- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 208
- 40
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
Bilemedim valla ilk kez test yapıyorum pek bi fikrimde yok acikcasiHimm ben ters bakmisim canim. O zaman 8. Gun civari yumurtlama olmus olmali. En koyu cizgi hangi gunse yumurtlama o zaman. Ama sen devam et bence.
Ben de takip ede ede biraz ogrendim :) aslinda en dogru sonucu clearblue nun elektronik olanlari veriyor ama onlarda cok pahaliBilem
Bilemedim valla ilk kez test yapıyorum pek bi fikrimde yok acikcasi
Aynen yaa eşim artık dograr beni adamı maymun ettim resmen. Şu gün bu gün diye deli olacak kızdı artık bana bugünBen de takip ede ede biraz ogrendim :) aslinda en dogru sonucu clearblue nun elektronik olanlari veriyor ama onlarda cok pahali
Folik asit bebekte sinir sistemi anormalilerini onluyor, birde gelisimi icin faydali. Bahsettigim anormalilerde ozellikle zeka geriligi gibi zihinsel sorunlar yasanmasina neden oluyor. Onemli kizlar folik asiti ihmal etmeyelimBilmemki onemli olan folik asit temin etmek degil mi acaba gebeligimi kolaylaştırıyor
Baba olmak kolay mi ugrassin biraz :) hem boyle bekletince ugrastirinca kiymet bikirAynen yaa eşim artık dograr beni adamı maymun ettim resmen. Şu gün bu gün diye deli olacak kızdı artık bana bugün
Aynen. 3.5 yillik evliyiz ben çok istedim hep erteledi subattada 6 ay askrrr gitti geldi cok yakin gorustugumuz arkadasta hamile simdide benimi istiyo icimden bazeb ben isterken istemedin ya bak bakalim diyorummBaba olmak kolay mi ugrassin biraz :) hem boyle bekletince ugrastirinca kiymet bikir
Olur Allahun izniyle 4 ay deneme suresi icin kisa bence hic stres yapma canim. Ben 6 7 ay surer diyorum kendim icinAynen. 3.5 yillik evliyiz ben çok istedim hep erteledi subattada 6 ay askrrr gitti geldi cok yakin gorustugumuz arkadasta hamile simdide benimi istiyo icimden bazeb ben isterken istemedin ya bak bakalim diyorumm
Ooof allah saglikla bizlere de nasip etsin inşallah kuzuumOlur Allahun izniyle 4 ay deneme suresi icin kisa bence hic stres yapma canim. Ben 6 7 ay surer diyorum kendim icin
Evet canim cok doğru söylemişsin başka bir arkadaşımdan da duydum bu görev gibi gelme olayını. Hoslanmiyorlar ve cok haklılar. Bana bile tuhaf geliyor görev gibi yapmak ama mecbur. Iyi si mi onlara caktirmamakYasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.
yok yok sakınca teşekkür ederim:)Himm o zaman ikk beklenen adet benimkisi mibenumde 6 aralik gibi belli olacak. Tablo yapinca adini yazmamada sakinca vami
Yasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.
Yasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.
Merhabaaa. Benim sikayetlerim bitti ama tekrar doktora gidip muayene olmadim. Testlerin normal cikmasi cok iyi olmus ben daha onlari yaptirmadimsafirrr34, post: 37996704, member: 551191"]canım gecmıs olsun bayadır gırmıyodum ben sımdı okuyabıldım ınsallah sımdı daha ıyısındır.. bende doktora gıttım gecen hafta hersey yolunda dedı ve ıkı test yaptı onlar da normal cıktı cok sukur folık asıt e basladım sız hangı marka folık asıt kullanıyosunuz kızlarrr
Ben de takip ede ede biraz ogrendim :) aslinda en dogru sonucu clearblue nun elektronik olanlari veriyor ama onlarda cok pahali
haklısın canım bizimkide aynı.. ben makinamıyım bu iş içinmi yaratıldım bayıyor diyorYasy canım ovulasyon testınde 2 tane cıızgı çıkmalı ve ıkısıde aynı kalınlıkta olmalı yumurtlama zamanında.aynı markayı kullanmıştım bende.sende 2. Cızgıyı göremedım ben henüz olmamış yanı ayrıca her aksam aynı saatte yap ve son 3-4 saat sıvı alma.tecrubelı bırı olarak bence eşine söyleme bugun yumurtladı m yapalım falan gıbı erkeklere ders gıbı gelıyor hoşlanmıyorlar.ben alırsam söylemeyı düşünmüyorum busefer.
Evet canım aynı markayı almıştım gg dan.o ay hamıle kaldım aksam 6 da yapıyordum bende 17. Gunu çift cızgıyı gördum o aksam bıde ertesı gun ılıskı oldu.hatta 18. Gun meraktan gene test yapmıştı m yıne koyuydu.o zamanlar 2011 de topıkdekı butun arkadaslar bunu kullanmıştık .sıkılmadan yap testı 2. Cıızgı genelde silik cıkıyor hatta bır arkadas su ıle denemıstı yıne sılık çıkmıştı .önemlı olan aynı renk ve koyulukta olması.kolay gelsın üzülme olur bebegın benımde 4. Ayda olmuştu.aslında 3 sayılır eşim il dısındaydı bır ay:)haklısın canım bizimkide aynı.. ben makinamıyım bu iş içinmi yaratıldım bayıyor diyorbugün 13. gün teste devam.. ben 3 ten sonra sıvı almıyorum hiç ve her akşam 18.de yapıyorum zaman iyimi sence cnm ve sen testin faydasını gördünmü gerçekten laboquick te çift çizgiyi yakaladın mı
Dhc83 senin yumurtanda mi gec catliyor. Ama sorunsuz hamile kalmissin. Bende 18. Gun gibi yumurtluyorum ama diyorum ki acaba tembellik falan mi rEvet canım aynı markayı almıştım gg dan.o ay hamıle kaldım aksam 6 da yapıyordum bende 17. Gunu çift cızgıyı gördum o aksam bıde ertesı gun ılıskı oldu.hatta 18. Gun meraktan gene test yapmıştı m yıne koyuydu.o zamanlar 2011 de topıkdekı butun arkadaslar bunu kullanmıştık .sıkılmadan yap testı 2. Cıızgı genelde silik cıkıyor hatta bır arkadas su ıle denemıstı yıne sılık çıkmıştı .önemlı olan aynı renk ve koyulukta olması.kolay gelsın üzülme olur bebegın benımde 4. Ayda olmuştu.aslında 3 sayılır eşim il dısındaydı bır ay:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?