Yaza hamile olarak girmek isteyenler

günaydın canıımm :) sırasıyla cnmm 24 ağustos-19 eylül-17-ekim-15 kasım.. bugün 15.gün ama dün biraz akıntım vardı ve test yine belirgin silikti anlamadım ki durumu

günaydın canıımm :) sırasıyla cnmm 24 ağustos-19 eylül-17-ekim-15 kasım.. bugün 15.gün ama dün biraz akıntım vardı ve test yine belirgin silikti anlamadım ki durumu
Test yapmaya devam et bence canim. Bak bende 14 gun yumurtlama saniyordum muayeneye gittiğimde 18 19. Gun gibi yumurtanin catladigini öğrendim. Ki o ay 26. Günde adet oldum. Hiç belli olmuyor yani. Sen sabırla devam et bence

Test yapmaya devam et bence canim. Bak bende 14 gun yumurtlama saniyordum muayeneye gittiğimde 18 19. Gun gibi yumurtanin catladigini öğrendim. Ki o ay 26. Günde adet oldum. Hiç belli olmuyor yani. Sen sabırla devam et bence
devm ediyorumda bu internetteki hesaplayıcılarda salak o zmn.. ben hep 3 aydr salak gibi onlara uyum sağlıyodm teste devam desenee pfff :/

meraba kızlar kasım doğumbir bebek olsun istiyorum korunmayı nezaman bırakmam lazım sizce...
:) bende haziran doğumlu istiyodum eşimin doğum gnü evlilk yıldönümümüz diye ama 4.dene deyim tutmadı.. tutacağına inanıyosan ilk deneme de 2 ay sonra başlamalısın

2 aydır ikikez doktor kontrolum vardı enfeksiyon sebepliydi ama tesadüf yumurtlama günümdü ultrasonda yumurtam hep gözüktü:) yumurtlamamın adet döngümün düzenli olduğunu söyledi doktor.:) tutacağına inanıyorum. 1 aydır folik asitte kullanıyorum hazırlık olarak... eşimle beraber alkol sigara kullnan düzensiz yaşayan bir çift değiliz. yeme içme dinlenme düzenimiz güzel... 2 ay sonra yani ocak erken değilmi kasım doğumlu bir bebek için ???

kullandığım hesaplama programaına göre
17-22 ocak reglim 28 ocakta yumurtlama günüm ... o tarihi değerlendirmemi mi öneriyosunuz yoksa... ((ekime geleceğini sanıyorum ozaman acaba yanılıyomuyum?))
şubat 11-16 regl 22 şubat yumurtlama bumu daha mantıklı olur??? ben şubata hazırlıyorumda ilk deneme için kendimi(kasım doğum olacağını düşünüyorum) :):):)

kullandığım hesaplama programaına göre
17-22 ocak reglim 28 ocakta yumurtlama günüm ... o tarihi değerlendirmemi mi öneriyosunuz yoksa...
şubat 11-16 regl 22 şubat yumurtlama bumu daha mantıklı olur???
cnm öncelikle allah gönlüne göre versin ama hesaplama takvimleri tamamen doğru olmayabiliyor. ben bu ay ovulasyon testleri aldım evde kendim tespit ediyorum. o robotlara göre bugün.. ama testlere göre henüz değil. uzmanlar söylüyor her ay düzenli olmayabiliyor önce/sonra olma olasılığıda var. istediğiniz ay da doğum gerçekleşemiyor ne yazıkkii. bende eylülde denedim ama sonuç 4. denemedeyiz. o yüzden bence bir an önce korunmayı bırakıp denemeye başlayın allahın işine karışmak gibi oluyor.

Ah canım inş inandığın gîbi olur.bende oglum ıcın korunmayı bıraktığım ay hamıle kalacağımı sanmış adet olunca cok ağlamıştım cunku cok duzenlı adet oluyordum hıc sıkıntı yoktu dedıgın hersey mevcuttu bendede.ama benım hemen olmadı 1.-2.ay inş senın düşündüğün gıbı olur

meraba kızlar kasım doğumbir bebek olsun istiyorum korunmayı nezaman bırakmam lazım sizce...
Merhaba hosbess. Kasim dogumlu bebek icin subattanhamile kalmalisin ama arkadaslarin dedigi gibi hesapladigin ay hamile kalmak buyuk sans . Yumurtlama testleri alarak ihtimali arttirabilirsin. İnternetteki standart yumurtlama hesaplamalari yaniltici oluyor

Kizlar psikopata bagladim bugunden beri midem bulaniyor. Bu kadar erken beliri olmaz dimi. Adete 1hafta varve kaza olali 6 gun falan oldu

Kizlar psikopata bagladim bugunden beri midem bulaniyor. Bu kadar erken beliri olmaz dimi. Adete 1hafta varve kaza olali 6 gun falan oldu
Canım cok hoşsun tabıkı bukadar erken bulanması ımkansız benım cok cok erken bulanmıştı oda 6 haftalıktı.tamamen psikolojık yada üşüttün

Ne bileyim sabah kafin agrisi midd bulantisiyla uyaninca acaba dedim. Salgin var okulda cocuklarinda p midesi bulaniyor onlardan gecti demek ki

Canim benimde sabahlari cok midem bulaniyor bencede salgin var çocuklardan gecmistir bir hafta sonra senin durum belli olur
Bu sabah yok bulantı falan salgindandi demek ki. Yani tutsa da tutmasada üzülmem bu ay için. Ama içimde öyle tuttu gibi bir his yok. Zaten folik asiti mi düzenli kullanmadım.

T turkuazkebelek dhc83 destekleriniz için teşekkürler. kasım doğumlu bebek hayallerimi süslüyo ama geç hamile kalmamaında hibir sakıncası yok. çünkü benim açımdan yeterli olan önemli olan kış bebeği olması.
ASIL ÖNEMSEDİĞİM NOKTA vücudumn fil kadar şiş olacağı kilomun tavan yaptığı son 3 ayımın kavurucu yaz sıcaklarına gelmemesi
... EYLÜL DOĞUMLU İLK KIZIMDA HAMİLELİK EGZAMASINA EK OLARAK HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS SICAĞINA MARUZ KALMAM BEDENEN VE PİSKOLOJİK OLARAK DERİN İZLER BIRAKTI MAALESEFKİ BENDE...
BU AÇIDAN BAKINCA EN ERKEN İLK DENEME İÇİN ŞUBAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YANILIYORMUYUM DİYE YİNEDE SORMAK İSTEDİM...

T turkuazkebelek dhc83 destekleriniz için teşekkürler. kasım doğumlu bebek hayallerimi süslüyo ama geç hamile kalmamaında hibir sakıncası yok. çünkü benim açımdan yeterli olan önemli olan kış bebeği olması.
ASIL ÖNEMSEDİĞİM NOKTA vücudumn fil kadar şiş olacağı kilomun tavan yaptığı son 3 ayımın kavurucu yaz sıcaklarına gelmemesi
... EYLÜL DOĞUMLU İLK KIZIMDA HAMİLELİK EGZAMASINA EK OLARAK HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS SICAĞINA MARUZ KALMAM BEDENEN VE PİSKOLOJİK OLARAK DERİN İZLER BIRAKTI MAALESEFKİ BENDE...
BU AÇIDAN BAKINCA EN ERKEN İLK DENEME İÇİN ŞUBAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YANILIYORMUYUM DİYE YİNEDE SORMAK İSTEDİM...​
Zamanlama guzel Şubat'ta korunmayı bırak tatlım yazın hamılelık cok zor bende yasadım inş istedıgın gıbı kış bebegın olur

BU AÇIDAN BAKINCA EN ERKEN İLK DENEME İÇİN ŞUBAT DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA YANILIYORMUYUM DİYE YİNEDE SORMAK İSTEDİM...​

Bece süper dusunmussunuz. Gerçekten hamileligin son aylari yaza denk gelince baya sıkıntı yasananiliyor. Hatta dün gece eşimle bunu konuştuk. Bende en erken ekim sonu istediğim için 2 ay daha kronucam deyince herkes ama hemen tutmaz bence şimdi bırak korunmayı diyor ve benimde aklım celiniyor. Ama ben illa ekim sonu tutsun demiyorum. Ekim olur Kasım olur aralik olur artık ne zaman tutarsa. Bende ocak adetine kadar beklemeye karar verdim. Siz olumsuzlukları yasamissiniz yerinizde olsam beklerdim

kızlar slm. adet günüm geldi çattı ve hiçbir belirti yok.inş.yarın gelmez kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…