Yaza hamile olarak girmek isteyenler

evet kısmetse enfeksiyon tedavisi görüyordum başlayamadım o yüzden..
Hımm ben de ocakta başlayacağım. Öğretmenim yaza denk gelsin istemiyorum doğum. Çünkü doğum öncesi iznimi kullanamiyorum yaza denk gelirse. Ama bu ay bir korunma kazası yaşadık bir gün. Acaba mi dedim ama denk d
gelmemiş Bende de rahim ağzı yarası var. Ilac kullandım adet olayım bitsin kontrole gidicem

Hadi hayırlısı bende aralık diye planlıyorum ama kontrolden temiz çıkarım diye düşündüğüm için ki inşallah öyledir.. Şimdiden hazırlıklara başladım uvulasyon testlerinden sipariş ettim folik aside de başlamadım ama bir türlü gidip de alamadım...

DECEMBER2014 senin bir kızın var ne güzel. Ilk hamilelik nasıldı çok bekledim mi. Darısı bize biz de ilk bebelerimizi alalım kucagimiza insallah

Bende folik asit aldım tam baslamamistim ama bu korunma kazasinda bir tutustum ki acaba tuttu mu diye. Yani tutsa uzulmezdim ama folik asit almadigim için tedirgin olurdum. Bence ihmal etme arkadaşım önemli çünkü. Benim zihinsel engelli çocuğu olan bir arkadaşım var diyor ki ilk gebelıgımde aldım folik asit ikincide almadım çok pişmanım. Yanı belki sebep sadece folik asit eksikliği değildir belki ama tedbirde fayda var

Kızım beni hamilelik boyunca hiç üzmedi beni ne bir bulantı ne şişme olmadı çok sağlıklı beslendim hamilelik şekerimde vardı o yüzden gereksiz şeyler yiyemedim hiç..Son ayımda sadece batma oluyordu 3 hafta erken geldi kontes...

Maasallah prensesine Allah bagislasin. Aceleciymis :) 3 hafta erken dogmasi cok sıkıntı olmamıştır sanırım. Kiz bebeklerde bulantı çok olur diye duydum ama yanılıyor olabilirim. Darısı bu hamileligine olsun insallah.

İnşallah..8 ayı geçtiği için sorun olmadı şükür gayet sağlıklı idi 3,150 gr doğdu günüde doğsaydı maşallah 4 kg olurdu heralde :) Aslında bende mide sarkması var o yüzden çok korktum sorun yaşarım diye ama çok şükür hiç olmadı..

peki siz kaç yıllık evlisiniz nasıl karar verdiniz..
Benim 1 senem bu ay dolacak :) 31 yaşındayım fazla beklemek doğru olmaz sanirim. Çokta baskı var üzerimizde. Ama hala hazirmiyim bilmiyorum yani çocuk güzel ama sorumlulugu korkutuyor beni. Alıştım rahatliga. Mesela daha yataktan cikmadim bugün :) Birazdan kalkar hazırlanır okula giderim. Ama çocuk olsa yatmak ne mümkün. Bir de kim bakacak sorunu var

Evet maalesef sorumluluğu oldukça fazla bazen sabahlara kadar uyuyamıyorsun çalışan annelerin en büyük sorunu sanırım kim bakacak kısmı bizde anneanne vardı o büyüktü kızımı ama herne olursa olsun inan bu duygu herşeye değer..

Biz eşimle 2 kişilik hayatımıza öyle alıştık ki bakacak kişinin bizde kalması gözümüzde büyüyor. Hatta kayinvalidem dün yeterki çocuk yapın ben o sizin kanepede yatarım deyince eşim Şakayla karışık olmaz dedi :) annem zaten uzun süre kalamaz ikinci evliliği hani babamla evli olsaydı belki. Bakalım bulucaz bi care. Yani hamile kalınca dogurunca pişman olmam dimi :)

Annelik başka bişey hamile olduğunu öğrendiğin anda başlıyor birde onu içinde hissetmeye başladığın zamanmükemmel bir duygu ..Yeni hayatınıza yeni düzeninize alışana kadar biraz sıkıntı yaşıyorsunuz ama emin ol onun varlığı sana her şeyi unutturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…