1dogasever Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2020 2.753 3.612 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #41 bebeklinick .!.: AA sabun ve lıfıde yuzume ne Cok kullanırım. Nıye kullanmayacaksın mış? Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ama o kaldı aklımda. Bende p zaman bu Aman ayda bir defa kullanırım
bebeklinick .!.: AA sabun ve lıfıde yuzume ne Cok kullanırım. Nıye kullanmayacaksın mış? Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ama o kaldı aklımda. Bende p zaman bu Aman ayda bir defa kullanırım
1dogasever Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2020 2.753 3.612 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #42 Madam bovary .!.: benimde şuan öyle Ne kadar sürede toparlanmıştı cildiniz peki hatırlıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Süre olarak hatırlayamıyorum bana vermiş olduğu 2 kremi de 2 sefer bitirmiştim onu hatırlıyorum.
Madam bovary .!.: benimde şuan öyle Ne kadar sürede toparlanmıştı cildiniz peki hatırlıyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Süre olarak hatırlayamıyorum bana vermiş olduğu 2 kremi de 2 sefer bitirmiştim onu hatırlıyorum.
Madam bovary Atımı getir sebastian..! Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 289 341 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #43 1dogasever .!.: Süre olarak hatırlayamıyorum bana vermiş olduğu 2 kremi de 2 sefer bitirmiştim onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım , sağolun
1dogasever .!.: Süre olarak hatırlayamıyorum bana vermiş olduğu 2 kremi de 2 sefer bitirmiştim onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım , sağolun
Madam bovary Atımı getir sebastian..! Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 289 341 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #44 ellerimlekazidim .!.: Ay valla tamamen tadına bakarak yapıyorum bir de cam kavanoza sıcak suyla yaptığım için kütür kütür oluyor. Limontuzu kayatuzu sirke tadına bakıyorum boğazım hafif yanıyorsa tamamdır gırtlak kısmı hafif yanacak Genişletmek için tıkla... Oh miss kaptım tüyoyu
ellerimlekazidim .!.: Ay valla tamamen tadına bakarak yapıyorum bir de cam kavanoza sıcak suyla yaptığım için kütür kütür oluyor. Limontuzu kayatuzu sirke tadına bakıyorum boğazım hafif yanıyorsa tamamdır gırtlak kısmı hafif yanacak Genişletmek için tıkla... Oh miss kaptım tüyoyu
sos-fel Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2023 477 834 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #45 bugün yemeyi planlayıp bunu görmem aman ye gitsin ne olacak. turşunuzda sorun olabilir mi bozulmuş vs ben de yiyorum bişey olmuyor.
bugün yemeyi planlayıp bunu görmem aman ye gitsin ne olacak. turşunuzda sorun olabilir mi bozulmuş vs ben de yiyorum bişey olmuyor.
Madam bovary Atımı getir sebastian..! Kayıtlı Üye 17 Kasım 2019 289 341 13 Ağustos 2024 Konu Sahibi Madam bovary #46 sos-fel .!.: bugün yemeyi planlayıp bunu görmem aman ye gitsin ne olacak. turşunuzda sorun olabilir mi bozulmuş vs ben de yiyorum bişey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Turşumda bozulma yokta beni başka şeyler tetiklemiş heralde diğer yediklerim afiyet olsun sizede yiyin valla
sos-fel .!.: bugün yemeyi planlayıp bunu görmem aman ye gitsin ne olacak. turşunuzda sorun olabilir mi bozulmuş vs ben de yiyorum bişey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Turşumda bozulma yokta beni başka şeyler tetiklemiş heralde diğer yediklerim afiyet olsun sizede yiyin valla