Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar mercimek köftesi hakkında ne düşünüyosunuzzz
akşam yemekhanede o varmış da, çorba+ dört beş mercimek köftesi+ yoğurt düşündüm:)Canim bir mercimek koftesi 65 kaloriymis yani en fazla 3-4 adet bilemedin 5-6 yiyebilrsin :)))
hıımm yoğurt yerine marul veya kıvırcık da alabilirim o zamann iyi fikirÇok severim sanırım marul eşliğinde yenebilir:)
tabi ki canımm:) kilon ve boyun kaçtıMerhaba bende aranıza katılabilir miyim? Çok bunaldım. 1 kilo veriyorum bir gün sağlıksız besleniyorum daha fazlası geri geliyor, istikrar sağlayamıyorum. Biraz azimlenmeye ihtiyacım var.
170 boyum kilomda 85tabi ki canımm:) kilon ve boyun kaçtı
2 gün mü yapacaksın detoksu170 boyum kilomda 85
Bugün kahvaltımı normal yaptıktan sonra ayran detoksuna başladım. Yarına etkisi olur inş.
ben de fazla yapma diyecektim:)Çalışıyorum, iş yerinde yapmam pek mümkün olmaz o yüzden 1 güncük.
=) uzun süreli sıkar zaten.ben de fazla yapma diyecektim:)
nasıl bi diyet uyguluyosun 6 öğünlü mü=) uzun süreli sıkar zaten.
3 öğün sadece ara öğün yapmaya alıştıramıyorum kendimi.nasıl bi diyet uyguluyosun 6 öğünlü mü
karatay yapıyorum ben 2 öğün, çok erken kalktıysam 3 öğün:)3 öğün sadece ara öğün yapmaya alıştıramıyorum kendimi.
Senin diyetin nasıl?
Karatay meyveyi yasakladığı için uygulayamam onu ama yapanlar kilo verdikçe aklım kalmıyor değil.karatay yapıyorum ben 2 öğün, çok erken kalktıysam 3 öğün:)
Meyveyi sabah kahvaltisinda yiyebilirsin erken yapiyosan:) 1 tane olmak sartiylaKaratay meyveyi yasakladığı için uygulayamam onu ama yapanlar kilo verdikçe aklım kalmıyor değil.
Meyve konusunda ne yapıyorsun.
Meyveyi sabah kahvaltisinda yiyebilirsin erken yapiyosan:) 1 tane olmak sartiyla
Incele ben bayadir karatay yapiyorum aralarda baya bozsam da. Ama yine de iyi kilo verdim:)-Naz- .!.:Erken yapıyorum 8 de evden çıktığım için öncesinde kahvaltı yapıyorum. O zaman karatayı ben bi inceleyim.