- 9 Temmuz 2014
- 156
- 178
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Ekliyorum hemen hoşgeldin :) Ne kadar zamandır deniyorsun.Kızlar merhaba benide eklermisiniz listeye BAT:11 aralık bu seferde adet olursam kesin dr ye gidicem.
Ne sen sor ne ben söyleyeyimEkliyorum hemen hoşgeldin :) Ne kadar zamandır deniyorsun.
Cok hossunNe sen sor ne ben söyleyeyimşubatta 4 yıl bitecek evleneli ama 1 yıldan fazla olsu galiba istemeye başladık çok ama öyle bişey kullanmadan adet günü yaklaştıkça aklıma düştü hep. Bakalım bu kez de adet olursam dr ye gideyim artık banada zahmet olacak ama
Arada resimler atayım sana bende bu sabah işe gelirken dedim bu şehri seviyorum diye çok güzel bir sonbahar havası var, sen başka şehirdemisin? Benim 1,5 yıl kadar önce bir kürtaj ım oldu kalbi durdu 8 haftalıkken 1 yıldorda ha olsun diyoruz ama tık yok ama bu kezde olmazsa bi gideyim artık dr ne diyecek... sen kaç aydır deniyorsun?Aaa eskisehirlimisin lapremature :) hemseriyiz. Cok özledim eskisehir imi :)
Ben istanbuldayım malesef. Arada geliyorum ama :) Eskisehir im bambaskadir. Özledim doktorlarda gezmeyi. Ben daha deneme yapmadım ocakta yapıcam. Ama bu ay korunurken kaza oldu. Acaba dedim ama tutmadiArada resimler atayım sana bende bu sabah işe gelirken dedim bu şehri seviyorum diye çok güzel bir sonbahar havası var, sen başka şehirdemisin? Benim 1,5 yıl kadar önce bir kürtaj ım oldu kalbi durdu 8 haftalıkken 1 yıldorda ha olsun diyoruz ama tık yok ama bu kezde olmazsa bi gideyim artık dr ne diyecek... sen kaç aydır deniyorsun?
Bir yandan okul çıkışı yoğunluğu yarım yamalak okumusum kusura bakma çok geçmiş olsun. Cok uzucudur mutlaka bebeğini kaybetmek. En kısa zamanda saglikla kucağına alırsın inşallah bebeginiArada resimler atayım sana bende bu sabah işe gelirken dedim bu şehri seviyorum diye çok güzel bir sonbahar havası var, sen başka şehirdemisin? Benim 1,5 yıl kadar önce bir kürtaj ım oldu kalbi durdu 8 haftalıkken 1 yıldorda ha olsun diyoruz ama tık yok ama bu kezde olmazsa bi gideyim artık dr ne diyecek... sen kaç aydır deniyorsun?
Estafurullah, tabi üzülüyor insan ama zamanla yeni umutlar besliyoruz işte unutuluyor acılar. Allah bekleyen herkese nasip eder inşallah.Gec
Bir yandan okul çıkışı yoğunluğu yarım yamalak okumusum kusura bakma çok geçmiş olsun. Cok uzucudur mutlaka bebeğini kaybetmek. En kısa zamanda saglikla kucağına alırsın inşallah bebegini
Ne sen sor ne ben söyleyeyimşubatta 4 yıl bitecek evleneli ama 1 yıldan fazla olsu galiba istemeye başladık çok ama öyle bişey kullanmadan adet günü yaklaştıkça aklıma düştü hep. Bakalım bu kez de adet olursam dr ye gideyim artık banada zahmet olacak ama
teşekkür ederim canım sağolasın. yok hiç kullanmadım aslında denemek istiyorum ama nerden nasıl alırım bilmiyorumÇok çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda mutlu haberi alırsın uvulasyon testlerinden kullandın mı hiç..
link// site ve/veya marka söyleyebilirmisin?ben internetten sipariş ettim ecaneye gitmeye vakit bulamıyorum da
Benim 1 senem bu ay dolacak :) 31 yaşındayım fazla beklemek doğru olmaz sanirim. Çokta baskı var üzerimizde. Ama hala hazirmiyim bilmiyorumyani çocuk güzel ama sorumlulugu korkutuyor beni. Alıştım rahatliga. Mesela daha yataktan cikmadim bugün :) Birazdan kalkar hazırlanır okula giderim. Ama çocuk olsa yatmak ne mümkün. Bir de kim bakacak sorunu var
Yorucu uu 25 çocuk ve tek başına bir ben :) Allahtan yarım gun. Ama anasinifi ogretmenligi yorucu bir iş gerçekten. Eğlenceli tarafları olmasa çekilmez. Sen ne iş yapiyordun . Mersindesin sanırım. Sıcaktir orası dimisevgili örtmenim nasıl geçti gününüz...
Yorucu uu 25 çocuk ve tek başına bir ben :) Allahtan yarım gun. Ama anasinifi ogretmenligi yorucu bir iş gerçekten. Eğlenceli tarafları olmasa çekilmez. Sen ne iş yapiyordun . Mersindesin sanırım. Sıcaktir orası dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?