- 17 Kasım 2019
- 289
- 341
-
- Konu Sahibi Madam bovary
Biz hep yiyoruz. Siz yakın zamanda sivilceli birisi ile yanak yanağa öpüştünüz mü? Bende avakado yiyip kabuğundan maske yapmıştım sabaha yüzüm her yeri sivilce ile uyanmıştım. Ondan olduğunu düşünürken. Bana sivilce virüsü bulaştığını öğrendim. 2 tane krem yazmıştı doktor ve sabun kullanmayacaksin lif kullanmayacaksın demişti. Bioderma serum önermişti bir de hatırladığım bol su içmem gerektiği idi.Selam kızlar. Kıştan kalma turşu vardı hep buzdolabında muhafaza etmiştim zaten. Suyunda dahi bir bozulma olmamıştı. Atmak istemedim ve bikaç akşam yemeğinde yedim. Son bir haftadır yüzüm sivilce doldu. Ergenliğe dönmüşcesine. Eski kadınlar yaz günü turşu yenmez , zamanı geçmiş turşu yenmez yara döker ya da mantarı azdırır derlermiş. Kulak ardı etmiştim şehir efsanesidir diye.başına gelen var mı ya da yüzümü hızlı toparlayacak bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
İçime su serptiniz başka bir sebepten olsa gerek öyleyseE ben yiyorum hala geçen seneden kalanları çuvalla turşu kurdum oğlan seviyor diye biz yemedik şimdi yiyoruz bitmedi diye
Haklı olabilirsiniz alerji gibi görünüyor doktora gideyim en iyisiYazin basindan beri kistan kalma tursuyu yiyorum, sifir sivilce. Bence eskiye aldanmayin. Belli ki bi alerjiniz vs var. Doktora gidin
Sizede geçmiş olsun . Sanırım öptüm bu ihtimali de düşünmemiştim turşudan kaynaklı sanıyorum saf gibiBiz hep yiyoruz. Siz yakın zamanda sivilceli birisi ile yanak yanağa öpüştünüz mü? Bende avakado yiyip kabuğundan maske yapmıştım sabaha yüzüm her yeri sivilce ile uyanmıştım. Ondan olduğunu düşünürken. Bana sivilce virüsü bulaştığını öğrendim. 2 tane krem yazmıştı doktor ve sabun kullanmayacaksin lif kullanmayacaksın demişti. Bioderma serum önermişti bir de hatırladığım bol su içmem gerektiği idi.
Gerçekten lezzeti daha da artmış kendimi alıkoyamadım yemektenTurşu bekledikçe daha güzel olur derler. Ben de yerim hiç başıma böyle bir şey gelmedi.
Teşekkür ederim geçti ben o zamanlar üniversitedeydim. Yüzümde çıkan sivilceleri inanmamıştım bende hayatımda ilk defa avokado yemiş ve maske yapmıştım hatta avokadoyu getiren arkadaşımı öpmüştüm.Sizede geçmiş olsun . Sanırım öptüm bu ihtimali de düşünmemiştim turşudan kaynaklı sanıyorum saf gibi
benimde şuan öyle Ne kadar sürede toparlanmıştı cildiniz peki hatırlıyor musunuz ?Teşekkür ederim geçti ben o zamanlar üniversitedeydim. Yüzümde çıkan sivilceleri inanmamıştım bende hayatımda ilk defa avokado yemiş ve maske yapmıştım hatta avokadoyu getiren arkadaşımı öpmüştüm.
Sivilce; , çerez, cips, çikolata,.. vs gibi çok sağlıksız yağ içeren sağlıksız gıdalar tüketince çoğalır.. suçu niye masum turşuya attınız. ? Hormonlardan dolayı da olabilir bu arada ?? Yaşınız kaç bilmiyoruz çünkü . Turşu dışında neler yediniz ?? Onları da yazarsanız daha doğru yorum yapabilirizSelam kızlar. Kıştan kalma turşu vardı hep buzdolabında muhafaza etmiştim zaten. Suyunda dahi bir bozulma olmamıştı. Atmak istemedim ve bikaç akşam yemeğinde yedim. Son bir haftadır yüzüm sivilce doldu. Ergenliğe dönmüşcesine. Eski kadınlar yaz günü turşu yenmez , zamanı geçmiş turşu yenmez yara döker ya da mantarı azdırır derlermiş. Kulak ardı etmiştim şehir efsanesidir diye.başına gelen var mı ya da yüzümü hızlı toparlayacak bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
Afiyet olsun,tursudan olduğunu sanmam,son kalanı geçen gün bitirdik birşey olmadı......Gerçekten lezzeti daha da artmış kendimi alıkoyamadım yemekten
Çikolata dışında diğerlerini yemedim çokta sevmem zaten. Çikolatada aşırı değil haftada bir, tablet olanlardan diyeyim yani. Suyu da bol içiyorum . Hormonlarım da bir problem yok 28 yaşındayım. Kızartma yemeği üst üste yedim bu aralar bu da tetiklemiş olabilir.Sivilce; , çerez, cips, çikolata,.. vs gibi çok sağlıksız yağ içeren sağlıksız gıdalar tüketince çoğalır.. suçu niye masum turşuya attınız. ? Hormonlardan dolayı da olabilir bu arada ?? Yaşınız kaç bilmiyoruz çünkü . Turşu dışında neler yediniz ?? Onları da yazarsanız daha doğru yorum yapabiliriz
Yalnız değilmişim birçoğumuzun turşusu yaza kalmışAfiyet olsun,tursudan olduğunu sanmam,son kalanı geçen gün bitirdik birşey olmadı......
Hiç yaşamadım. Başka neler yediniz ? Buzdolabında ki turşu bozulmaz ki ? Stresli bir dönem geçirmiş olabilir misiniz?Selam kızlar. Kıştan kalma turşu vardı hep buzdolabında muhafaza etmiştim zaten. Suyunda dahi bir bozulma olmamıştı. Atmak istemedim ve bikaç akşam yemeğinde yedim. Son bir haftadır yüzüm sivilce doldu. Ergenliğe dönmüşcesine. Eski kadınlar yaz günü turşu yenmez , zamanı geçmiş turşu yenmez yara döker ya da mantarı azdırır derlermiş. Kulak ardı etmiştim şehir efsanesidir diye.başına gelen var mı ya da yüzümü hızlı toparlayacak bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
Kızartma , çikolataHiç yaşamadım. Başka neler yediniz ? Buzdolabında ki turşu bozulmaz ki ? Stresli bir dönem geçirmiş olabilir misiniz?
Kızartma , çikolatave yaz sıcağının bunalımı ... ya da üstte bir arkadaşımın bahsettiği gibi sivilceli birini öpmüş olmam birçok sebep varmış aslında aydınlandım gelen yorumlarla . Ben suçu turşuya atıp çıkmışım işin içinden