• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

:KK70: ya bi dünyada ayranlı çorbamsı şey kaldı yarın işteyim bozmam nasılsa diyeti diye yarın yeniden yapcam ama:KK70:
Ayran detoksu daha cok bozdurtuyo insana ya:/ brnce sadece saglikli beslen
Artık kendime inanamıyorum neden böyle oldum BN +5 kilo görürüm rahat
ne yedin bakim

Evet başlicam yarın tekrar of ya ustelik gecen hafta ne kadar guzeldi 68i görmüştüm ödüle bile göz koymuştum :KK42:
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye:KK48:
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdum:KK48: Bidaha köfte yemicem mahvetti beni:KK23:
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm
bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdin:D

Guzellikler bebek gormeye gittigimiz arkadasin evindw 1 sigara boregi (kiymali)
1 minicik dilim sutlu tatli o kadar yedim aksam 1 kase yogurt ve4 tane lahana sarmasi yemekten sonra yarim elma ce 2 ceviz yedim :-)
herkesi pataklamayi sen hakettinn:)))

[QUOyoruldukishCandy, post: 40092055, member: 489013"]Ayran detoksu daha cok bozdurtuyo insana ya:/ brnce sadece saglikli beslen

ne yedin bakim

bide bu hafta buraya hic girmedin pis seniii. En azindan bi pataklardik duzelirdin:KK70:

herkesi pataklamayi sen hakettinn:)))[/QUOTE]
Çok yoruldum artık neden neden böyle olddu kaç gündür yarın tartıda artı görünce bi güzel moralim bozulurda inşallah motivasyonum artar inşallaaaah

Feraceli Feraceli moralin bozulur ve motivasyonun artar hi:D
O zaman surekli moralini mi bozsak napsak:D biz seninle bulusalum bi gun carsida:D

yarın tartı günü ama ben iki günde dehset yedim 60 lardaydim yine 62 oldum ;( ;( ;-(
Bu hafta hemen hemen herkeste bi dusus var canim toparlicaz artik yeniden canini sikma yalniz degilsin:)

Olur bak sen beni bi güzel döversin bende hırs yapar kilo wermeye dev ederim :KK61:
evet bi dovme gunu ayarlasak iyi olcak:D

1.4kg gitmisss yuppy 64.1 haftaya gelsin 63
DSC_0266.JPG

valla ben bu hafta sonu hiç bozmadım
geçen hafta 68
bugün 66.2
giden 1.8

bakalım birinciliği alabilecek miyim

dünkü menüm

sabah
2 yumurta+peynir+zeytin+çökelek salatası
maydanoz çayı+birer çay kaşığı tahin pekmez ve bal

öğlen
kahvaltıyı geç yaptığım için yok

akşam
birkaç parça tavuk haşlama+zeytin salatası

.

Yaaaa bu hafta sonu manti günleri vardi:kk77:, benide görevli olarak cagirdilar, tabi mantinin yaninda 6 cesit börek, cig köfte ve herhalte 10 cesti Tatli vardi :( :( :( böyle yerlere hic girmemek lazim, vallah ctesi pazar cok cok cok fena bozdum, moralim cok bozuk, bu Sabah itibariile 74.... yine eskiye dönüyorum, gerci zaten pek fazla vermemistim ama olsn :KK70::mad: bugünden sonra radikal degisimler olacak, gercekten cok bozuldum, bu kilolar beni böyle üzemez! :KK61:

neyusa huuu nerdesin gel gel ben şişkoyum hala :))

Back
X