- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Evelynn tarih okuyorum canim 3. Sinif
withoutlove su kahvaltilarini ne zaman duzene sokacaksin acabaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evelynn tarih okuyorum canim 3. Sinif
Kizlar sabah kahvaltim
6 yaprak marul tavsan misali
1 dilim peynir
1 cay kasigi kadar helva
1dilim ekmek
Yarim yumurta sekersiz 2 cay
Evelynn ay bunlar ne sporu yapiyo da boyle incecik oluyo ya benin direk alt bacaklarim sisiyo kas yapiyorum:/
O dondurma olayini da yurtta olmasam kesin yapardım çünkü canim istiyo kac gündür
2 21 deniz asmen kahvaltin cok iyi canim yesillik eklemen iyi olmus:)
withoutlove buna da şükür ozaman:) yanina ceviz findik badem gibi seylerde alabilirsin aslinda madem atistirmalik tarzi bi kahvalti yapıyosun bol cesit olur
withoutlove bende suan onunla ugrasiyorum iste guya spor yapıyorum ama bi faydasini goremiyorum alt bacaklarim futbolcu bacagi gibi oldu:/
Canim leblebi alcaksan beyaz leblebi al.ama ondan daha cok ceviz yada cig badem öneririm
withoutlove guzel canim bende bi kac gun sebzeye agirlik vermeye caliscam kac gundur tavuk yiyorum
Evet canim duydum hatta arastirdim baya. Vucuda fazladan enerji sagliyomus onlar ve gun icinde o enerjiyi harcayamassan o da yag oluyomus sanirm bu tarz bi zarari vardiCanım ben bir de CLA diye bir ürün kullanıyorum besin takviyesi olarak. Zayıflamaya yardımcı oluyormuş sporcu besinleri satan ünlü bir mağazadan aldım. Oradaki adama dedim zayıflamak istiyorum takviye olarak verebileceğiniz ne var. Bunu verdi bir de spor yapıyorsanız L-Carnitine kullanabilirsiniz dedi. Spor sırasında yağ yakımını hızlandırıyormuş galiba. CLA yı aldım bakalım kapsül şeklinde günde iki kere içiyorum yemeklerden önce. L-Carnitine de aldım yürüyüşe başlamadan içiyorum performansımı arttırıyor sanki daha çok yürüyorum yorulmadan. Senin bilgin var mı bunlarla ilgili? Denemekten zarar gelmez diye aldım bakalım sporcular kullanıyormuş bunları zaten zararsız olduğuna inandım
Evet canim duydum hatta arastirdim baya. Vucuda fazladan enerji sagliyomus onlar ve gun icinde o enerjiyi harcayamassan o da yag oluyomus sanirm bu tarz bi zarari vardi
withoutlove ben LCarnitine icin konustum canim digeri hakkinda bilgim yok senin ust kisminda sikintin vardi umarim iyi gelir:)
Evet hatri kalmasinwithoutlove:Dpost: 39644958 .!.:Aynen onu duyunca dedim alayım bakalım ikisini bir arada kullanınca daha etkili dediler. Her şeyi deniyoruz bir de bunu deneyeyim dedim eksik kalmasın