• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz temizligi:( :( :(

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
Kizlar nerden nasil baslicami bilmiyorum odalara gidip gidip geri geliyorum sonra paso yemek yiyip yatiyorum berbat haldeyim .gaz lazim bana siz basladinizmi .once nerden baslanir.tam olarak yaz gelmedi ondan yapasim gelmiyor hergun yagmur.ramazanda yaklasti simdi baslasam anca bitirrim ben .of bana yardim edin nerden baslayim gaz verin titiz hatunlar:(

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum halıları kaldırmakla başlamalisn. Devamında ilk olarak bütün dolapların içlerini boşaltıp silip düzenle yerleştirmelisin. Ve sonra ilk olarak mutfağı yapmalısın. Sonrasında camlar kapılar mobilyalar derken pek birşey kalmaz zaten.

Kizlar nerden nasil baslicami bilmiyorum odalara gidip gidip geri geliyorum sonra paso yemek yiyip yatiyorum berbat haldeyim .gaz lazim bana siz basladinizmi .once nerden baslanir.tam olarak yaz gelmedi ondan yapasim gelmiyor hergun yagmur.ramazanda yaklasti simdi baslasam anca bitirrim ben .of bana yardim edin nerden baslayim gaz verin titiz hatunlar:KK43:
ilk gun camlardan başla cam sil perde yıka. ertesi gün yerleri sil süpür. böyle böyle haftayı doldur.

Ben once halilari yikamaya veriyorum perdeleri yikiyorum onlari yikarken butun camlari siliyorum perdeleri gece utuleyip takiyorum koltuk sandalye kapi silinicekse duvarlarimi siliyorum mutfagimi once dolaplar firin buzdolsbi komple temizliyorum en son silip supurup halilarimi seriyorum 1 haftami aliyo cocugum oldugu icin kolay gelsin

Halıları kaldır ve yıkamaya ver
Sonra da her gün bir oda diye düşün
Detaylıca her gün bir odayı temizle
Çekmecelerden duvarlara kadar
Kendini de yorma fazla
Ne kadar yapsan o kadar kirleniyor

Bende halıları yıkatmaya verip,koltukları da evde yıkattırmayı düşünüyorum.Sonra oda oda camlar silinip,tüller,perdeler yıkanacak,kapılar silinecek.Havanın sıcak olduğu bir gün de yorganlar,yastıklar,kışlık giysiler yıkanıp kalkacak.Yazlıklar çıkacak,yıkanacak.Mutfağa bir gün ayırıp dip köşe dolaplar silinip yerleşecek.En son banyo falan işte.Halılar gelince de son bir süpürüp yerler silinecek,toz alınacak,halılar serilecek.Off yazarken yoruldum yaa nasıl bitcek bilmem

Ben kendi planımı anlatayım sana dur
Bi kaç güne boyayla başlicam boya yapıcam, halıları vercem yıkamaya, perdeleri kapıda fırcalicam, koltukları yıkamaya halıcıyı çağırıcam, kaldı ince iş... Buzdolabı, mutfak ince temizliğe gircem yağçözle bi güzel sonra temizle yerleştir, sonra camlar, gardolap, sonra dip köşe toz, sil süpür yallah:temizlik::KK34:
Bunlar hallolurken wc domestosliycam kalsın saatlerce, bide oynak bi müzik kafaya bi sal 1 günün akşamı bal dök yala:dondurma: en sonra kendimi yıkarım oh bitti gitti.
Gecede yorgunluktan uyuyamam burda takılırım :işsiz:
Bunların hepsini Cidde'n 1 günde yapıyorum geçen senede böyleydi :KK14:

Ben de basladim bu hafta.Ilk hafta toplama duzenleme yapiyorum ben.Mesela dun banyo dolaplarini duzenledim atilacaklari attim.Bugun cok yorgundum isten gelince o yuzden bisey yapmadım ama yarin da hazırladığım listeme gore duzenlemeye devam edicem.Sonra temizlige gecicem ilk is perdeler ve camlar oda oda yapicam.Tabi oncesinde halıları veriyorum yikamaya bu hafta

Dolap içlerinden başladım ben de. Mis gibi oldular birçok şeyi attım rahatladım.
Halı için erken kaldıramam daha iki küçük çocuk var.

Dolap içlerinden başladım ben de. Mis gibi oldular birçok şeyi attım rahatladım.
Halı için erken kaldıramam daha iki küçük çocuk var.
Canim bende de kucuk cocuk var ondan hali konusunu duaunuyorum kara kara kaldiramama yedekde yok halilari yikamaya vermeden de biseye baslayasim gelmiyo sen nasil yapmayi dusunuyorsun peki

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum halıları kaldırmakla başlamalisn. Devamında ilk olarak bütün dolapların içlerini boşaltıp silip düzenle yerleştirmelisin. Ve sonra ilk olarak mutfağı yapmalısın. Sonrasında camlar kapılar mobilyalar derken pek birşey kalmaz zaten.
Peki hali icin kucuk cocuk var havalarda isinmadi ki canim biz hala usuyiz cocuk da oyle napicam bu durumda
Plan yap kağıda yaz. Hergün o plana uy mutlaka.
Bilmiyorum ki oylemi yapsam
ilk gun camlardan başla cam sil perde yıka. ertesi gün yerleri sil süpür. böyle böyle haftayı doldur.
Ilk cam perde diyosun yani halilari en son butun is bitince toplayip versem olurmu
Halıları kaldır ve yıkamaya ver
Sonra da her gün bir oda diye düşün
Detaylıca her gün bir odayı temizle
Çekmecelerden duvarlara kadar
Kendini de yorma fazla
Ne kadar yapsan o kadar kirleniyor
Hali konusu sikinti cnm cocuk var yedek halida yok napcami bilmiyorum
Bende halıları yıkatmaya verip,koltukları da evde yıkattırmayı düşünüyorum.Sonra oda oda camlar silinip,tüller,perdeler yıkanacak,kapılar silinecek.Havanın sıcak olduğu bir gün de yorganlar,yastıklar,kışlık giysiler yıkanıp kalkacak.Yazlıklar çıkacak,yıkanacak.Mutfağa bir gün ayırıp dip köşe dolaplar silinip yerleşecek.En son banyo falan işte.Halılar gelince de son bir süpürüp yerler silinecek,toz alınacak,halılar serilecek.Off yazarken yoruldum yaa nasıl bitcek bilmem
Valla bende okurken yoruldum canim
Ben kendi planımı anlatayım sana dur
Bi kaç güne boyayla başlicam boya yapıcam, halıları vercem yıkamaya, perdeleri kapıda fırcalicam, koltukları yıkamaya halıcıyı çağırıcam, kaldı ince iş... Buzdolabı, mutfak ince temizliğe gircem yağçözle bi güzel sonra temizle yerleştir, sonra camlar, gardolap, sonra dip köşe toz, sil süpür yallah:temizlik::KK34:
Bunlar hallolurken wc domestosliycam kalsın saatlerce, bide oynak bi müzik kafaya bi sal 1 günün akşamı bal dök yala:dondurma: en sonra kendimi yıkarım oh bitti gitti.
Gecede yorgunluktan uyuyamam burda takılırım :işsiz:
Bunların hepsini Cidde'n 1 günde yapıyorum geçen senede böyleydi :KK14:
Oyy bu ne istah fena gaza geldim ☺ tabi sende cocuk yoksa 1 gunde yaparsin

Back
X