- 21 Şubat 2013
- 231
- 68
- 98
- Konu Sahibi Alexandra00
-
hoşgeldin arkadaşım bursa kimse yok bende arada uğrayıp kendi kendime konuşuyo:)))Kızlaaar benide alın benide bende varım !!!! boyum 172 kilom 64 soyle bir 55 kilo olsam cok efsane olmaz mi!! Hepimiz birimiz birimiz hepimiz iciiiin !! Ben her gun 1 saat yuruyorum ve ip atliyorum dumbell calisiyorum az yemek yiyorum 62 kilo inmistim ancak isinmadan ip atladigim donemde belimi incittim 2 haftadir spor yapamiyordum ki canimin acisi gectiii. Piste geri donuyorum! yazin katilmam gereken bir dügün var(
hoşgeldin arkadaşım bursa kimse yok bende arada uğrayıp kendi kendime konuşuyo:)))
Senin kilon çok iyi bence ama kendini kilolu hissediyosan biraz verebilirsin tabi bende evdeyim çok hareket etmiyorum ama akşam beşten sonra hiçbirşey yemiyorum iyi gelecek gibi inşallah sahada kolay gelsin
beraberce inşallahHoşbulduk arkadaşım :)) inşallah canım. Günde mutlaka yeşil çay içiyoruz ve light yoğurt yiyoruzz !! ihmal etmiyoruz asla. Sanada kolay gelsin canım benim. Biz burda konşuruz senle. İyi haberlerini bekliyorummm
selaaam.... öyle sağlıksız diyetler yapmıyoruz ben şuan saat 17 den sonra yemek yemeyerek burda bir topikte zayıflamaya başladım sanada öneririmKizlar benim de vermem gereken 9-10 kilo fazlam var, Atkins diyetine basladim 10 gun once ama sadece 2 kilo kadar verdim ki onun da su kaybi oldugunu dusunuyorum, motivasyonum cok dustuama birakmayi dusunmuyorum diyeti. Spor da yapiyorum haftada iki kez umarim faydasini goruruz yaza pek bir sey kalmadi.
merhabalar... ben şu altta yazan kloyu sadece akşamçaylarında yediklerimi keserek verdim..zaten her gün yürüyüş yapıyorum bebeğmi gezdirmek için.Bi de ağzımızı tutabilsek
ama yemek çok güzel bişey yaa
dün hamile kalmadan önceki eteğimi ve gmleğimi giydim Allahım nasıl motive oldum yaa..devam devam devam.yaza kadar 10 kilo dahaaa
Bende cocuklarimi alip yuruyuse cikiyorum.Etrafi tamamen kapali double puset aldim.sabah aksam yuruyorum.birde aksam besten sonra birsey yemiyorum...insallah verebilirim
Bende en son tartildigimda 59.900 dum ve bende 49 kiloyu hedefliyorum.Ama ben haftada bir tartiliyorum. Normal kahvalti,her ogunde sadece bir kase yemek(makarna,pilav haric,genelde sebze) saat 5 ten sonra sadece su iciyorum.ve her ogunden sonra yuruyuse cikmaya calisyorum.Merhaba kizlar benimde 11 kilo vermem lazim 49 olmam gerek. Sabah ve aksam nesfit meyveli yiyorum bugun ikinci gunum ama baya etkisini gordum 1 kilo gitti bile. Kaldi 10 kilo. Sadece bununla degil tabi sabah aksam yuruyus yapiyorum. 60 kiloydum bu sabah tartildim 59 ciktim. Yarin tartilip yine yazarim.
Bende en son tartildigimda 59.900 dum ve bende 49 kiloyu hedefliyorum.Ama ben haftada bir tartiliyorum. Normal kahvalti,her ogunde sadece bir kase yemek(makarna,pilav haric,genelde sebze) saat 5 ten sonra sadece su iciyorum.ve her ogunden sonra yuruyuse cikmaya calisyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?