• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yaz sonu sonbahar başı nişanlanacak arkadaşları beklerim. ağustos,eylül,ekim,kasım;)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

2che_55

:)
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
138
6
116
kendimle ilgili ufak bi özet geçeyim sizlere.. biz erkek arkadaşımşa 5 yıldır beraberiz.. o benim ailemdeki önemli bireylerle tanıştı. (başı babam çekiyor tabikide) ben bi anası bi ablasıyla tanıştım oda zorlaaaa.. neyse işte şimdi erkek arkadaşım ankara da subay okulunda, okulu bitince türkiye kazan biz kepçe dolanıcaz.. geçtiğimiz yaz istemeye gelicez söz olucak dedi ben tüm sülalemi ayaklandırdım. saolsun ailesi limon suyu sıktı olmadı hiç birsey.. bende aileme çok mahçup oldum... Şimdi hayırlısıyla hazıranda okulu bitiyor erkek arkadasımın oda annesıyle ablasını bıze getircek ön tanısmadan sonrada haziranda isteme olacak.. ilk maasını aldıktan sonrada nişan yapalım diyoruz. Allah nasip kısmet ederse.. Şimdiden nişan telaşı sardı beni ve nişanı nasıl yapıucam mekan kıyafet bohça delirmek üzereyim.. heyacanlarımızı burda birlikte paylaşırsak çok mutlu olurum..
yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorumm..
:17:

Cnımmm bızımde temmuzda sımdıden hayırlı olsun sıkma canını hıcbısey ıcın , çunku nasıl baslarsan öle gıder..tdını cıkar boşwer

saol canım benim, ay deli olcaktım, birilerine anlatmasaydım napim içine at at nereye kadar, annemlere de bişi diyemiyorum. sizlere açayım içime dedim teşekkür ederim.. bu arada senınde hayırlı uğurlu olsun insallah hayırlısıyla evlilik stresine geçersin ;)

Evet cnm senı cok ıyı anlıorum :) bızım annelerımız bızden fazla pnık yapıolar bazı seyler ıcın bıde ama bazen bunu karsı trafa aktarmak zor oluo bunu erkekler cok anlamıor bızım stresımızı boşwer canım gec olsun temız olsun 5sene beklemışsınız bak bızımde öyle sen sewgılınle ayrlamaya calış herşeı bız aılelerı cok karıstırmıoruz

bizde çok karıştırmıyoruz zaten canım işin prosedür kısımlarında varlar sadece ama onda olmaları bile stres yapmalarına yetiyor. bizde hiç karıştırmıyoruz düğünü nişanı bile sadece ikimiz sırtlıyoruz maddi olarak bile bi beklenti içinde olmamaya çalışıyoruz. bakalım hayırlısı herşeyin cümlemiz için..
sen başladın mı hazırlıklara?

Canımm bız mddı ve manevı herşeyı kendımız yapıcaz maaalesef.ıns hayırlı olsun canım sız sımdıkı sarılın bırbırınıze o yeter ... Basladım ama erkenmı dıye dusunuorum bı taraftanda takı setıme bakıoruz ıste cnm sende nasıl durumlar

Bizde de ben işte maaşım yettikçe çeytiz işini halletmeye baslıyorum ama nışan için bohça falan yapmak gerek burdakilere bakıyorum masallah yapmadıkları kişi yok :) karman çormanım fazlada bişi bilmiyorum bu konularla ilgili :43:

cnım aileleri karıstırmayın bohçda kendınıze yapın sadece bız öle yapıcz ama oda nerden baksn 1,5 2 mılyr tutuo

Kredi çekmek şart olmuş bi bohça tutuyor mu o kadar ya bide nışan masrafları var ayy ayy daraldım mı ne :9:

Canım elbısen suyun buyum ayakkabın cantan iç çamaşırların of bız bı hesapladık bırduru ufk tefek seyler cok buyukkk paralar tutuo cnm:) senın hazırlıcan da ıste 900 1000 tutr cnm:)

doğru söyluyorsun canım ama ne yapalım olacak artık o kadar.. bu arada diğer arkadaşlardan her türlü nişan söz isteme önerilerini neler yapmak gerekli konularında yazı beklıyorumm..:17:

offf canm yaa biz de bu yaz sözlenmeyi düşünüyoruz bana kalsa hemen yarın.. ama benm ki durumu toparlayalım diyip duruyo. Biz sadece şuanlık yüzük takcaz onlar bohça getirirler bu kadar Zorluyorum hergün bu konuyu açıyorum bakalım hangi ay olcak bu yaz ramazana denk geldiği için haziran erken olur diyorum sanki ? ağustos yada eylül işte of of bi söz taksaydık :(:18:

Evet ıste cnm ... Bırbırımıze yardımcı olucaz.:) bız sımdıden basldık cnım ufk tefek seylerden bsladık bakalım

offf canm yaa biz de bu yaz sözlenmeyi düşünüyoruz bana kalsa hemen yarın.. ama benm ki durumu toparlayalım diyip duruyo. Biz sadece şuanlık yüzük takcaz onlar bohça getirirler bu kadar Zorluyorum hergün bu konuyu açıyorum bakalım hangi ay olcak bu yaz ramazana denk geldiği için haziran erken olur diyorum sanki ? ağustos yada eylül işte of of bi söz taksaydık :(:18:

ahh canım ahh anlıyorum seni bende dır dır dır kafasını yedim işte kendi aramızda yüzük taktık bu sefer annem dır dır beni yedi o ne öle pastane sözü falan ay delircem yani şu isteme ailelerin tanışması i olsa süper olucak

offf canm yaa biz de bu yaz sözlenmeyi düşünüyoruz bana kalsa hemen yarın.. Ama benm ki durumu toparlayalım diyip duruyo. Biz sadece şuanlık yüzük takcaz onlar bohça getirirler bu kadar zorluyorum hergün bu konuyu açıyorum bakalım hangi ay olcak bu yaz ramazana denk geldiği için haziran erken olur diyorum sanki ? Ağustos yada eylül işte of of bi söz taksaydık :(:18:
canımmm bence zorlma cunku gerçekten sen ne kadar ustune dusersen onlr okadr uzk bu konuda bence sende olurna bırk ancak öle yoluna gırıo bızzat denedım gördum bızımkıde öle deyıp duruuodu bende bırktım artık bıdaha acmıcm bu konuyu dedım ozaman bıraz toparlıolar:) bu erkek mılletıne akıl sır ermıor:):)

Ayneen.. ya diyorum bi yüzük takalım ufak bohça hazırlayın 6 ay falan sonra da nişan yaparız diyorum anlamıyo ki babam nişandan sonra hemen evlendirir diyo beklemezler diyo ayyy bıktım şu ailelerin müdahele etmesinden :41:
Hergün dır dır dır dır ediyorum artık sus diyo :1: ama napıyım istiyorum :31:

Evet ıste cnm ... Bırbırımıze yardımcı olucaz.:) bız sımdıden basldık cnım ufk tefek seylerden bsladık bakalım

benimde artık çeyiz alışverişini bırakıp nışan için alınacakları almaya baslamaya yada para biriktirmeya baslamam sart ama sunu anladım beni kredi paklar ::9:

Ayneen.. ya diyorum bi yüzük takalım ufak bohça hazırlayın 6 ay falan sonra da nişan yaparız diyorum anlamıyo ki babam nişandan sonra hemen evlendirir diyo beklemezler diyo ayyy bıktım şu ailelerin müdahele etmesinden :41:
Hergün dır dır dır dır ediyorum artık sus diyo :1: ama napıyım istiyorum :31:

çok haklısın canım ama bıktırana kadar dır dır etmezsek bunlara bi halt yaptıracağımız yok :9:

canımmm bence zorlma cunku gerçekten sen ne kadar ustune dusersen onlr okadr uzk bu konuda bence sende olurna bırk ancak öle yoluna gırıo bızzat denedım gördum bızımkıde öle deyıp duruuodu bende bırktım artık bıdaha acmıcm bu konuyu dedım ozaman bıraz toparlıolar:) bu erkek mılletıne akıl sır ermıor:):)

Ben artık akrabasıyla tanışmak istiyorum ailesiyle tanışıyorum ama amcaları babannesi yengeleri falan tanışmadım henüz. Oluruna bırakcam bırakamıyorum artık ciddiye binsin istiyorum bi hedefimiz olsun para briktirelim istiyorum of of :43:
Bu konuyu açmasam valla 5 sene daha gider böyle flört zamanı :41:

Kzuzcum beraber bı set baktık yemın edıorum en adısı 3,50 mılyr falan denk gelıor.ıste onu aradan cıkrmay calısıoruz ama su kesın doğru kızlar bız onların basını yedıkçe onlar uzak duruolar bu ıse bende öle dedım en sonunda bu isı sankı bı tek ben ıstıomuşum gıbı davranıosun dedım brz trip attım öle:)

Back