offf canm yaa biz de bu yaz sözlenmeyi düşünüyoruz bana kalsa hemen yarın.. ama benm ki durumu toparlayalım diyip duruyo. Biz sadece şuanlık yüzük takcaz onlar bohça getirirler bu kadar Zorluyorum hergün bu konuyu açıyorum bakalım hangi ay olcak bu yaz ramazana denk geldiği için haziran erken olur diyorum sanki ? ağustos yada eylül işte of of bi söz taksaydık:18:
canımmm bence zorlma cunku gerçekten sen ne kadar ustune dusersen onlr okadr uzk bu konuda bence sende olurna bırk ancak öle yoluna gırıo bızzat denedım gördum bızımkıde öle deyıp duruuodu bende bırktım artık bıdaha acmıcm bu konuyu dedım ozaman bıraz toparlıolar:) bu erkek mılletıne akıl sır ermıor:):)offf canm yaa biz de bu yaz sözlenmeyi düşünüyoruz bana kalsa hemen yarın.. Ama benm ki durumu toparlayalım diyip duruyo. Biz sadece şuanlık yüzük takcaz onlar bohça getirirler bu kadar zorluyorum hergün bu konuyu açıyorum bakalım hangi ay olcak bu yaz ramazana denk geldiği için haziran erken olur diyorum sanki ? Ağustos yada eylül işte of of bi söz taksaydık:18:
Evet ıste cnm ... Bırbırımıze yardımcı olucaz.:) bız sımdıden basldık cnım ufk tefek seylerden bsladık bakalım
Ayneen.. ya diyorum bi yüzük takalım ufak bohça hazırlayın 6 ay falan sonra da nişan yaparız diyorum anlamıyo ki babam nişandan sonra hemen evlendirir diyo beklemezler diyo ayyy bıktım şu ailelerin müdahele etmesinden
Hergün dır dır dır dır ediyorum artık sus diyoama napıyım istiyorum
canımmm bence zorlma cunku gerçekten sen ne kadar ustune dusersen onlr okadr uzk bu konuda bence sende olurna bırk ancak öle yoluna gırıo bızzat denedım gördum bızımkıde öle deyıp duruuodu bende bırktım artık bıdaha acmıcm bu konuyu dedım ozaman bıraz toparlıolar:) bu erkek mılletıne akıl sır ermıor:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?