyı yakakiyorum. Bu ay kontrol ediyorum henüz gelmedi mesela. Bakalım akinti gelince bir de doktora gidip teyit ettiririm yumurtlamış miyim yumurtlamamis miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…