• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazım yanlışı soğuma sebebiniz olur muydu

Dikene tiken yazıldığı oluyor
Bir de iyne diyor benim arkadaş
Boğazım ağrıyor demiyor buğazlarim ağrıyor şeklinde yazıyor
Geçen de idral testi verdim dedi

Ve kendisi okumuş okumuş çok okumuş birisi 😭
Birde bunun ala alah versiyonu var. Allah Allah diyemeyen

Deyil, öğle, herkez vb. sıkıntı oluşturur. Ama yapacağım yerine yapicam vs yazarsa çok takmam. Ben bile kullanıyorum samimi olduğum kişilere yazarken. Yani bilmiyorsa kitap okumuyor demektir, bu beni soğutur. Ama biliyor ve eline kolay gelen şekilde yazıyorsa takmam yukarıdaki örnekte olduğu gibi.
İsmimin baş harfini de küçük yazıyor. İlk bu dikkatimi çekmişti

• Beğen
Reactions: Kuf
Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Ben de soğurdum. Haklısınız.. Ama seviyorsanız onu o haliyle kabul etmeniz gerekir.
Ona da umut vermeyin istemiyorsanız.

İsmimin baş harfini de küçük yazıyor. İlk bu dikkatimi çekmişti
o klavyesınden kaynaklanıyor da olabılır... (benım gıbı)

kelımelerı dogru yerde, dogru kullanan kısıyse eger sorun yok, sonucta mektup yazmıyor mesaj dili denilen rahatlık var onlar tolere edılebılır,
ama bazı kelımelerı (arkadasların orneklerı gıbı) ozellıkle yanlıs yazmak farklı bırsey :(

ornek vermek gerekırse; burada coook konu var, kımseden kompozısyon yazılması beklenmıyor anlayabılecegımız sekılde ıletısım kursun yeter ama ozellıkle herkez, yanlız, eyer, da ekınden habersız yazdıklarında ne demek ıstedıgınızı anlamıyoruz dıyoruz, ayrıca bu kısı gunluk hayatda da okuduguna dıkkat etmıyor demektır .

o klavyesınden kaynaklanıyor da olabılır... (benım gıbı)

kelımelerı dogru yerde, dogru kullanan kısıyse eger sorun yok, sonucta mektup yazmıyor mesaj dili denilen rahatlık var onlar tolere edılebılır,
ama bazı kelımelerı (arkadasların orneklerı gıbı) ozellıkle yanlıs yazmak farklı bırsey :KK43:

ornek vermek gerekırse; burada coook konu var, kımseden kompozısyon yazılması beklenmıyor anlayabılecegımız sekılde ıletısım kursun yeter ama ozellıkle herkez, yanlız, eyer, da ekınden habersız yazdıklarında ne demek ıstedıgınızı anlamıyoruz dıyoruz, ayrıca bu kısı gunluk hayatda da okuduguna dıkkat etmıyor demektır .
Diğer kelimelerde de yanlışlık olunca bu da göze batıyor

Sevgili diyor yahu.. TDE mezunu birinin kocası "ösledim" yazıyor gıcık etmek için 🙄
Ölür müsün öldürür müsün?

Diğer kelimelerde de yanlışlık olunca bu da göze batıyor
kesinlikle haklısınız...
ayy
şuan telefondan yazıyorum özellikle ilk harfi büyütmeye çalıştım, ben büyüttüm o küçük yazdı yine bastım yine otomatik küçüldü eeehh dedim akışına bıraktım, konuştuğunuz kişinin böyle bir mücadelesi olmadığına eminim... Kendisi nerede hata yaptığının farkında bile değildir. Özenli yazdığınızı görmüyor bile

Geçen hemcinsim olan biri ile tartıştım ben de "Ödevi son güne bırakman YANLIŞ" yazdım.. O da sen bana büyük harf kullanarak bağırıyorsun dedi...😂😂 Halbuki yanlışı vurgulamıştım orada...

Ayrıca büyük harf bağırmak anlamına geliyor safsatası adamın birinin uydurduğu bir söz...Bilimsel açıklaması olmayanlarla tartışmak 🤮 İşin gülünç yanı sosyal ağdaki gruptan beni atmışlar.. Karşımdakinin hakaretlerine cevap verdiğim için 😂

Böyle biri vardı. Herkez yazardı kahkaha yerine kahka yazardı. İmdat diye çığlık atıcaktım. Ama arkadaşımdı hayatımdan çıkarmam kolay oldu. Mesela şuan erkek arkadaşım trip yerine tirip yazıyor defalarca uyardım. Seni sinir etmek için yazıyorum öyle diyor. Ciddiye alamıyorum tiripten sonrasını he he diyip o gün ortadan kayboluyorum.

Beni en çok "herkez" soğuturdu sanırım.
Bu kelimeye karşı nerden geldiğini bilmediğim bir hassasiyetim var :)

Back
X