valla kızlar benm çeyiz namına hiçbişeyim yok örtü falan oluyoya dantelin moderni bi ondan var o kadar bakalım alıcaz çalıştırmıyoda sevgilim çok kıskanç çalışsam çok şey alırımda ..
ahh ahh bu konuda da seni çokkkkkk iyi anlıyorum benimkide beni çalıştırmıyordu. Üst katta kiracı taşındı onlarda iş yeri bi dernek orda çalışmam bişi demedi bide çalışanların hepsi bayan onun etkiside çok
Merhaba kızlar, biz de kısmetse eylülde evde isteme ve aynı akşam söz, daha sonra da salonda nişan yapmayı düşünüyoruz. ama ben çok acamiyim, ayrıca detaycı da bir insan olduğum için şimdiden hazırlıklara ufak ufak başladım :) ama kafama takılan ufak detaylar var, istemeye geldiklerinde söz tepsisini erkek tarafı getirir diyorlar ama ben kendim süslemek istiyordum. birde söz ve nişan kıyafetlerimi erkek tarafı alacakmış diye duydum. ama nişanı kız tarafı yapar derler, ozaman elbiseyi de bizim almamız gerekmez mi :18:
söz tepsısını sen kendın hazırlarsın canım,söz elbısenıde sen alacaksın cnım ama nısanda sen ona alırsın oda sna alacak ayrıca nısanı siz yapacaksınz ıster salon olur ıster evde o sızın tercıhınız:)
Ya bende çok ayrıntıcıyım ama daha bohçada neler olur tam bilmiyorum bile burda o kadar ayrıntılı seyler koymuslar ki beninkinin ailesiyle adam gibi konusa bilsem sadece birbirimize mi yapıcaz onu konussak süper olucak ablasıyla falan da konusamıyorum konusa bilsem oda yenı evlendi yardım cı olsun dıcem ama nerdeeee sanki oğullarını gırtlakladım hayret bişi oğullarının tursusunu kurmayacaklar ya ne alıp veremedıklerı benle ay of yarıdmcı olun bohçamı yapmam da :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?