Yaz okulu sorunu

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.984
1.000
Arkadaşlar merhaba,

Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Oğlumu yaz okuluna yazdırdım yazın iyi olur çocuklarla vakit geçirir diye sadece 2 dönem gidicekti.
Başta konuşuldu herşey güzel hoş ders programı dolu dolu, başta servis sorunu çıktı kurum sahibi ayarlarız dedi. Tabi ayarlayamadi. Neyse onu bir şekilde çözdük.
Ders programı bomboşmuş meğersem bahsettikleri dersler için meteryaller eksikmis. Bir kaç ders eksik geçiyor bir şekilde oyaliyorlar fakat oğlum çok sıkıldı anne gitmek istemiyorum dedi.
Yemek öğünler yetersiz vs.
Bir sürü şey daha var..
Uzatmiyim, kurum sahibi sosyal medya hesaplarından hiç sorun yok sanki o dersleri işliyorlar gibi paylaşımlarda bulunmaya devam edince uyardım.
Öyle böyle derken üslubu cirkinlesti ve beğenmiyorsanız gondermeyin çocuğunuzu vs bir sürü şey soyledi esimin telefonlarina çıkmadı vs neyse biz bir daha gondermedik oğlumda istemiyordu zaten gitmek.
Cimere vs şikayet ettik fakat 1.5 hafta gitti toplamda 2 dönem parası verdik
1 dönem parasını veririz diğerini vermeyiz dediler sizce ödeme alabilirmiyiz?

Yasal olarak gitmediği günleri yzdr on kesinti ile iade etmeliler. Ancak burada onlardan sebep aksaklıklar da varmış (servis olmayısı, yemek sorunu vb.) Bu durumda telafi etmeliler.
İade yapmadığınıxı bir kagıda yazın verin de.

Yaz okulları bomboş. Zamanında kolejde çalışmış biri olarak söylüyorum. Hayatımda buz pistinin önünden geçmemiş ben buz pateni dersine giriyordum yaz okulunda o görev verilmişti çünkü. Yani eğer çalışıyorsunuz çocuğu oyalayacak kimse yoksa bir şey öğrensin vs amacı gütmüyorsanız gönderebilirsiniz ama öbür türlü saçmalık.
Ödeme kısmında da ilkini vermeyebilirler. Kayıt yapılmış ve oğlunuz bir süre gitmiş

Metaryaller eksik derken biraz açabilir misiniz?
Mesela büyük bir salon var orada sinema izleyecekler, projeksiyonla ve camla ilgili bir sıkıntı var halledemiyorlar ve çocuklar küçücük bilgisayar ekranindan sinema izliyormus, izleyemiyorlarmis zaten oğlumla konuşurken öğrendim.
Paintball dersi var metaryeller yok gümrüğe takıldı bahanesi var. O ders olduğunda güneş altında kosturuyorlar çocukları.
Binicilik dersi var başta konuşuldu şimdi ders planında dahi yok.
Tamir atölyesi dersi var hiç yapılmadı
Haliyle bunlar da böyleyken kitap okuma vs de çocuk kendi kendine yaptığı birşey olduğu için çok boş geçiyor. Ara ogun saatine bir ders vakti eklemişler zaten çocukların yedikleri birşey yok kalmiyormus bile.
Diğer spor dersleride yüzme tenis vs gibi tek tek hoca gösterdigi için çok bekliyor cocuklar
Güneş altında oldukça zaman geciriyorlar
Sonradan öğrendik ki oldukça şikayet var.

Bi avukatla görüşmenizde fayda var. Sonuc olarak taahhüt edilen hizmetleri alamadiginiz icin sozlesmeden caymak istiyorsunuz. Bence 2 donem parasini alabilirsiniz.
Avukatla görüştük adliyede kuzenlerim çalışıyor fikir aldık karakola gidip suç duyurusunda bulunun yada cimere şikayet edin dediler

Yani ananeye bırakabiliyorum onun haricinde başka seçeneğim yoktu büyüdü artık diye verelim dedik bizimde acemiligimize geldi ilk kez böyle bir yere verdik

Sizden böyle etkinlikler için bayağı bir ücret istemiş olmaları lazım doğru mu??

Hangi dersler vardi materyal eksikliği nedeniyle olmadı ? Ben suan yaz okulunda dersler veriyorum ilgimi çekti konu

Hangi dersler vardi materyal eksikliği nedeniyle olmadı ? Ben suan yaz okulunda dersler veriyorum ilgimi çekti konu
Mesela büyük bir salon var orada sinema izleyecekler, projeksiyonla ve camla ilgili bir sıkıntı var halledemiyorlar ve çocuklar küçücük bilgisayar ekranindan sinema izliyormus, izleyemiyorlarmis zaten oğlumla konuşurken öğrendim.
Paintball dersi var metaryeller yok gümrüğe takıldı bahanesi var. O ders olduğunda güneş altında kosturuyorlar çocukları.
Binicilik dersi var başta konuşuldu şimdi ders planında dahi yok.
Tamir atölyesi dersi var hiç yapılmadı
Haliyle bunlar da böyleyken kitap okuma vs de çocuk kendi kendine yaptığı birşey olduğu için çok boş geçiyor. Ara ogun saatine bir ders vakti eklemişler zaten çocukların yedikleri birşey yok kalmiyormus bile.
Diğer spor dersleride yüzme tenis vs gibi tek tek hoca gösterdigi için çok bekliyor cocuklar
Güneş altında oldukça zaman geciriyorlar
Sonradan öğrendik ki oldukça şikayet var.

Bunlar hep sıradan okulumsu yerler işte. Düzgün ,oturmuş bir kurum olmadığı sürece çocuklarınızı her yere göndermeyin. Yılların okulları var,profesyonel şekilde çocuklara aktivite imkanı sunuyorlar. Önceden sıkı bir araştırma yapılmalı ve öyle gönderilmeli. Yoksa sonuç hüsran. Ben 3,5 yaşından beri yaz okuluna yolluyorum oğlumu,bir kere bile şikayetim olmadı,dört dörtlük aktivite yapıldı,yemekler düzgündü. Ama düzgün kurumlarla çalıştım hep.

Hem abartılı ders koymuşlar hem de yerine getirmemisler çok saçma... mesala bizim zeka oyunları görsel sanatlar var film izleme bizde de var gayet hepsini yapıyoruz.. film izleme projeksiyondan oluyor.yuzme için ayrı kuruma gidiyoruz... deney saatimiz var hepsini yapıyoruz...sizin program tamamen şişirme program olmus

Kesinlikle öyle oldu bizimde acemiligimize geldi. Cimere yazdık bir de sonradan öğrendik çok veli şikayet etmiş. Google yorumlarda da olumsuz yorum yazmaya başlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…