• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yaz sonu sonbahar başı nişanlanacak arkadaşları beklerim. ağustos,eylül,ekim,kasım;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bak o konuda bend ekızıyorum kendıme kocaya gitmeye meraklılar gibi davranıyormuşum geliyor canım ama biz bi düzen kurup onları yönlendirmezsek onlar bu yola girmiyor malesef.. Para biriktirmeyle 5 seneden önce bi yere varılmaz malesef bi düğün dernek kurmaya kalktıkmı dunyanın parası ayy düşünmesi bile daraltıyor mutlu olmamız gerekırken

Kızlar ben şimdilik sadece porselen çatal kaşık takımı almayı düşünüyorum bide nevresim takımı çarşaf falan sözlendikten sonra gerisini erkek tarafıyla ortaklaşa alırız banane canım :63:

valla ben çatal bıçak takımı aldım porselen takımı aldım nevresimler çeşit çeşir pikesi sateni yatak örtüdü bornozu epey bişşiler aldım sayılır ama hala var işte baya eksik şimdi nışana ağırlık vermek istiyorum ..

valla kızlar benm çeyiz namına hiçbişeyim yok örtü falan oluyoya dantelin moderni bi ondan var o kadar bakalım alıcaz çalıştırmıyoda sevgilim çok kıskanç çalışsam çok şey alırımda ..

Kesınlıkle cnım ya,sankı cok meraklıymısız gıbı oluo oyuzden guzelce konusun istıosan bu ısı berber yapalım de bence off kızlar aynı seylerı yasadım ıste sızle sonraaa bırıktrdıgı parayla söz yaptık..bu yazda nısan ıste ınşşş

valla kızlar benm çeyiz namına hiçbişeyim yok örtü falan oluyoya dantelin moderni bi ondan var o kadar bakalım alıcaz çalıştırmıyoda sevgilim çok kıskanç çalışsam çok şey alırımda ..

Kesınlıkle cnım ya,sankı cok meraklıymısız gıbı oluo oyuzden guzelce konusun istıosan bu ısı berber yapalım de bence off kızlar aynı seylerı yasadım ıste sızle sonraaa bırıktrdıgı parayla söz yaptık..bu yazda nısan ıste ınşşş.NISAN DEYIP GECMYEIN KIZLAR FIYATLAR ORATDA UYDURUK SEYLER BILE PARA.

ahh ahh bu konuda da seni çokkkkkk iyi anlıyorum benimkide beni çalıştırmıyordu. Üst katta kiracı taşındı onlarda iş yeri bi dernek orda çalışmam bişi demedi bide çalışanların hepsi bayan onun etkiside çok:9:

kızlar benim şimdi işten çıkmam lazım insallah yine karsılasırız.. ben yarın yazmaya devam ederim hep burdayım.. ;)

ahh ahh bu konuda da seni çokkkkkk iyi anlıyorum benimkide beni çalıştırmıyordu. Üst katta kiracı taşındı onlarda iş yeri bi dernek orda çalışmam bişi demedi bide çalışanların hepsi bayan onun etkiside çok:9:

aynen evet canm hep bayan bi iş olsa sokar ama bayanlara da güvenmiyo mesela kuaföre gircektim yok izin vermedi onlar çok kıkırdak dedi :53: töbe töbe ya

Merhaba kızlar, biz de kısmetse eylülde evde isteme ve aynı akşam söz, daha sonra da salonda nişan yapmayı düşünüyoruz. ama ben çok acamiyim, ayrıca detaycı da bir insan olduğum için şimdiden hazırlıklara ufak ufak başladım :) ama kafama takılan ufak detaylar var, istemeye geldiklerinde söz tepsisini erkek tarafı getirir diyorlar ama ben kendim süslemek istiyordum. birde söz ve nişan kıyafetlerimi erkek tarafı alacakmış diye duydum. ama nişanı kız tarafı yapar derler, ozaman elbiseyi de bizim almamız gerekmez mi :18:

Merhaba kızlar, biz de kısmetse eylülde evde isteme ve aynı akşam söz, daha sonra da salonda nişan yapmayı düşünüyoruz. ama ben çok acamiyim, ayrıca detaycı da bir insan olduğum için şimdiden hazırlıklara ufak ufak başladım :) ama kafama takılan ufak detaylar var, istemeye geldiklerinde söz tepsisini erkek tarafı getirir diyorlar ama ben kendim süslemek istiyordum. birde söz ve nişan kıyafetlerimi erkek tarafı alacakmış diye duydum. ama nişanı kız tarafı yapar derler, ozaman elbiseyi de bizim almamız gerekmez mi :18:

söz tepsısını sen kendın hazırlarsın canım,söz elbısenıde sen alacaksın cnım ama nısanda sen ona alırsın oda sna alacak ayrıca nısanı siz yapacaksınz ıster salon olur ıster evde o sızın tercıhınız:)

Ya bende çok ayrıntıcıyım ama daha bohçada neler olur tam bilmiyorum bile burda o kadar ayrıntılı seyler koymuslar ki beninkinin ailesiyle adam gibi konusa bilsem sadece birbirimize mi yapıcaz onu konussak süper olucak ablasıyla falan da konusamıyorum konusa bilsem oda yenı evlendi yardım cı olsun dıcem ama nerdeeee sanki oğullarını gırtlakladım hayret bişi oğullarının tursusunu kurmayacaklar ya ne alıp veremedıklerı benle ay of yarıdmcı olun bohçamı yapmam da :2:

söz tepsısını sen kendın hazırlarsın canım,söz elbısenıde sen alacaksın cnım ama nısanda sen ona alırsın oda sna alacak ayrıca nısanı siz yapacaksınz ıster salon olur ıster evde o sızın tercıhınız:)

teşekkür ederim tatlım :) annemin hayali benim için kır nişanı yapmak, ama fiyatlar çok uçuk geliyor, o nedenle salon olması için ikna etmeye çalışıyorum annemi :)

Ya bende çok ayrıntıcıyım ama daha bohçada neler olur tam bilmiyorum bile burda o kadar ayrıntılı seyler koymuslar ki beninkinin ailesiyle adam gibi konusa bilsem sadece birbirimize mi yapıcaz onu konussak süper olucak ablasıyla falan da konusamıyorum konusa bilsem oda yenı evlendi yardım cı olsun dıcem ama nerdeeee sanki oğullarını gırtlakladım hayret bişi oğullarının tursusunu kurmayacaklar ya ne alıp veremedıklerı benle ay of yarıdmcı olun bohçamı yapmam da :2:

tatlım ben araştırdığım kadarıyla erkeğe gidecek bohçada
kemer, cüzdan, saat, kravat, röpteşambır, pijama takımı, iç çamaşır,ı çorap, havlu, ayakkabı, gömlek ve traş seti (traş köpüğü, duş jeli vs..)
** eksik veya fazlası da olabilir, gözün korkmasın herkes bütçesine göre hazırlar diyorlar.

tamam canım ben bunların bütçesini bir yapayım evireyim çevireyim bi liste çıkarım hesap yapayım en iyisi :28:

arkadaşlar alyans modellerine bakıp yardımcı olur musunuz bizimki ilk ikiyi beğendi bende kararsızım zaten alyans takmam ben diyip duruyor delirtiyor eni yardımlarınızı bekliyorumm..

Eklentiler

• $ALYANS MODELİ 1.png
    $ALYANS MODELİ 1.png
    75,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $ALYANS MODELİ 2.png
    $ALYANS MODELİ 2.png
    101,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $ALYANS MODELİ 3.png
    $ALYANS MODELİ 3.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $ALYANS MODELİ 4.png
    $ALYANS MODELİ 4.png