- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Ben sizi kesinlikle anladım. Siz bir kelimeye vurgu yapmak için büyük yazdınız.Size bir önceki mesajımda link gönderdim sebebi yazıyor ve bu gibi durumlarda '' tırnak işareti kullanmamız gerektiğini söylüyor.Bunun bilimsel dayanağı yok... Bir deli kuyuya taş atmış misali dayanağı...
Sadece gözü yorar, büyük harf ayrıca benim yazdığım şey de yanlış kelimesi büyük sadece cümlenin hepsi değil..
Hatta taaam diyorlarTamam yerine tam
Karşımdaki de bu sayfayı getirmişti karşımaBen sizi kesinlikle anladım. Siz bir kelimeye vurgu yapmak için büyük yazdınız.Size bir önceki mesajımda link gönderdim sebebi yazıyor ve bu gibi durumlarda '' tırnak işareti kullanmamız gerektiğini söylüyor.
Bence ona arkadaş olarak değer verdiğinizi söyleyin :)Arkadaşlar ben soğudum ama açık açık da söyleyemiyorum. Üstüme düşen kendi halinde sessiz biri. Genel kültürü de zayıf ama çok üzülecek ne deyip işin içinden çıkacağım bilmiyorum
Evet bayan yürüyen ilk okul mezunu ama parası var diye müteahhit olan adam öyle yerine üle diyordu. Ü ile Ö ledi karıştırıyor. Herkez diyor daha binlerce sayabilirim . Hiç şans vermedim. Eğitim şart arkadaşlarFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Bu kelimeyi de kullanırdı müteahhitAile yerine ayle versiyonu da var
kitap okumadığından bilmiyor bence üniversite mezunu üstelik
Kitap okumasa bile hiç mi görmüyorlar bu kelimeleriBu kelimeyi de kullanırdı müteahhit
Yok gerek yok ki bu adam müteahhit olunca yani parası olunca bir çok kadın zaten peşinde. Arabasi, yazlığı,banka da parası. O yüzden kendini geliştirmeye bile gerek görmemiş ve dan dan dan. İtici idi konuşmaya dayanamazdim ve nihayet hayatımdan arkadaş olarak bile çıkardım.Kitap okumasa bile hiç mi görmüyorlar bu kelimeleri
İşin ilginç tarafı bu kişi üniversite mezunlarını bilgisiz diye eleştiriyorBırrrrr,buz keserim.. Üniversite mezunu demişsiniz ya,yanlış anlamayın ama artık konuşmayı bilmeyenler bile üniversite mezunu.
Resmen karakterini ele veriyor, anlaşılan kendisini kusursuz gören kibirli biriİşin ilginç tarafı bu kişi üniversite mezunlarını bilgisiz diye eleştiriyor
Inan benim deHem de ne. En büyük fobim "deyil" kelimesini görmek. Düşününce bile tüylerim diken diken oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?