- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
canım açıklaman için teşekkürler. bizde bu sperm üreten hormon seviyeleri normal çıktı. fsh ve lh. biz özelde yaptırdığımız için sıra beklemeyceğiz ama yine de yaptırsak mı. ne dersin
Kızlar merhaba
aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum
bizde 1,5 yıllık evliyiz ve bu ay korunmadık... bende cok heyecanlıyım...aslında ılk denemede gebe kalma ihtimali %27 miş
Rabbim hepimize kısmet etsin.
haklısın canım ama inan çok korkuyorum bişey çıkacak ve moralimiz bozulacak diyecanım 7 aydır korunmuyorsanız ve daha önce hamile kalmadıysan yaptırın bence.. ben eşimin başının etini yiyorum yaptır diye
haklısın canım ama inan çok korkuyorum bişey çıkacak ve moralimiz bozulacak diye
Bildiğim kadarıyla ilaç falan veriyorlar, kötü bişey çıksa bile en azından ona göre tedavi olunur.. Yani ben öyle düşünüyorum. Bilmeden her ay uğraş uğraş daha çok yıpranıyoruz gibi geliyor bana.. eşim ikna oldu sayılır bu ayda geçsin diyor bakalım:)
bende oyle dıyorum hayırlısı olsunO zaman o % 27 liklerdenim desene ama gec olsun guc olmasin demisler hayirlisi ne ise olsun dedim hamile kaldim ilk ay.Dua cok onemli benim icin
Turkuaz ebrulu refikad hala gelen giden yok arkadaslarim bir ara kostum wcye oldm snrm diye akintiymis. Cursum ben bakamadim tekrar korkudan hala daha cesaret edemiyorum bakmaya:)
Canım yerinde olsam yatirirdim. Yani ogrenmekte fayda var. Eğer sperm satışı hızı yetersizse boşuna deniyor olabilirsiniz. Varsa bir sıkıntı tedavinizi olursunuzKızlar slm. bu testesteron ile ilgili bilgiye sahip olan varmı. eşimde çok az düşüklük çıktı. doktor çok önemli değil. önemli olan sperm demiş. sperm testi yaptırsakmı hemen yoksa henüz erkenmi. bu arada 5 yıllık evliyim. 7 aydır korunmuyoruz
Ayyyyy hadi bakalım 3. Hamilemiz mi geliyoooorrrrTurkuaz ebrulu refikad hala gelen giden yok arkadaslarim bir ara kostum wcye oldm snrm diye akintiymis. Cursum ben bakamadim tekrar korkudan hala daha cesaret edemiyorum bakmaya:)
Bizede dua et canım benim. Allah col bekletmeden sağlıklı sihhatli mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize insalllaahhh. Hamilelerin duası kabul olurmus :*O zaman o % 27 liklerdenim desene ama gec olsun guc olmasin demisler hayirlisi ne ise olsun dedim hamile kaldim ilk ay.Dua cok onemli benim icin
Iyi fikir yaa bende mi esimë yaptırsam :) Hazır bu işler için doktora giderkenBildiğim kadarıyla ilaç falan veriyorlar, kötü bişey çıksa bile en azından ona göre tedavi olunur.. Yani ben öyle düşünüyorum. Bilmeden her ay uğraş uğraş daha çok yıpranıyoruz gibi geliyor bana.. eşim ikna oldu sayılır bu ayda geçsin diyor bakalım:)
Bizede dua et canım benim. Allah col bekletmeden sağlıklı sihhatli mutlu hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize insalllaahhh. Hamilelerin duası kabul olurmus :*
Agzindan bal damliyorrrr:)) insallahhh..Esim durduruyor pazartesi kan testine getirecegim soz bir sabret belki gece hastalanirsin diyorAyyyyy hadi bakalım 3. Hamilemiz mi geliyoooorrrrYav yarın bi test alsana nasıl durabiliyorsun. Ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım :) Sonuç bekliyoruz heyecanla canımmmmm :*
Agzindan bal damliyorrrr:)) insallahhh..Esim durduruyor pazartesi kan testine getirecegim soz bir sabret belki gece hastalanirsin diyorAyyyyy hadi bakalım 3. Hamilemiz mi geliyoooorrrrYav yarın bi test alsana nasıl durabiliyorsun. Ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım :) Sonuç bekliyoruz heyecanla canımmmmm :*
Hımm gecikme olurmuydu sende pekiAgzindan bal damliyorrrr:)) insallahhh..Esim durduruyor pazartesi kan testine getirecegim soz bir sabret belki gece hastalanirsin diyor
Hep gununde olurdu sadece gecen ay gece oldu en azindan yarini bekleyeyim diyorum ama bir yandan da beklentim artmasin istiyorum fln filanHımm gecikme olurmuydu sende peki
Canım zaten gebelik testi sabah ilk idrarla yapılır. Yarın sabah test al benceHep gununde olurdu sadece gecen ay gece oldu en azindan yarini bekleyeyim diyorum ama bir yandan da beklentim artmasin istiyorum fln filan
2 gün bekleyecegiz yani :)Dayanamadm simdi yaptim negatif ama ben bu teste cok guvenemedim ya snrm regl olana kdr inanmicam oglumdaki gibi ben hamile hissediyorm test reddediyor:) pazartesiye kdr reglimi bekleyecegm baktm yok kan testi yaptiracagm cnku farkli bir kasik agrim halsizligim var oglumda da boyle inatci davranmistim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?