Yaz Gelince Kilolar Dert Oldu...

aycamm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
29
0
86
İstanbul
Arkadaşlar biliyorsunuz yaz geldi ve herkesin derdi kiloları oldu kimisi nasıl bikini giyeceğini düşünür oldu benimde arkadaşlarımdan konuşurken diyet yapmaya karar verdik ve yeni yöntemler araştırdık.. topladığım bilgileri de sizinle paylaşmak istedim bende 2 gün önce başladım bu diyete şimdi arkadaşlar size uzunca bir diyet listesi vermek istemiyorum ama sadece püf noktalarını sıraladığımız zaman sizde çok iyi anlayacaksınız..

--- Sabah Öğle ve Akşam yemeklerinde ekmek yemiyoruz.( 2 dilim kepekli ekmek olabilir )ve yarım porsiyon yemek zayıflamak için ideal oluyor.

--- Sporumuzu aksatmıyoruz öncelikle evde yapabileceğimiz sporlardan günde 10 kez şınav çekmek daha sonraki günlerde çoğaltmak kilo vermede çok iyi oluyor. Özellikle hareketli bir şarkı açıp apaçi dansı tarzı enerjik haraketler yapmak da en basitinden kilo verdirmeye yardımcı oluyor.

---Cips ve dondurmadan uzak duruyorum ben zaten çok kalorisi olduğu için sizin de uzak durmanızı öneririm çikolata vs. de bunun içinde çok dondurma yemek isterseniz eğer de Fruttare diğe dondurma var bilirsiniz onda çok kalori olmadığı için tercih edilebiliyor.

----Yağlı şeyler asla yemiyoruz.

----Havalar da sıcak günde yarım saat bile yürüyüş bizim için çok iyidir..

----3 Lt.. kadar su içmemiz gerekir...

----Akşamları saat ortalama 7'den sonra ancak yoğurt su ve meyve tercih etmeliyiz yemeklerimizi bu saatten önce yemeliyiz.

----Birde sebze yemeklerini tercih etmeliyiz.

----Son olarak da çok istediğimiz şeylerden (çikolata cips bisküvi tatlı) sadece tadımlık alınmalıdır..

Şu anda benim uyguladığım diyet bu arkadaşlar kahvaltıda birde salatalık dometesi çok yiyorum ekmeksiz zeytin ve peynir sadece kahvaltım bu şekilde oluyor.

Yardımcı olabildiysem çok mutlu oldum sonucu da sizinle paylaşacağım :)

bnm diyetimde de aşağı yukarı bunlar var çok faydalı oluyo tam 5 kilo verdim bunları yapınca fazla bi şey yapmayada gerek kalmıyo yeter ki kararlı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…