• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza fit girmek istiyorsanız tıklayınız:)

Aksam yemegimm 20150322_184040.jpg

KAHVALTIM:3 kaşık yulaf ezmesi(pişmiş),tarçın
2 tane eti burçak
Yarım bardak süt,elma,tarçın
ARA ÖĞÜN:1 fincan sütlü kahve,1 tane sarı kurabiye
ARA ÖĞÜN 2:yarım ç.b leblebi,3 tane eti burçak,yarım su bardağı karışık meyve suyu
ÖĞLE YEMEĞİM:2 dilim kızarmış t.b ekmeği
2 k.k.peynir,2 çay kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı bal

AKŞAM
1kase tavuk göğsü salatası
ARA ÖĞÜN:elma
2 litre su
Spooor :KK49:
100 mekik
25 dk pilates
22 dk yürüyüş
Cok ilginc bi menu olmus :D

Merhaba kizlar:)
İse basladigimdan beri kafami kasiyacak vakit bulamitorum, isten cikip direk okula gidiyorum okuldan gelince de yatiyorum hemen vuraya zaman ayiramiyorum:(

Ara ogun fazla olmus sanki. Bide ogle yemegi kahvalti gibi, yeterince doyurdu mu bilmiyorum. Aksam ara ogununde de elma yememen lazim onun yerine aksam yemeginde salatanin yanina corba ekleyebilirdin daha tok tutardi.
Tabi hangi saatlerde yediginde onemli.
Sadece bilgi vermek istedim yanlis anlama

Ara ogun fazla olmus sanki. Bide ogle yemegi kahvalti gibi, yeterince doyurdu mu bilmiyorum. Aksam ara ogununde de elma yememen lazim onun yerine aksam yemeginde salatanin yanina corba ekleyebilirdin daha tok tutardi.
Tabi hangi saatlerde yediginde onemli.
Sadece bilgi vermek istedim yanlis anlama
Niye yanlış anlıyayım allassen bn saat 16:30-17:00 gibi yeme işini bitiyorum o yüzde. Elma sorun olmaz.diye düşündüm ara öğünleri bilerek fazla yapıyorum çünkü ne zaman az.yapsam diğer oğünde acısı çıkıyor evet öğle kahvaltı gibi oldu napiim cnm çekti :KK48:

Niye yanlış anlıyayım allassen bn saat 16:30-17:00 gibi yeme işini bitiyorum o yüzde. Elma sorun olmaz.diye düşündüm ara öğünleri bilerek fazla yapıyorum çünkü ne zaman az.yapsam diğer oğünde acısı çıkıyor evet öğle kahvaltı gibi oldu napiim cnm çekti :KK48:
Anladim canim ara ogunde yine fazla ye ama kyrabiye meyve syyu biskuvi degil de bir avuc kavrulmamis kuruyemisla ayran tuket mesela.
bir de ogunlerde yeterince beslenirsen zaten canin fazla sey istemez:)

Anladim canim ara ogunde yine fazla ye anetkyrabiye meyve syyu biskuvi degil de bir avuc kavrulmamis kuruyemisla ayran tuket mesela.
bir de ogunlerde yeterince beslenirsen zaten canin fazla sey istemez:)
Çok haklısın bugün tutamadım kendimi misafirlikte.ve her hangi biri birşey ikram ettimi kesin net yemiyorum ama evde olunca gidip gelip yiyesim geliyor bugün oo eti burçaklar hiç olmadı hep annem yüzünden alma diyorum abur cubur pöffff:KK61:

Çok haklısın bugün tutamadım kendimi misafirlikte.ve her hangi biri birşey ikram ettimi kesin net yemiyorum ama evde olunca gidip gelip yiyesim geliyor bugün oo eti burçaklar hiç olmadı hep annem yüzünden alma diyorum abur cubur pöffff:KK61:
Artiya tasiyacak bi menu degil canim uzulme:)

İyi akşamlar kızlarrrr, bugün kahvaltıda biraz abartmış olabilirim 3-4 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, beyaz peynir, zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay içtim ama ekmeklerin hepsinin üstüne tereyağı koydum da yedim :KK43: Akşam yemeği yemedim çünkü kahvaltıyı geç saatte yaptım bugün. Acıkmadım 9 gibi bir bardak süt içmeyi düşünüyorum birazdan da yürüyüşe çıkıcam yarım saat dolanıp gelirim o_O

Of bu hafta sonu bende aynı durumdayım =( Güne ayran detoksu ile başladım akşamı ne yemeklerle sonlandırdım. Birde çayın yanına tatlı :( Sözde diyet başlamıştım.:(

gittiii benim lahan kürü yanarım yanarım ona yanarım :KK11:

2 gündür yemediğim şey kalmadı... ben pazartesiye obez çıkıcam ....
Olsuunnn pes etmek yookk yeni lahanalar seni bekleertr:d

Bende öyleyim
Utancımdan konuya girip yazamıyorum
bu hafta benim için çok kötü geçti
Bende diyorum bu kiz nerelerdeeee gozlerim seni aradi:) yarin tartil ve yeniden basla:)

Of bu hafta sonu bende aynı durumdayım =( Güne ayran detoksu ile başladım akşamı ne yemeklerle sonlandırdım. Birde çayın yanına tatlı :KK43: Sözde diyet başlamıştım.:KK43:
biliyodum sonunun boyle olacagini da sotlemek istemedim sabah:D
yarin sende saglikli beslenmeye baslarsin:)

Olsuunnn pes etmek yookk yeni lahanalar seni bekleertr:d

Bende diyorum bu kiz nerelerdeeee gozlerim seni aradi:) yarin tartil ve yeniden basla:)

biliyodum sonunun boyle olacagini da sotlemek istemedim sabah:KK70:
yarin sende saglikli beslenmeye baslarsin:)
:D ya bi dünyada ayranlı çorbamsı şey kaldı yarın işteyim bozmam nasılsa diyeti diye yarın yeniden yapcam ama:D

Evet başlicam yarın tekrar of ya ustelik gecen hafta ne kadar guzeldi 68i görmüştüm ödüle bile göz koymuştum :KK42:
size bırakmayacaktım mundar oluyor ödül diye:KK48:
Her seyi köfte bozdu akşam yemeğinde köfte yiyordum kendime 4 tane aldım sonra gözüm döndü kendimi kaybettim ekmek arası goturdumde goturdum:KK48: Bidaha köfte yemicem mahvetti beni:KK23:
Yarın yeni baştan hadi bakalımmm

Guzellikler bebek gormeye gittigimiz arkadasin evindw 1 sigara boregi (kiymali)
1 minicik dilim sutlu tatli o kadar yedim aksam 1 kase yogurt ve4 tane lahana sarmasi yemekten sonra yarim elma ce 2 ceviz yedim :-)

Back
X