Nihayet geldim,bir kac gun kayinvalideme gitmistim.Yazamadim.Kendimi sampiyon gibi hissediyorum cunku her ne zaman kayinvalideme gitsem diyet hikaye olurdu,cesit cesit yemekler,tatlilar.Ama bu sefer karsi koydum enfes gorunselerde,kokusuyla beni mest etselerde.
Bende de ayni sorun var.Haftasonu esim mutlaka disariya cikalim der.ben de karsi koyamam ve sushi ciye gideriz ben ne var ne yok hop mideye.japon mutfagi yagli agir olmadigi icin orayi tercih ediyorum ama ordada cok pirinc var.Sonra tum hafta onlari yakmaya calisyorum.Ama artik buna bir son vermek gerekti ve artik ayda bir kere disarda yemeye karar verdik.
En son yazistigimizdan beri bende squat yapiyorum.ilk baslarda 40-50 ama simdi su videoyu buldum
http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY&list=PLE3Tho-XbFmdtnzgYEcZkygar2UzjagKv kadinla beraber 100 tane yapiyorum .bazi yerlerde tikansamda izzleyerek,kadinin hareketlerini takip ederek yapmak iyi oluyor.
Squatdan sonrada gobek eritme yapiyorum.Gunde en az bir kac kere yurumeye calisyorum.
Gelelim rakamsal verilere.
Gogus 89
Bel 87
Karin 97 (Facia)
Basen 99
Persembe gunleri tartilma gunum ve kilom 57.200.Gecen hafta 59.300 du.Bu hafta cok fazla verdim cunku regl oldum.Hamilelikten ve dogumdan sonra ikinci regl olusumdu ve cok yogundu.
Bu arada yesil cay stogumu genislettim.Kendime degisik degisik yesil caylar ve antioksidan etkisi olan caylar aldim.
Simdilik benden haberler boyle ??Senin nasil gidiyor?Haftasonu geldi gardini al