• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları yaz okulu ?

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul
arkadaşlar yaz geliyor okullar kapanınca çocuklara faaliyet olsun diye herhangi biryere göndermeyi düşünüyormusunuz?yüzme futbol,vs...?

valla ben isterdim ama şehir değiştirceğimiz için geç kalmış olabilirim diye düşünüyorum:hulya:

Oğlumun devam ettiği kreşte var yaz okulu 3 hafta süreli , yüzme, futbol , koro ... gibi etkinlikler varmış. ıçeriği beğendim aslına ama 600 TL istiyorlar , fazla geldi bana gerçi genelde fiyatları bilmiyorum ama. Olmazsa belediyelerin yüzme kursları var onları düşünüyorum , ama ne kadar temiz yerler , ilgilililer ne kadar ilgili vb. hiç bilgim yok.

Oğlum 6,5 yaşında.ıçinde hem dil eğitimi olan hem de spor aktivitesi olan bir yaz okulu arayışındayım ama bulamıyorum :(

Ben yaz okulu değilde yüzme ye göndermeyi düşünüyorum zaten çok hevesli biraz biliyorda en azından kurallarına stillerine uygun yüzsün diye düşünüyorum beni düşündüren hafta sonu olması cumartesi-pazar günleriymiş nasıl olacak bilmiyorum

haydi arkadaşlar hangi sosyal aktivitelerimiz olacak bu yaz paylaşalım ben müzik kursu düşünüyorum

sonunda bu sene bi yaz okulu bulabildim, mat, ing, yüzme dersleri var, zaten oğlumun bayıldığı dersler yani, ama sadece 1 ay malesef, diğer 2 ayda evde otursun artık napayım, onu bulduğuma şükrettim

sonunda bu sene bi yaz okulu bulabildim, mat, ing, yüzme dersleri var, zaten oğlumun bayıldığı dersler yani, ama sadece 1 ay malesef, diğer 2 ayda evde otursun artık napayım, onu bulduğuma şükrettim

neresi acaba ismini vermeniz mümkün mü ? fiyat olarak ne istiyorlar

merhaba,
ben de oğlumu spor yaz okuluna göndermek istiyorum. tac spor veya sporuim bostancıdan birini düşünüyorum.
geçen yaz kreşinde çok sıkıldı. bu sene yüzsün, bahçede oynasın istiyorum.

Ankara da istediğiniz gibi bir yaz okulumuz var ilgilenirseniz
Haftada 14 saat İngilizce, mental aritmetik, spor ve diğer etkinliklerin olduğu

Cocuklarlaingilizce.com (İngilizce Amerikalı bir öğretmen tarafından öğretiliyor)
Telefon numaramız 235 37 77

Back