benim ablamda öğretmen yeğenimin bakıcısına yazın para vermiyor ve hatta şubat tatilindede vermiyor... tuhaf bir durum....
ne bu canım..devlet memuru mu bu bakıcıda tatılde bıle para odeyesınız cocugunuza bakmayacagı yere hemde..sız kendı tercıhınızı belırtın ogretmensınız topu topu mılyarder degıl yanı..benım esımde ogretmen ordan bılıyorum..
çok iyi bir bakıcıysa ve devamını düşünüyorsam
durumumm uygunsa ve o hanımın durumu da kötüyse
ben yazın maaş veriririm
verenleri de tanıyorum vermeyenleri de
dediğim gibi onun değil senin tercih edeceğin bir durum aslında
Benim bu konuda hiçbir fikrim yok sadece bir anne olarak yazmak istedim. ben yerinizde olsam veririm. Eğer görevinden fazlasını yapıyor ve çocuğuma ilgisini esirgemiyorsa yazında motive amaçlı veririm. Sonuçta bu bayanların ne sigortası ne de bir primi var. Öyle bakıcılar varki böylesini bulduğunuz için şükretmelisiniz. İyi ve kötünün kıymetini bilmek ve bunu belirtmek adına verilebilir bu para. Çünkü çok iyi, iyi ve ilgisiz bakıcıların aynı şartlarda çalışmasını hoş görmüyorum. Prim gibi düşünebilirsiniz bunu.... Sizin insiyatifinize kalmış bir durum.
valla oğluma benim yediremediğim herşeyi yediriyor (peynir,yumurta,tavuk,... kalınıza ne gelirse. ) bulaşıklarımı yıkar, çamaşırlarımı makineye atar, asar, katlar, benim apartopar dağınık bıraktığım evi toplar, bazen supurur siler... aslında hakkı odenmez. çok da sağlam ve güvenilir insanlar. ihtiyaç sahipleri.
aslında ben sordum eskiden çalıştıkların verirlermiydi diye, o da verirlerdi dedi. ne biliyim çok mu buyutuyorum.
aslında para ile ilgili işleri en başta konuşmak lazımdı... ben 4 bakıcımla da (eşimin işinden dolayı yer değiştirip durduğumuzdan 3 seneye 4 bakıcı sığıdırdık :44:) en başında şubat tatilinde yarım verileceği ve yaz tatilleri konusu görüşülmüştü.valla oğluma benim yediremediğim herşeyi yediriyor (peynir,yumurta,tavuk,... kalınıza ne gelirse. ) bulaşıklarımı yıkar, çamaşırlarımı makineye atar, asar, katlar, benim apartopar dağınık bıraktığım evi toplar, bazen supurur siler... aslında hakkı odenmez. çok da sağlam ve güvenilir insanlar. ihtiyaç sahipleri.
aslında ben sordum eskiden çalıştıkların verirlermiydi diye, o da verirlerdi dedi. ne biliyim çok mu buyutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?