- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Canım deneyenlerın batlarını yaz bızde bılelım ne zamanı bekledıklerini.benım daha cok var girmişim yınede listeye:)Kizlar kendimce bir tablo yapmaya calistim. İstemeyen varsa cikartirim. Bu acemilik deneme tablosu siz bakin degistirebilirim
Onla bır ılgısı yokkı adet döngüsü ıle alakası var yumurtlamanın.ozamanlar 15-16-17 -18 gıbı yumurtluyorum şimdi 13-14-15 en geç 16 yanı her ay aynı olmaz canım her ay degısırDhc83 senin yumurtanda mi gec catliyor. Ama sorunsuz hamile kalmissin. Bende 18. Gun gibi yumurtluyorum ama diyorum ki acaba tembellik falan mi r
Tamam onu gece yapayim o zaman bu mesaji goren batini yazsinCanım deneyenlerın batlarını yaz bızde bılelım ne zamanı bekledıklerini.benım daha cok var girmişim yınede listeye:)
Canim benim miyom problemim vardi o nedenle gitmistim bana da hemen çocuk dusun dedi tum testleri yaptı hamilelik oncesi yapilan hepsi normal cikti folidoce folik asiti verdikızlar dr ye kontrele gidenlrde ne yaptı dr bana decavit ve folbiol verdi birde kan sulandırıcı aspirin pıhtılaşma olduğu için. histereskopi yapmak istedi ben istemedim ama onun dışında hemen düşünmeye başla hiç beklemiceksin dedi sizin gitiikleriniz neler yaptı
Canım tutada bile sac boyanmaya hemen bısey olmaz korkma.hamıle olduğunu bölmeden aylarca olacak kullanan var tanıdığım Yada röntgene giren senın varsa bıle kac günlükki bişey olmaz korkmaGunaydin kizlar. Ben dun sacimi boyadim sonrada vicdan yaptim. Tamam cok kucuk bir ihtimal ama ya tuttuysa. Ustelik acicida vardi boyada. Yok ya bisey olmamistir bir kerede tutar mi hic. Hem yumurtlamaya 2 gun fakan vardi.
bende testi ilk bu ay deniyorum kuzumm 4.denemelerdeyiz dün daha koyuydu ama aynı değildi bugün 14. gün bakalm hafif akıntı da başladıEvet canım aynı markayı almıştım gg dan.o ay hamıle kaldım aksam 6 da yapıyordum bende 17. Gunu çift cızgıyı gördum o aksam bıde ertesı gun ılıskı oldu.hatta 18. Gun meraktan gene test yapmıştı m yıne koyuydu.o zamanlar 2011 de topıkdekı butun arkadaslar bunu kullanmıştık .sıkılmadan yap testı 2. Cıızgı genelde silik cıkıyor hatta bır arkadas su ıle denemıstı yıne sılık çıkmıştı .önemlı olan aynı renk ve koyulukta olması.kolay gelsın üzülme olur bebegın benımde 4. Ayda olmuştu.aslında 3 sayılır eşim il dısındaydı bır ay:)
evet yaa herkes hamile benden sonra başlayannSunuda sölıyım ben 16. Gun bu test bozuk galıba demeye başlamıştım :) arkadaslar cok destek olmuştu insan teste başlayınca hemen olsun ıstıyor.yumurtlama olunca ıkı cızgının rengındende anlarsın kuşkun olmasın.ocak Şubat gıbı 2. Bebek ıcın test Alcam bu markayı ama eşime sölemıcemmm:)birde uzayan yapışkan akıntını takıp et gelmeye başladığı 5 gun önemlı
Benim denemelere baslamadan ovu. testi almam sart oldu. Hep sitelerde 28 gunde bir adet goren kadin 14 gun yumurtasi çatlar yazıyor ya ben öyle saniyordum ama değilmiş. Ben akintidan anlamaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim sanırım. Uzayan akinti başladığında yumurta catliyormu yoksa daha catlamamis mi oluyor bikiyormusunOnla bır ılgısı yokkı adet döngüsü ıle alakası var yumurtlamanın.ozamanlar 15-16-17 -18 gıbı yumurtluyorum şimdi 13-14-15 en geç 16 yanı her ay aynı olmaz canım her ay degısır
Hemen ekliyorumkızlar beni ekledinizmi bat :02aralık heyecanla bekliyorum:)
Benim denemelere baslamadan ovu. testi almam sart oldu. Hep sitelerde 28 gunde bir adet goren kadin 14 gun yumurtasi çatlar yazıyor ya ben öyle saniyordum ama değilmiş. Ben akintidan anlamaya çalışıyorum ama çok başarılı değilim sanırım. Uzayan akinti başladığında yumurta catliyormu yoksa daha catlamamis mi oluyor bikiyormusun
Hemen ekliyorumbeklenen ilk adet senin bu arada
Beklenen adet tarihıbat ne oluyo canım son adet tarıhı mııı
Beklenen adet tarihıyazarlar Seninki ni de eklerim
Tamam ekliyorum22 aralıkkk
Kaç günde adet oluyorsun canım?ben 3 yıl önce Dr a gıttıgımde 10. Gun başla 20. Gune kadar gun asırı yap demıstı yapamadım ovulasyon aldım ve 17. Gunu çizgi cıktı demekkı 18. 19 gum yumurtluyorum teste devam et 16 da bırakılırım hıc.unutma adetten 14 gun önce oluyor yumurtlamaevet yaa herkes hamile benden sonra başlayannbu ayda teorik olarak test alayım dedim çünkü hep 16. günden sonrası boştu çalışma olmadı ondanda olabilir dimi
Süper kaza olduktan 1 gün sonra akinti başladığına göre yumurtlamamisim o siradaUzayan akıntı gelmeye başladığında çatlama olmuyor.ovuşasyon yakın demek evet adetten 14 gun önce ovulasyon oluyor.akıntı gelmeye başlayınca 5-6 gun çalış o günlerde ovulasyon oluyor ben gecen ay 28 günde adet oldum 14. Gun yumutladım akıntım 10. Gun az az başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?