- 28 Şubat 2012
- 12.339
- 1
- 23.694
- 598
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Böyle yazan biri üniversite mezunu ise o üniversitelere de yazıklar olsun! Gerçi böyle bir arkadaşım var. Beden eğitimi öğretmeni ama hala yürüğüş yazıyor. Defalarca uyarmamıza rağmen. Cidden bazıları cahillikten hoşlanıyor.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
öyle diyecekken öğle demek,
yaptığım iş demek yerine yaptım iş
Özellikle “deyil” yazılması beni acayip soğutur.Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
İlk defa i leri ı diye yazmamışsınız, demek ki yazabiliyorsunuz. Size gıcıklığım yok ama sırf i harfini ı diye yazdığınız için yorulup sizin yorumlarınızı okumuyordum hatta göz ardı ettiğim tek kişi sizsiniz sırf bu yüzdenevet
mesela
benim için çok değerlisin demek yerine deyerlisin derse...
yalnız demek yerine yanlız derse
bu tip hataları düzgün okumayanlar , yazarken düşünerek yazayım özenini göstermeyenler yaptığı için soğurum
cunku o yorumu telefonumdan yazmıstım gerı kalan yorumları bılgısayardanİlk defa i leri ı diye yazmamışsınız, demek ki yazabiliyorsunuz. Size gıcıklığım yok ama sırf i harfini ı diye yazdığınız için yorulup sizin yorumlarınızı okumuyordum hatta göz ardı ettiğim tek kişi sizsiniz sırf bu yüzdenama böyle bi konuda ne yazmış diye içeriği göster dedim gayet düzgün yazmışsınız.
Çocuğum 1.sınıfta o bile yapmıyor bunuFlört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
“Bunlarda ne yanlış var ki “?” diye düşünen kaç kişi vardır forumda?Beyenmek
Deyil
Eylenceli
Odamda ki lamba
Seviorum
Güsel kız
Bende gelicem
Kitabım sen de kalmış
Bak yazarken bile kalbim sıkışıyor, böyle şeyleri yanlış yazıyorsa hiç tutma hayatında
yazımının doğrusunu bilmiyor gibi sanki
Flört ettiğiniz kişi bariz yazım hataları yapsa soğur musunuz ? Mesela
öyle yerine öle demek,
Oo vijdan çok kötü yaBariz yazım hataları beni de rahatsız ediyor.
Herkez
Vijdan
Öyle vakti
Yiğen
Liste uzayıp gidiyor
Hangi birini uyarayım. Ayrıca cümle kurmuyor, iki üç kelime yazıp yazıp gönderiyor alt altaOlmaz,öncelikle doğrusunu söylerim düzeltiyorsa ne ala düzeltmez devam ederse o zaman düşünürüm…
Eşim flört ederken “eğer” kelimesini “eyer” diye yazardı gördükçe sinir krizi geçirip ben utanırdım bir defa doğrusunu söyledim ve bir daha öyle yazmadı.
Bazı insanların uyarılmaya ihtiyacı vardır demek ki ona da kimse doğrusunu söylememiş bu kelime için ilişkiyi bitirseydim şuan 4 yıl sevgililik 1.5 yıl evlilik + dünyalar tatlısı bir oğlum olmazdı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?