Eveeeet pasta yicem
pazartesi çıkacak ak koyun kara koyun... o kilolar buraya gelecek :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeeet pasta yicem
Ben perşembe tartılıyorum ben perşembe görücem anyayı-konyayıpazartesi çıkacak ak koyun kara koyun... o kilolar buraya gelecek :))
ay ben peynir ekmek çok severim :)Kahvaltım
Bendeeeeeeay ben peynir ekmek çok severim :)
ep ekmek arsı yapar yapar yerdim baya kocaman ekmek dometeste katıyordum birazda zeytinyagı döküyordum ve kimyon serpiştiriyordum harika oluyor dene benceBendeeeeee
Heheehe denerim beklersindenetim beklersiniz t: 40063558 .!.:eskiden aksamları h
ep ekmek arsı yapar yapar yerdim baya kocaman ekmek dometeste katıyordum birazda zeytinyagı döküyordum ve kimyon serpiştiriyordum harika oluyor dene bence
ehehehhHeheehe denerim beklersin
benim annemde böyle peynir yapıyor tuzsuz çok güzel oluyor anneciğinin ellerine sağlıkPeynir ekmek yerine peynir kuruyemiş yiyin hrm tadı enfes hem kilo yapmaz hem aşırı tok tutar. En alttaki dilimlenmiş peyniri annem yaptı. Peynirim şekil önümden çekil
Eki Görüntüle 1462592 Eki Görüntüle 1462593 Eki Görüntüle 1462594
Ooh ne guzel:))))Sen rahat ol betul abla lime lime eder beni kaçamak yok uslu duruyorum
Evet gel çabuuuk bataklama sırası bndeHaftasonu heerkess kacamak yapiyo galibaaa btlbetul gel pataklicaz seni
Bence çok ta abartmamışsın tamamını yesen bile sorun değil çünkü sütlü bir bisküvi diyette olanlar için ideal bir tatlı21 deabartmamışs post: 40073823 .!.:Guzeller kahvaltim 1 dilim ekmek 2 dilim peynir ve geliyooor itiraf ediyorum kinder sut diliminin yarisi oda 50 kalori ediyodu kizmadiniz dimi sonucta baklava kadayif diil bide yarisiiiiiii:$