JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Nişan yaz sonu sonbahar başı nişanlanacak arkadaşları beklerim. ağustos,eylül,ekim,kasım;)
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bence favornın 3.olanı canım bnce sadece alyans degıl hepsı öle dedıgım gıbı bı set 3.5 4 mılyar
bı de yuzuk sormuştuk gecen 910 dıo yaa ama cok guzeldı napıcaz bılmıozzzz:18:
fiyatlar içime oturdu
tatlım hangi şehirdesin, İstanbul'da kuyumcukent diye bir yer varmış, bana da arkadaşım tavsiye ediyor, çok daha uyguna çok daha fazla çeşit bulabilirmişiz
istanbuldayım canım, ewet var öyle biyerde daha gitmedim, madem ciddi bi fiyat farkı var bakarım orayada saol canım..
ciddi fark olduğunu söylüyor arkadaşım daha bir kaç ay önce gidip almışlar, aynısı normal mağazalarda baya fark ediyormuş :132:
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
arkadaşlar alyans modellerine bakıp yardımcı olur musunuz bizimki ilk ikiyi beğendi bende kararsızım zaten alyans takmam ben diyip duruyor delirtiyor eni yardımlarınızı bekliyorumm..
kesinlikle 3. sü bitanem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kuyumcukente gitsenize orası full kuyumcu.. hem daha ucuzdur biz de sözlenceğmizde ordan bakcaz
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Son düzenleme: 21 Şubat 2012
ya ben aslında bastakini beğendim tabi içinde resim olmayacak off karıstı kafam ben kuyumcu kente gidersem kesin terelelli olurum :))
nışanı bıraktım bi çeyiz listesi yapayım dedim ikimizinde alması gerekenleri yazayım dedım kafam sulandı be bi ev kurmak ne zormuş hele mutfak eşyaları yedi beni yedi
ben de ikinciyi beğendim :) şuanda bizim yüzüklerimiz aynı 2. resimdeki (tabi şimdilik gümüş) doğumgünümde bütün arkadaşlarımızı çağırıp bir de kırmızı kurdaleyle yüzükleri birbirine bağlamış, makas bile getirmişti, sürpriz yapmıştı :) kardeşi de yüzüklerimizi kesmişti heheh :)
Ön-sözümüz olsun diye düşünmüş
bu arada ilk resimdeki de çok kibar tatlım
ayy canımm.. yardımcı olduğun için saol ilkini istiyor gönlümde işte beğenilirmi emin olamamıştım bide atasayda bu yüzük çok pahalı kuyumcu kentte uyguna bulurum insallah 3.500 bi yüzüğe verirsek battık
tatlım ozaman ben akşama arkadaşın yüzüklerini ve kuyumcukentten kaça aldığını sana göndereyim fikir edinirsin
ya varya süper olur canım ya çok çok teşekkürlerrr..
bu arada buradan kuyumcukente gitmiş takım falan almış arkadaşlarada sesleniyorum sizde fiyatlarıyla birlikte resim atarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 351811
ben söyledim sevgilime şu soldakini istedim bakalım fiyatı ne acaba buna benzer bişey almayı düşünüyorum kesin
canım bn sormştum öle bi yuuzuk 850 cıvarı
arkadaşlar bir evde olması gerekenleri bölüm bölüm listeledim. burdan çoğunu ben alıcam büyük şeyleride erkek tarafı alıcak tabi ama ben hepsini bir araya toplamak istedim.şimdi bu listeleri sizinle paylaşmak istiyorum. bi oturuşta aklıma bunlar geldi. sizlerden ricam eminim bir yığın eksiğim var. Gördüğünüz eksikleri yazarsanız sevinirim.. İnsallah liste sizinde işinize yarar.. *SALON*[TABLE="width: 383"][TR][TD]1[/TD][TD]ÖRTÜ TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD]AKSESUARLAR(vazo,çerçeve, tabak,yapay çiçek,mum,saat,biblo,...vb.)[/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD]SALON PERDESİ[/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD]HALI[/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD]YEMEK ODASI[/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD]KOLTUK TAKIMI[/TD][/TR][/TABLE]*YATAK ODASI*[TABLE="width: 384"][TR][TD]1[/TD][TD]YATAK ODASI MOBİLYASI[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD]YATAK ÖRTÜLERİ[/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD]ÇİFT KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMLARI[/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD]TEK KİŞİLİK NEVRESİM TAKIMLARI[/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD]ÇİFT KİŞİLİK YORGAN[/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD]TEK KİŞİLİK YORGAN[/TD][/TR][TR][TD]7[/TD][TD]YASTIK[/TD][/TR][TR][TD]8[/TD][TD]YATAK ODASI HALISI[/TD][/TR][TR][TD]9[/TD][TD]TEK KİŞİLK BATTANİYE[/TD][/TR][TR][TD]10[/TD][TD]ÇİFT KİŞİLİK BATTANİYE[/TD][/TR][TR][TD]11[/TD][TD]PİKE TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]12[/TD][TD]YATAK KORUYUCU[/TD][/TR][TR][TD]13[/TD][TD]LASTİKLİ ÇARŞAF[/TD][/TR][TR][TD]14[/TD][TD]ÜTÜ MASASI[/TD][/TR][TR][TD]15[/TD][TD]PERDE[/TD][/TR][TR][TD]16[/TD][TD]MOBİLYA ÖRTÜSÜ[/TD][/TR][TR][TD]17[/TD][TD]ABAJUR[/TD][/TR][/TABLE]*BANYO*[TABLE="width: 383"][TR][TD]1[/TD][TD]BANYO PASPASI[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD]BANYO TAKIMI (sabunluk,çamaşır sepeti, vb.)[/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD]MAKİNA ÖRTÜSÜ[/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD]BORNOZ TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD]HAVLU TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD]EL HAVLULARI[/TD][/TR][TR][TD]7[/TD][TD]ÇAMAŞIR SEPETİ[/TD][/TR][TR][TD]8[/TD][TD]ÇAMAŞIRLIK[/TD][/TR][/TABLE]*MUTFAK*[TABLE="width: 385"][TR][TD]1[/TD][TD]MUTFAK PERDESİ[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD]GÜNLÜK YEMEK TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD]MİSAFİR YEMEK TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD]GÜNLÜK ÇATAL BIÇAK TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD]MİSAFİR ÇATAL BIÇAK TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD]BIÇAK SETİ[/TD][/TR][TR][TD]7[/TD][TD]KAHVALTI TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]8[/TD][TD]MİSAFİRE BARDAK TAKIMI(kadeh,rakı bardağı,vb.)[/TD][/TR][TR][TD]9[/TD][TD]ÇAY TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]10[/TD][TD]TÜRK KAHVESİ TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]11[/TD][TD]ÇELİK TENCERE TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]12[/TD][TD]TEFLON TENCERE TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]13[/TD][TD]TEFLON TAVA TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]14[/TD][TD]SOSLUK[/TD][/TR][TR][TD]15[/TD][TD]VOK TAVA[/TD][/TR][TR][TD]16[/TD][TD]DÜDÜKLÜ TENCERE[/TD][/TR][TR][TD]17[/TD][TD]CEZVE TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]18[/TD][TD]BAKIR CEZVE[/TD][/TR][TR][TD]19[/TD][TD]ÇAYDANLIK[/TD][/TR][TR][TD]20[/TD][TD]BORCAM SETİ[/TD][/TR][TR][TD]21[/TD][TD]BORCAM TENCERE SETİ (3lü yuvarlak)[/TD][/TR][TR][TD]22[/TD][TD]BAHARAT TAKIMI[/TD][/TR][TR][TD]23[/TD][TD]KAHVALTILIK[/TD][/TR][TR][TD]24[/TD][TD]SÜRAHİ + SU BARDAĞI[/TD][/TR][TR][TD]25[/TD][TD]GEREK OLABİLECEK HER ŞEKİL ÇEŞİT BARDAK[/TD][/TR][TR][TD]26[/TD][TD]SERVİS SETİ (plastik + tahta)[/TD][/TR][TR][TD]27[/TD][TD]TEPSİ[/TD][/TR][TR][TD]28[/TD][TD]SÜZGEÇ[/TD][/TR][TR][TD]29[/TD][TD]LEĞEN[/TD][/TR][TR][TD]30[/TD][TD]SAKLAMA KAPLARI (cam + plastik)[/TD][/TR][TR][TD]31[/TD][TD]YAĞDANLIK[/TD][/TR][TR][TD]32[/TD][TD]LİMON SIKACAĞI[/TD][/TR][TR][TD]33[/TD][TD]SARIMSAK EZECEĞİ[/TD][/TR][TR][TD]34[/TD][TD]MASA ÖRTÜLERİ VE PEÇETELERİ[/TD][/TR][TR][TD]35[/TD][TD]TERMOS[/TD][/TR][TR][TD]36[/TD][TD]MUTFAK HALISI[/TD][/TR][/TABLE]*ELEKTRONİK*[TABLE="width: 383"][TR][TD]1[/TD][TD]BULAŞIK MAKİNASI[/TD][/TR][TR][TD]2[/TD][TD]OCAKLI FIRIN[/TD][/TR][TR][TD]3[/TD][TD]ÇAMAŞIR MAKİNASI[/TD][/TR][TR][TD]4[/TD][TD]BUZDOLABI[/TD][/TR][TR][TD]5[/TD][TD]TELEVİZYON[/TD][/TR][TR][TD]6[/TD][TD]BİLGİSAYAR[/TD][/TR][TR][TD]7[/TD][TD]DVD[/TD][/TR][TR][TD]8[/TD][TD]SES SİSTEMİ[/TD][/TR][TR][TD]9[/TD][TD]UYDU ALICI[/TD][/TR][TR][TD]10[/TD][TD]ELEKTRİK SÜPÜRGESİ[/TD][/TR][TR][TD]11[/TD][TD]ÜTÜ[/TD][/TR][TR][TD]12[/TD][TD]SAÇ KURUTMA MAKİNASI[/TD][/TR][TR][TD]13[/TD][TD]MİKRODALGA[/TD][/TR][TR][TD]14[/TD][TD]TOST MAKİNASI[/TD][/TR][TR][TD]15[/TD][TD]MUTFAK ROBOTU SETİ[/TD][/TR][TR][TD]16[/TD][TD]SEMAVER[/TD][/TR][TR][TD]17[/TD][TD]NARENCİYE SIKACAĞI veye KATI MEYVE SIKACAĞI[/TD][/TR][TR][TD]18[/TD][TD]KETTLE[/TD][/TR][/TABLE]
cevaplarınızı bekliyorumm.. :18:
cevap veriyorum:
bu listeyi görünce evlenmekten vazgeçtim :18:
hahahaha haklısın vallahi :))))
Uff bunlar ne canım yaaa abooww bılgısayara kadan yazmışın maşşallah:) bunların hepsinı bı kerede almayı dusunuomusun gerçekten cnm ya:):18::18::18:
yok canım almaya başladım.. bi kerede almaya can mı dayanır :)) bi kerede almak için piyangodan para çıkması lazım :))