• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza düğünüm var ama vücudumla ilgili çekincelerim de var

2si1arada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
1.637
755
123
Merhaba arkadaşlar yaza kısmetse düğünüm var ama benim de bazı çekincelerim var ...

Boyum 162 kilom da 50 ama buna rağmen bacaklarım ve basenlerim kalın ve sarkık . Etim hiç sıkı değil. Pilates yapmayı düşünüyorum tüm pilates aletlerim mevcut hazirana kadar düzene girer mi vücudum sizce düzenli bir sporla ? Ne önerirsiniz bana ? Göbeğim de var ama fazla değil hafif onun için yoğurt kürü ve karınsavar yapmayı düşünüyorum.

Bir de ben özel bölgemin temizliğini hep jiletle yaptım maalesef epilasyon aleti canımı çok yakıyor ee ağda da öyle . Lazer epilasyona şuan için başlayamam bana ne önerirsiniz ? Kuaföre gitmeye çok çekinirim gidemem , o uyuşturucu kremlerin de işe yaramaz olduğunu okudum çoğu yerde. Ağdaya başlamam lazım ama nasıl , ağrı eşiğim çok düşük ,canım çok yanıyor ve jiletten dolayı beyaz tenli olmama rağmen özel bölgem birkaç ton koyu. Bana ne önerirsiniz ? Şimdiden hepinize çok çok teşekkürler ...:KK15::KK15::KK15:

Kilo konusuna fit bayanlar el atsın :)

Ağdaya kendini ne yap et alıştır.
Düzenli olarak ağda yaptığında tüylerin azalacak, çok rahatlayacaksın.
Her ağda sonrası limon öneriyorum ayrıca.
Hem ten rengini açar hem tüyleri azaltır ve geç çıkarır.

Bir de vücuduna çok haksızlık etme.

Onlar kusursuz mu sanki kıl yumakları hıhh:63:

Kilo konusuna fit bayanlar el atsın :)

Ağdaya kendini ne yap et alıştır.
Düzenli olarak ağda yaptığında tüylerin azalacak, çok rahatlayacaksın.
Her ağda sonrası limon öneriyorum ayrıca.
Hem ten rengini açar hem tüyleri azaltır ve geç çıkarır.

Bir de vücuduna çok haksızlık etme.

Onlar kusursuz mu sanki kıl yumakları hıhh:63:

Limonu forumda gördüm de tahriş eder diye uygulamaya çekindim öyle cildi soyan krem de kullanamam sonuçta hassas bir bölge daha beter olur diye endişeleniyorum ama en iyisi ben limonu deneyeyim :) Çok sağol :)

Rejim ve sporla baya toparlarsın. Koşmanı öneririm inanılmaz etkili.
Ağda şart, ağdasızz olmazzz. Valla sık dişini yap ağdanı alış

Bir tane iyi bir ağdacı edin ve her ay düzenli git.utanmayacaksin artık. Ne yapcan

Kiloda çok değil be tatlim yürüyüşle bile toparlarsin

Sen niye bu kadar gerildin ya..Erkeler bizden on kat bakımsızlar:63:
Benimki bakımlı bir erkek zaten kendi vücudumdan hoşlanmıyordum tabi yine de şükürler olsun haksızlık etmiyim ama asıl problemim bacaklarım kalın olması . Evlenme zamanı gelince eteklerim tutuştu işte önceden spor yapsam böyle olmazdı kısa süre yapıp bırakmıştım:KK51::KK51::KK51:

Limonu forumda gördüm de tahriş eder diye uygulamaya çekindim öyle cildi soyan krem de kullanamam sonuçta hassas bir bölge daha beter olur diye endişeleniyorum ama en iyisi ben limonu deneyeyim :) Çok sağol :)

Ben yıllardır yapıyorum limonu.
İlk sürüşte biraz acıyor o kadar.
Bana çok etki etti valla.
Etkisine değer.

Kilon iyi bence ama evet plates etkili olur tüy konusundada küçük ağda bantlarını yapıştırıp çekersin küçük küçük ancak böyle alışabilirsin heralde ama evli olup jilet kullanan da çok bayan var bu kadar canını sıkma

Rejim ve sporla baya toparlarsın. Koşmanı öneririm inanılmaz etkili.
Ağda şart, ağdasızz olmazzz. Valla sık dişini yap ağdanı alış

Koşu yürüyüş bana şimdilik uzak tek başına olunca insanın canı istemiyor ve de malum kış ayındayız hava soğuk pilates düşünüyorum ama .. Ya şimdi hiç yapmadığım için çok sert ve kalın korkuyorum bende :)

Ağda yaparsan hem tüylerin azalır hemde geç çıkar.
İlk başlarda canin yansada sabret alisiyo vücudun.
Spor ve düzenli besnlenirsende forma girersin.bide bol su.
Ayrıca bu kadar takma.
Erkekler demiyo ama
Yaza dugunum var ay surami duzeltiyim,ay tüy yumağı kıllarımi aldirayim diye

Ağda yaparsan hem tüylerin azalır hemde geç çıkar.
İlk başlarda canin yansada sabret alisiyo vücudun.
Spor ve düzenli besnlenirsende forma girersin.bide bol su.
Ayrıca bu kadar takma.
Erkekler demiyo ama
Yaza dugunum var ay surami duzeltiyim,ay tüy yumağı kıllarımi aldirayim diye
Erkekler çok rahat işte her konuda :) uzun yıllardır jilete alıştığı için canım çok yanacak ama mecburen yapmak zorundayım :/

ağdaya bir şekilde alışın ama jilet kullanmışsınız uzun süre o yüzden canınızı çok acıtır kendiniz yapmayın ilk zamanlar alışana kadar kuaföre gidin bence

Koşu yürüyüş bana şimdilik uzak tek başına olunca insanın canı istemiyor ve de malum kış ayındayız hava soğuk pilates düşünüyorum ama .. Ya şimdi hiç yapmadığım için çok sert ve kalın korkuyorum bende :)
Canım spor salonuna gidebilirsen koşuyla kilo verme sürecini hızlandırırsın. Ben formumu hep bu şekilde korkuyorum. 2 kilodan fazlam olduğunu bilmem hiç. O 2 kiloyuda sporla 1 haftada yok ediyorum zaten. Bunu düşün derim. Korkuyosun ama bu korkuyla yüzleşmen gerek, şimdiden başla ki ağdaya etkisini gör. İlk çook acır ama inan değiyo :)

Eldivenle almayı denedinmi?
Eldivenle almadan önce o bölgeye iyice pudra dok ve azar azar al

Back