Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

:KK70: ya bi dünyada ayranlı çorbamsı şey kaldı yarın işteyim bozmam nasılsa diyeti diye yarın yeniden yapcam ama:KK70:
Ayran detoksu daha cok bozdurtuyo insana ya:/ brnce sadece saglikli beslen
Artık kendime inanamıyorum neden böyle oldum BN +5 kilo görürüm rahat
ne yedin bakim

Evet başlicam yarın tekrar of ya ustelik gecen hafta ne kadar guzeldi 68i görmüştüm ödüle bile göz koymuştum :KK42:
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye:KK48:
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdum:KK48: Bidaha köfte yemicem mahvetti beni:KK23:
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm
bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdin:KK70:

Guzellikler bebek gormeye gittigimiz arkadasin evindw 1 sigara boregi (kiymali)
1 minicik dilim sutlu tatli o kadar yedim aksam 1 kase yogurt ve4 tane lahana sarmasi yemekten sonra yarim elma ce 2 ceviz yedim :-)
herkesi pataklamayi sen hakettinn:)))

[QUOyoruldukishCandy, post: 40092055, member: 489013"]Ayran detoksu daha cok bozdurtuyo insana ya:/ brnce sadece saglikli beslen

ne yedin bakim

bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdin:KK70:

herkesi pataklamayi sen hakettinn:)))[/QUOTE]
Çok yoruldum artık neden neden böyle olddu kaç gündür yarın tartıda artı görünce bi güzel moralim bozulurda inşallah motivasyonum artar inşallaaaah

yarın tartı günü ama ben iki günde dehset yedim 60 lardaydim yine 62 oldum ;( ;( ;-(

yarın tartı günü ama ben iki günde dehset yedim 60 lardaydim yine 62 oldum ;( ;( ;-(
Bu hafta hemen hemen herkeste bi dusus var canim toparlicaz artik yeniden canini sikma yalniz degilsin:)

Olur bak sen beni bi güzel döversin bende hırs yapar kilo wermeye dev ederim :KK61:
evet bi dovme gunu ayarlasak iyi olcak:KK70:

1.4kg gitmisss yuppy 64.1 haftaya gelsin 63
DSC_0266.JPG

valla ben bu hafta sonu hiç bozmadım
geçen hafta 68
bugün 66.2
giden 1.8

bakalım birinciliği alabilecek miyim

dünkü menüm

sabah
2 yumurta+peynir+zeytin+çökelek salatası
maydanoz çayı+birer çay kaşığı tahin pekmez ve bal

öğlen
kahvaltıyı geç yaptığım için yok

akşam
birkaç parça tavuk haşlama+zeytin salatası

.

Yaaaa bu hafta sonu manti günleri vardi:kk77:, benide görevli olarak cagirdilar, tabi mantinin yaninda 6 cesit börek, cig köfte ve herhalte 10 cesti Tatli vardi :KK43: :KK43: :KK43: böyle yerlere hic girmemek lazim, vallah ctesi pazar cok cok cok fena bozdum, moralim cok bozuk, bu Sabah itibariile 74.... yine eskiye dönüyorum, gerci zaten pek fazla vermemistim ama olsn :KK70::mad: bugünden sonra radikal degisimler olacak, gercekten cok bozuldum, bu kilolar beni böyle üzemez! :KK61:

X