Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Bide bir şey sorucam. Aktara gitmeyi düşünüyorum cumartesi. Metabolizmayı hızlandıran hangi bitkiler? Ona göre birkaç çeşit alayım her gün değişik değişik içerim poşet çayların tadını sevmiyorum. :KK1:
canım ben yeşilçay, adaçayı, melisa çayı, hibisküs çayı kullanıyorum karıştırıp karıştırıp içiyorum:) geçen gün yazmıştım buraya da. hatta poşet çayın zararlarından da bahsetmiştim

İşte doğru beslenme için bazı tavsiyeler:
  • Demirli gıdalar kalsiyumlu gıdalarla birlikte tüketilmemeli. Yani et yemekleriyle ayran içmek, ıspanağı yoğurtla tüketmek yanlış.
  • Pekmez ve yoğurt, süt ile yumurta birlikte tükeltilmemeli.
  • Balı sıcak su ve sütle tüketmek bir başka yanlış. Bu durumda, baldaki protein, mineral ve enzimler kayboluyor.
  • C vitamini içeren gıdalar da mümkünse her öğünde bulunmalı. Bunu da sabah kahvaltısında söğüş olarak, öğle ve akşam yemeklerinde de sebze yemeği ya da salata olarak yapmak gerekiyor.

Vücut Direncini Artırmak İçin Reçete

8 tatlı kaşığı yoğurt, 6 tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 3 tatlı kaşığı ezilmiş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal.

tumblr_m6ukgkADBI1rs47zho1_500.jpg

Bu 2 yürüyüş tablosundan hangisi uygulasam bilemedim
İlki evde yürümek için iyi gibi koşu bandında cok uzun yuruyemiyorum ben sıkılıyorum 20-21 dakika iyi gibi baslangıc için
İkinciside dısarda yürümeye uygun sanki.
Karar veremedim hangisini yapacağıma.
Birini sabah birini akşam uygulayım en iyisi :KK51:
Yürümek iyidir iyi.

Selam kızlar ben geldim..

Dün akşam inegöl köfteli salata
Yanına ayran
bir ikikornişon turşu

Yatmadanda sade sodaya limon sıkıp içtim

Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var regl öncesi durumdayım kendimi şişmiş hissediyorum
Sabah dayanamadım tartıldım aynıyım:KK43:
Vede söylemesi ayıp bagırsak sorunum var ne içersem içeyim yaramadı yahu
Proteini çok mu abarttım acaba:KK43:

Bugünde sebzeye yüklendim

Sabah domates salatalık nol maydanoz,3,4 zeytin
10 tane badem yedim

Ara: Kahve

Öğlen

Karnabahar yemeği,cacık,
Ve kırmızı lahana salatası

Şu ana kadar 2 litre su

Ben daha 1 lt suyu bitiremedim :KK70: Zor içiyorum içince de sonra beş dakikada bir wc ye gidiyorum size böyle olmuyor mu? Ben de mi bir sorun var acaba:confused:

Yok canım sorunun yok hepimiz öyleyizdir herhalde:KK53: tuvaletle yakın ilişkilerr

O zaman korkmadan içeyim. Garibime gitti bir bardak içiyorum 5 dakika geçiyor wc ye koşuyorum :KK70: Dedim su bana yaramıyor içmesem mi diye. Normalde günde 1-2 bardak anca içerdim 5 gündür 1,5 litre falan anca oluyor garipsedi vücudum :KK70:

Bu 2 yürüyüş tablosundan hangisi uygulasam bilemedim
İlki evde yürümek için iyi gibi koşu bandında cok uzun yuruyemiyorum ben sıkılıyorum 20-21 dakika iyi gibi baslangıc için
İkinciside dısarda yürümeye uygun sanki.
Karar veremedim hangisini yapacağıma.
Birini sabah birini akşam uygulayım en iyisi :KK51:
Yürümek iyidir iyi.
yürü yürü yürümekten zarar gelmez:KK70:

Yalnız benim şöyle bir sıkıntım var regl öncesi durumdayım kendimi şişmiş hissediyorum
Sabah dayanamadım tartıldım aynıyım:KK43:
Vede söylemesi ayıp bagırsak sorunum var ne içersem içeyim yaramadı yahu
Proteini çok mu abarttım acaba:KK43:
ben de abarttım galiba o yüzden bu akşamı sebzeyle geçiricem canım bende de var hazımsızlık

Ben daha 1 lt suyu bitiremedim :KK70: Zor içiyorum içince de sonra beş dakikada bir wc ye gidiyorum size böyle olmuyor mu? Ben de mi bir sorun var acaba:confused:
yok yok herkeste var o:KK70:

bugün ara yapma ihtiyacı hissettim ; 2 kuru kayısı bi avuç kadar ceviz.

Ben de süt içiyorum şuan. Akşam yemeği olarak da bir saat sonra kapuska yicem yine kıyma da var içinde. Sonrasında da bir şey yemicem eve gitmem 7 oluyor sonrasında biraz yürürüm zaten 12 gibi en geç uyuyorum.

yürü yürü yürümekten zarar gelmez:KK70:

ben de abarttım galiba o yüzden bu akşamı sebzeyle geçiricem canım bende de var hazımsızlık

yok yok herkeste var o:KK70:

Bende öyleyim canım yaşimdi arada keten tohumlu yoğurt yaptım onu yedim.
Çok fena hissediyorum kendimi.

Ben de süt içiyorum şuan. Akşam yemeği olarak da bir saat sonra kapuska yicem yine kıyma da var içinde. Sonrasında da bir şey yemicem eve gitmem 7 oluyor sonrasında biraz yürürüm zaten 12 gibi en geç uyuyorum.
bende uykumu düzene soktum 10-12 arası uyuyorum:) bende brokoli haşlayıp yoğurtlayıp yicem bakalımm

Bende öyleyim canım yaşimdi arada keten tohumlu yoğurt yaptım onu yedim.
Çok fena hissediyorum kendimi.
bende fena hissediyorum regl yaklaştı sanırım canım acayip tatlı istiyo kuru kayısıyla bastırıyorum

Bendede bir şişkinlik var.
Her ayın ilk haftası regl zamanı yaklaştığı için tabi bit tuhafım nanet hormonlar
Kiloda verememişim zati:KK43:

X