- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
hergün herkes menülerini paylaşıyo canım 2-3 sayfa geriye gidersen bi sürü menü görmüş olursun:) boyunu ve kilonu yaz listeye ekleyeyim. :)
eklendin canım:)boy 155
Kilo 57
oh iyi dayandın heCok sukur corbayla gÜnü bitirebildim heyoooooo
Dünkü kaçamağın acısını bugun cıkarabilmişimdir umarım
Heppinize iyi geceler kızlarr
Sabah olsunda karnımız doysunnn
--> İki haftada bir tartı gününde kilo verme yüzdesi alınacak ve iki haftanın ilk üç ismi seçilecek;
1. Kişi istediği bir yemeği,
2. Kişi istediği bir abur cuburu,
3. Kişi ise istediği bir içeceği tüketip fotoğrafını paylaşacak.
Şartlar; Öğlen 3 ten önce tüketmesi ve o gün içinde en az yarım saat spor yapması gerekiyor.
(Amaç, bu sayede kaçamakları en aza indirmektir.)
ilk sayfaya bunu ekledim kızlar. yarış başlamıştır. kaçamak yapmayın ve ilk 3e girmeyi bekleyin:) emin olun ödülü kazanarak yediğinizde daha fazla haz duyacaksınız pişmanlık değil:)
Sen varyaaaAyy ben yine bişey sorcam
Şimdi mesela 1.olan istediği yemeği yicekya menü olarak yiyebilirmi? Mesela hamburger patates kola 3lüsü gibi
Yoksa sadece hamburgermi olcak
Patatesin boynu bukulur valla
Zaten kola içmem ayran içerimde patatese yazık
Sen varyaaaistedigi bi yemegi dedik canim ister gider iskender yer ama pesine tatli yok o 2. Olanin hakki. Isteyen gider menu yer ama kolasi yok o da 3. Olanin hakki
Yeni kurallara bayildim yuzdeli hesaplamada daha adil olmus 1. Lik benimm o zaman--> İki haftada bir tartı gününde kilo verme yüzdesi alınacak ve iki haftanın ilk üç ismi seçilecek;
1. Kişi istediği bir yemeği,
2. Kişi istediği bir abur cuburu,
3. Kişi ise istediği bir içeceği tüketip fotoğrafını paylaşacak.
Şartlar; Öğlen 3 ten önce tüketmesi ve o gün içinde en az yarım saat spor yapması gerekiyor.
(Amaç, bu sayede kaçamakları en aza indirmektir.)
ilk sayfaya bunu ekledim kızlar. yarış başlamıştır. kaçamak yapmayın ve ilk 3e girmeyi bekleyin:) emin olun ödülü kazanarak yediğinizde daha fazla haz duyacaksınız pişmanlık değil:)
Bu nasil bi menu canim acliktan bayilmadin mi:)Hu huuuu, kimse var mı?? :)
4 gibi beyaz peynirli domatesli tost yedim.
Eve 8 bucakta geldim.
9a doğru bir bardak çorba içtim domatesli
Su da çok az içtim.
Spor yapmadım ama dışardaydım, yürümeli ve merdiven çıkmalı bi gündü. Hareketliydim yani.
oooo:))Bu sabah 71.700 gordum
Gunaydin kizlar;
Bugun hava cok guzel icim kipir kipir
Saat 6.30
1 portakal
Saat 7.00
Yarim litre su
Saat 7.30
Herzamanki gibi
1 yumurta
2 dilim peynir
5 ad zeytin
Salatalik
maydonoz
1 dilim ekmek
Yesil cay
Bu sabah 71.700 gordum
Herkese günaydın :)
AlkiiiisssssBuaradaaa
Sabah eşime kahvaltıya pişi yaptım cok severimmm amaaaa ben naptımmm 1 tane bile yemedimmm