kızlar biz tatil sezonunu açtık.Geçen hafta Çeşme'deydik 1 haftalığına.Oğluşum 4. ayını yeni doldurmuştu, biraz tereddüt ettim giderken ama iyi ki gitmişim.Oğluşumun tatil çok hoşuna gitti, daha bi neşelendi.Hele yemek saatlerinde otelin restoranına inince sevinçten deliriyordu, kime laf atacağını şaşırıyordu, kalabalık çok hoşuna gitti.biz havuza girerken o da kenarda arabasında durdu uslu uslu, bazen uyudu, denize de eşimle sırayla girdik.Ama inanın çocukla tatil sanıldığının aksine daha zevkli bile, bizim çocuğumuzla ilk tatilimizdi ve inanılmaz zevk aldık, daha bi aile gibi hissettik kendimizi.Üstelik Ankara'dan arabayla gittik geldik (eşimin uçak korkusundan dolayısırnaşık şey) yaklaşık 9 saat, onda da pek sorun çıkarmadı, uyudu genelde.Üstelik otelde benimki gibiyi bırakın 5 tane kırkı yeni çıkmış bebekli aile vardı.Çok stres yapmayın bence gitmek istiyorsanız gidin tatile.Kilo olayıan gelince benim de doğum öncesine göre 5 kilo fazlam var, ilk başta kompleks yaptım bikini olayını ama sonra takmadım.Kilo nasıl olsa verilir, oğluşumun bana verdiği mutluluk herşeye değer.Manken de olacak değiliz ya bu saatten sonra:içelim: