Bebeğinin düzenini asla bozma.
sonra çekecek olan sensin.
Akşam saati geldiğinde evinize dönmüş olun.
Biz nereye gitsek uyku saatinde evimizde olduk yada misafir gelecekse kızımın uyku saatini sölerdik o saatte kalkmış olurlardı. Kırılan gelmeyen de oldu ama olsun kızımdan önemli değil.
Şimdi hak veriyorlar ki benim kızım rüzgar esse sesinden uyanan bir bebekti.
Eğer o kadar uzun süre düzen bozarsan inan bebeğin bir daha aynı sistemi yakalamk istemez.
off benim korkulu rüyamm..
bizde bugün uçak biletimizi aldık 8.nde gidicez
bebğim cok ufak 3 ay ordayız huyu kesin değişcek eşim taviz verme sakın dio ama
kayınvalide kayınpeder halalar amcalar hangi birine bişe diycem bide ailelerinde hiç kız yok hep erkek
ilk kız ee deli oluyo hepsiii biz şimdiden yandık bu soruna çözüm bulan biri varsa vbizede söylesin ne olurr..
bizde yeni geldik oğlumun huyu çok değişti hep kucak istiyo yalnız kalmak istemiyo yemesinde bi değişiklik olmadı pek kucağa aldırma diyecem ama kime dinletebilirsin kii
aynı dertten muzdaribim,canım sen götür yatır,hiç düşünme onları.Ben ne zaman annemlere veye kayınvalidemlere gitsem oğluşumun huyu değişir,yemesi,uyuması,eve dönünce tekrar düzen oturtmaya çalışırım.Bir de yemesine karışırlar,offf.Ama gitmeden de olmaz,kolay gelsin
bence mıllet anlayıs gösterır die bekleme.mutlaka duzenı bozulabılır ama bunu en aza indirgemek lazım.evde nasıl ise o alışkanlığı sürdürmeye çalış.uyku saatı mama saatı olsun.sona çok hzursuz olur gittin yerde de rahat edemessın zaten
yaa haklısın tabii ama onlarda torunlarını dört gözle bekliyorlardır. elbette sevmek isteyeceklerdir. kalplerini kırmadan ima ederek anlatmaya çalış. düzeninin bozulmaması gerektiğini. eş dost akrabayı ise salla gitsin. el kadar bebekle kapı kapı dolaşamam dersin.söylediklerim sadece dede babaanne anneanne içindi.
gittiniz yere biraz erken gidin sevmelerine vakit olur o zaman. hemen kapidan girer girmez uyutmam lazim denmez tabi. ben 2.5 aylikken bebegimle annemlere gittim 15 günlügüne ama bebegimin yatma saatinden yeme saatinden taviz vermedim. su an 9 aylik hala taviz vermiyorum. misafir bile olsa evde ya da biz bile gitsek ya ben ya esim gidip uyutup sohbete öyle devam diyoruz. uyku süzenleri hemen degisiyor diye biliyorum o yüzden bende korkuyorum. haftaya tatile gidiyoruz 2 haftaligina umarim bozulmaz birsey
benim bebğim o kadar küçükken bile olsa misafir olsa dahi uyku saatinde bebeğimi uyuttum hatta annemlere gittiğim bi zamanda bi misafir demiştiki (demekki konuşmuşlar bunu) eski zamanda olsa bak misafir geldi bebeğini uyutmaya devam etti yanlarına getirmedi derlerdi şimdiki annelere aferin valla demişti bende uygun bi zamanda ona bebeğimi alıp gittim çayını içtim bebeğimi gördü gönlü oldu kendi..kendi evimde de gece oturmasına gelen misafire çok bozuluyordum ben zaten bi çok kere bebeğimi uyuturken uyuya kaldığımda olmuştur aman uyandırma deyip eşime sessizce gitmişler yapacak bişey yok gece onalr mışıl mışıl uyurken ben emzirip gaz almaya çalışıyodum..sen nasıl rahat ve huzurluysan öle yap çünkü bebeğine yansıyacak bunu unutma ayrıca ben bebeğimi herkezin öpmesine izin vermezdim o zamanlar bi önlük bul öpmek yasak diye şirin şeylerden en azından salyalardan korumuş olırsun anlayan olur muhakkak
Herşeyden öte bebeklerin mutlaka akşam 10 gece 2 arası mutlaka uykuda olmalılar.
Büyüme hormonu bu saatlerde uykuda salgılanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?