• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Fistiklarim ben gelduuum .oglen yogurdu yiyemedim onun yerine 2 kucuk izgara kofte yedim aksam 1 kase yogurt
1 kase yagsiz kuru fasulye
Yarim dilmm de ekmek yedim gece yatmadan 1 bardak yesil cay dusunuyorum belki yarim elma da olabilir sabah sporumu eksik yaptim aksam onu tamamliycam pazartesi 64 .5 un altinda olsam super olur

bende aksama çorba içtim az ekmek 1 saat te yürüyüşümü yaptım insallah bi hafta da ne kadar yazıflayacagım gorelim:KK49::KK49:

Peynir ekmek yerine peynir kuruyemiş yiyin hrm tadı enfes hem kilo yapmaz hem aşırı tok tutar. En alttaki dilimlenmiş peyniri annem yaptı. Peynirim şekil önümden çekil :D
image.jpg image.jpg image.jpg

İyi akşamlar kızlarrr, akşam yemeğim:

Fırında tavuk ve köfte
Yağsız yoğurt
Salatalık turşusu
Yarım bardak zero kola

Bugünü de böyle atlattım acıktım gibi şuanda ama yeşil çay içiyorum bakalım umarım gider bu açlık hissi zayıflasak da kurtulsakkkkkk midem küçülse acıkmasam keşke:KK43:

Guzeller kahvaltim 1 dilim ekmek 2 dilim peynir ve geliyooor itiraf ediyorum kinder sut diliminin yarisi oda 50 kalori ediyodu kizmadiniz dimi sonucta baklava kadayif diil bide yarisiiiiiii:$

21 deabartmamışs post: 40073823 .!.:
Guzeller kahvaltim 1 dilim ekmek 2 dilim peynir ve geliyooor itiraf ediyorum kinder sut diliminin yarisi oda 50 kalori ediyodu kizmadiniz dimi sonucta baklava kadayif diil bide yarisiiiiiii:$
Bence çok ta abartmamışsın tamamını yesen bile sorun değil çünkü sütlü bir bisküvi diyette olanlar için ideal bir tatlı

Back
X