Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)
- Konu Sahibi birsevgi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kilo verme yaza fit girmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Cok ilginc bi menu olmusKAHVALTIM:3 kaşık yulaf ezmesi(pişmiş),tarçın
2 tane eti burçak
Yarım bardak süt,elma,tarçın
ARA ÖĞÜN:1 fincan sütlü kahve,1 tane sarı kurabiye
ARA ÖĞÜN 2:yarım ç.b leblebi,3 tane eti burçak,yarım su bardağı karışık meyve suyu
ÖĞLE YEMEĞİM:2 dilim kızarmış t.b ekmeği
2 k.k.peynir,2 çay kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı bal
AKŞAM 1kase tavuk göğsü salatası
ARA ÖĞÜN:elma
2 litre su
Spooor
100 mekik
25 dk pilates
22 dk yürüyüş
- 9 Ocak 2015
- 19.377
- 80.582
- 598
Niyeki?Cok ilginc bi menu olmus
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Girebilsigin kadar artik canim:)Merhaba kizlar:)
İse basladigimdan beri kafami kasiyacak vakit bulamitorum, isten cikip direk okula gidiyorum okuldan gelince de yatiyorum hemen vuraya zaman ayiramiyorum
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Ara ogun fazla olmus sanki. Bide ogle yemegi kahvalti gibi, yeterince doyurdu mu bilmiyorum. Aksam ara ogununde de elma yememen lazim onun yerine aksam yemeginde salatanin yanina corba ekleyebilirdin daha tok tutardi.Niyeki?
Tabi hangi saatlerde yediginde onemli.
Sadece bilgi vermek istedim yanlis anlama
- 9 Ocak 2015
- 19.377
- 80.582
- 598
Niye yanlış anlıyayım allassen bn saat 16:30-17:00 gibi yeme işini bitiyorum o yüzde. Elma sorun olmaz.diye düşündüm ara öğünleri bilerek fazla yapıyorum çünkü ne zaman az.yapsam diğer oğünde acısı çıkıyor evet öğle kahvaltı gibi oldu napiim cnm çektiAra ogun fazla olmus sanki. Bide ogle yemegi kahvalti gibi, yeterince doyurdu mu bilmiyorum. Aksam ara ogununde de elma yememen lazim onun yerine aksam yemeginde salatanin yanina corba ekleyebilirdin daha tok tutardi.
Tabi hangi saatlerde yediginde onemli.
Sadece bilgi vermek istedim yanlis anlama
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Anladim canim ara ogunde yine fazla ye ama kyrabiye meyve syyu biskuvi degil de bir avuc kavrulmamis kuruyemisla ayran tuket mesela.Niye yanlış anlıyayım allassen bn saat 16:30-17:00 gibi yeme işini bitiyorum o yüzde. Elma sorun olmaz.diye düşündüm ara öğünleri bilerek fazla yapıyorum çünkü ne zaman az.yapsam diğer oğünde acısı çıkıyor evet öğle kahvaltı gibi oldu napiim cnm çekti
bir de ogunlerde yeterince beslenirsen zaten canin fazla sey istemez:)
- 9 Ocak 2015
- 19.377
- 80.582
- 598
Çok haklısın bugün tutamadım kendimi misafirlikte.ve her hangi biri birşey ikram ettimi kesin net yemiyorum ama evde olunca gidip gelip yiyesim geliyor bugün oo eti burçaklar hiç olmadı hep annem yüzünden alma diyorum abur cubur pöffffAnladim canim ara ogunde yine fazla ye anetkyrabiye meyve syyu biskuvi degil de bir avuc kavrulmamis kuruyemisla ayran tuket mesela.
bir de ogunlerde yeterince beslenirsen zaten canin fazla sey istemez:)
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Artiya tasiyacak bi menu degil canim uzulme:)Çok haklısın bugün tutamadım kendimi misafirlikte.ve her hangi biri birşey ikram ettimi kesin net yemiyorum ama evde olunca gidip gelip yiyesim geliyor bugün oo eti burçaklar hiç olmadı hep annem yüzünden alma diyorum abur cubur pöffff
İyi akşamlar kızlarrrr, bugün kahvaltıda biraz abartmış olabilirim 3-4 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay içtim ama ekmeklerin hepsinin üstüne tereyağı koydum da yedim Akşam yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı geç saatte yaptım bugün. Acıkmadım 9 gibi bir bardak süt içmeyi düşünüyorum birazdan da yürüyüşe çıkıcam yarım saat dolanıp gelirim
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
2 gündür yemediğim şey kalmadı... ben pazartesiye obez çıkıcam ....
Bende öyleyim
Utancımdan konuya girip yazamıyorum
bu hafta benim için çok kötü geçti
- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
Olsuunnn pes etmek yookk yeni lahanalar seni bekleertr:d2 gündür yemediğim şey kalmadı... ben pazartesiye obez çıkıcam ....
Bende diyorum bu kiz nerelerdeeee gozlerim seni aradi:) yarin tartil ve yeniden basla:)Bende öyleyim
Utancımdan konuya girip yazamıyorum
bu hafta benim için çok kötü geçti
biliyodum sonunun boyle olacagini da sotlemek istemedim sabahOf bu hafta sonu bende aynı durumdayım =( Güne ayran detoksu ile başladım akşamı ne yemeklerle sonlandırdım. Birde çayın yanına tatlı Sözde diyet başlamıştım.
yarin sende saglikli beslenmeye baslarsin:)
- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
ya bi dünyada ayranlı çorbamsı şey kaldı yarın işteyim bozmam nasılsa diyeti diye yarın yeniden yapcam amaOlsuunnn pes etmek yookk yeni lahanalar seni bekleertr:d
Bende diyorum bu kiz nerelerdeeee gozlerim seni aradi:) yarin tartil ve yeniden basla:)
biliyodum sonunun boyle olacagini da sotlemek istemedim sabah
yarin sende saglikli beslenmeye baslarsin:)
- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
Evet başlicam yarın tekrar of ya ustelik gecen hafta ne kadar guzeldi 68i görmüştüm ödüle bile göz koymuştum
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdum Bidaha köfte yemicem mahvetti beni
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdum Bidaha köfte yemicem mahvetti beni
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm
- 24 Ocak 2015
- 264
- 352
- 133
- 37