- 15 Aralık 2013
- 15.593
- 35.776
- 798
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Soğumam.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
"Gatdar" ı ilk kez görüyorum, off cok fenaMerhabalar. Dilciyim, hem de öğretmenim. Bu konuda konuşmaya hakkım vardır herhalde.
Bağlaçların yazımı, belli başlı kelimelerin yazımı ve noktalama işaretleri konusunda hassasım. Her sene özellikle üstünde duruyorum derslerde. "Herkez" yazan yetişkinlerin sayısının azalması için özenle çalışıyorum efendim.
Fakat nerede eğitimsiz, vizyonsuz, gelişime kapalı öküz varsa flört olarak beni buluyor. Nasıl oluyor, anlamıyorum.
"Gatdar" yazanı gördü bu gözler. Hemen soğuyorum, yalan yok. Hele hele harf yutma varsa muhatap bile olmam. Bir insan, en azından ana dilini doğru kullanmayı bilmeli bence. Ortaokulu bitiren her birey bu beceriyi kazanmış olmalı zaten.
Malesef ben o konuda arızayım yani soğurumFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Yanlış yazdığına emin miyiz?konustuğum kısı zamanım olunca izlicem yerine zamanım olunca s*kcem dedi üstüne de düzeltmedi diye alttan alttan yol vermiş insanım ben tahammülüm yok arkadas
Dikene tiken yazıldığı oluyorHem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
Bence yanlış yazmıştır çünkü öyle bişey yapacak olsa zamanı olmasını beklemez işini gücünü bırakır yaparYanlış yazdığına emin miyiz?
Bu ne demeliydin ama hosteees kuşumevet . yapdım yazmıştı eski flörtüm bi zamanlar . etdim yapdım fılan yazıyordu. dedim şaka mısın kardeşim bu neyy
Bence subliminal çalışmış daha yeniler diyeBence yanlış yazmıştır çünkü öyle bişey yapacak olsa zamanı olmasını beklemez işini gücünü bırakır yapar
ivit espri yapmak ıstedim aslındaBu ne demeliydin ama hosteees kuşum
Bu neyy değil
Valla hanımefendiye bu çalışma etki etmemiş galiba ama benden çok fena aksiyon aldı bu çalışmaBence subliminal çalışmış daha yeniler diye
İşte çiçeğim uykum geldiyse benim demek kiivit esprı yapmak ıstedim aslında
Orası muamma valla hic güvenmiyorumYanlış yazdığına emin miyiz?
Benim genelde geçiyor ya bi dene bakalımValla hanımefendiye bu çalışma etki etmemiş galiba ama benden çok fena aksiyon aldı bu çalışma
Belki mesanemi bosaltirsam geçer yani umarım
Tüğlerim değil mi o?Hem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
e yap canım uyu yat gitsin. ben bir işe gidip geleceğim hadi uyanığım siz niye uyanıksınızİşte çiçeğim uykum geldiyse benim demek ki
Çişim de geldi
Pardon
Aslında felsefik bir yaklaşım olmuş. Yalnızlık Allah'a masumdur fakat biz kullara gaddar shhdhd. Dur hatta gatdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?