• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Ah keşke kuru kaysıdan öteye geçmeseydin :))
Odamda komodinin üstüne 1 elma koycam kıpkırmızı ödül diye. Sabah uyanınca yicem :KK70: sabah uyanınca yemek doğru mu.
kahvaltıyla beraber ye canım:) öncesinde problem olur mu bi bilgim yok ama ben meyve yiyeceğim zaman yumurtayı çıkarıyorum peynir zeytin bol yeşillik az biraz kuruyemişten sonra meyvemi de sonda yiyorum:)

Heyecan var mı kızlarrr sabah tartılcaz o_O Çok korkuyorum hiç verememişsem çok üzülürüm. Bir haftadır her gün yürüyüş de yapıyorum. Zararlı hiçbir şey yemedim bakalım sonuç iyi olacak mı :KK8:

Heyecan var mı kızlarrr sabah tartılcaz o_O Çok korkuyorum hiç verememişsem çok üzülürüm. Bir haftadır her gün yürüyüş de yapıyorum. Zararlı hiçbir şey yemedim bakalım sonuç iyi olacak mı :KK8:
Heyecan yok ama beklentim de yok gibi. :KK51:

Verdigine eminimm::)) sabah bakLim herkes eksi gorecek mi. Gerci topik cok sessiz nedense:/

Tesekkurler kizlar (: 20yasindayim, universite ogrencisiyim ve yurtta kaliyorum. Boyum 157, kilom 63tü en son :( yarinki bildirimde kesin olarak soyleyebilirim. İlk hedefim 55 sonrasi 48 (: (off gercekten hayal gibi geliyo umarim basaririm) zayif bi cocuktum ama ergenlik doneminde doymaksizin yemelerim basladi, o zamandan beri de yemek yemek en sevdigim sey oldu. Fiziksel degil, psikolojik aclik belki ama her an ac hiasediyorum kendimi, birilerinin destegine ihtiyacim var..

Benim evde net yok birkaç hafta böyle olacak. Telefondan girebiliyorum anca böyle de zor oluyor o yüzden fazla yazamadım dünden beri. Yarın işyerinde bol bol yazarım:KK70: Hafta sonu bile bozmadım diyetimi. Erkek arkadaşımı da diyete soktum yanımda yiyemedi bişey :KK70:

Smiile Smiile sartlarimiz ve hedefimiz ayniymis:) ilk sayfayi okuduysan farketmissindir.
Iyi yaptin buraya gelmekte:) azimliysen gerisi gelir sıkıntı yok:)

1425239991713237177906.jpg
Tartimi bugün bildireym cnm yarin iste olucm

Anlaşıyoruz ya sorun yok:) Zaten herkes işe gidiyor pek görmüyoruz birbirimizi onlar çok yiyor zayıflar ama bana yedirmiyorlar :KK70:
:D:D:D zayıfların arasında kalmak kötü yaa insan uyuz oluyo. aay canım çekti diyip akşamın köründe pizza falan bile yiyolar ama ödem bile yapmıyo ya:D

:KK70::KK70::KK70: zayıfların arasında kalmak kötü yaa insan uyuz oluyo. aay canım çekti diyip akşamın köründe pizza falan bile yiyolar ama ödem bile yapmıyo ya:KK70:

Aynen ya pizzalar hamburgerler tatlılarrrr abur cuburlar sürekli yiyorlar ama 45 kilolar :KK70: İlginç valla ben o kadar yesem bilmem kaç kilo olurum

Aynen ya pizzalar hamburgerler tatlılarrrr abur cuburlar sürekli yiyorlar ama 45 kilolar :KK70: İlginç valla ben o kadar yesem bilmem kaç kilo olurum
deli olur insan yaa allahtan benim oda arkadaşım da kilo vermeye çalışıyo ihihihi:)

Back
X