Yatak Odası Dekorasyonu Yaz Geliyor, Bembeyaz Yatak Odaları İçin Yeteri Kadar Cesur musunuz?

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.934
333
35
001.jpg
002.jpg
003.jpg

004.jpg
005.jpg
006.jpg

tac-001.jpg
tac-002.jpg

009.jpg
007.jpg
011.jpg
010.jpg

evt :) çünkü bende bembeyaz bir yatak odası alıcam kısmetse zemuszemus

benim mobilyalarım koyu renk siyaha yakın ama yatak odası halım shaggy halı bembeyaz hemde yatak örtüm tül perdem fonu hepsi bembeyaz ve ççooook güzel duruyor hele ilk çeyiz serildiğinde tam gelin odası olmuştu herkes hayran kalmıştı ama halı beyaz olunca kullanış çısındn pek öyle diyemicem geçenlerde pudram düştü yere ve çıkarana kadar canım çıktı leke sökücüyü boca ettim halıya valla.çok riskli beyaz işte.gösteriş var ama sorun çıkartıyor arada:)))))))

beyaz cok güzel,cok ferah..
bende yatak odamı beyaz ve şeker pembesiyle kombinelemeyi dusunuyorum..

evet bende yatak odamı beyaz ve pembe yapacagımmm.......tek yatak bmbeyaz olann süpermiş..

benimde yatak odası takımım beyaz
yatak örtüm ve perdem fıstık yeşili
ama perdemi beyaz almadığıma pişmanımm

benim mobilyalarım koyu renk siyaha yakın ama yatak odası halım shaggy halı bembeyaz hemde yatak örtüm tül perdem fonu hepsi bembeyaz ve ççooook güzel duruyor hele ilk çeyiz serildiğinde tam gelin odası olmuştu herkes hayran kalmıştı ama halı beyaz olunca kullanış çısındn pek öyle diyemicem geçenlerde pudram düştü yere ve çıkarana kadar canım çıktı leke sökücüyü boca ettim halıya valla.çok riskli beyaz işte.gösteriş var ama sorun çıkartıyor arada:)))))))

gülü seven dikenine katlanır hesabı.benim halılarım krem olmasına rağmen çok çabuk kirleniyor.beyazı düşünemiyorum bile.beyaz başlı başına bir tarz bence.çok gösterişli olmasına gerek bile yok duruşunun verdiği ayrı bir ferahlık var.:kahve:

Back
X