- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
- 158
valla bebekle tatil yapanların işi zor benim oğlum 5 aylık bir kaç kez kendi aileme birkaç kezde kayınvaldelere gittik normalde bebeğim çok sakin sulu olmasına rağmen oralarda ve dönüşte evde çektiğimi bir ben bilirim bir iiki tavsiyem var inşallah işine yarar
sofrada ben tutayım sen yemeğini ye diyenlere güvenme alışsın diye bişiler tattırıyorlar boğazına kaçabilir dikkat etmeden sıcak soğuk acı verebilirler
ilk geceden evdeki gibi yatak düzeni kur hergün aynı düzende uyusun
mümkünse alışkın olduğu oyuncak battaniye evde kullanılan bir eşya götür yabancılık çekmez
bir günde çok fazla yer dolaşıp çok fazla insan dolayısıyla kucak görünce çok huysuzlaşıyor mümkünse geziyi ve ziyaretleri günlere yaymak lazım
malum geliniz herkes iş bekler ben çocuğa bakayım sen yemeğe bulaşıklara vs bak diyenlere tavrını koy bir kere yaparsan hergün isterler ayrıca sen bebişin yanında yokken yalnış biçimde sevmeler tutmalar ağzına bişi vermeler sallamalar vs çok oluyo zaten bebiş yabancıların arasında çok kalınca hırçınlaşıyor
bir iş yapacaksanda bebeğin yanında olmasını seni görmesini sağla
sakın bebeğin uyku yeme emme düzenini bozma sonra sen çekersin
ben söylenene kulak asma önemli olan senin bebeğin zaten birçok kişi anlayış gösteriyo
ilk zamanlar tepki veremedim torunları sevsinsen dedim ama hem orda hem evimize gelince bebişim bir kaç geceler boyu uyumadı ağladı birazuzun oldu ama bu konuda çok canım yandı
çok teşekkürler canım. çok faydalı bilgiler. dikkate alıcam. zaten ben de bebeğimi gözümün önünden ayırmak istemiyorum. en gıcık olduğum şey de erkeklerin bebek tutmayı bilmedikleri halde çocuğu yamuk yumuk tutup hoplatmaları. zaten eşimin tarafı uzak bir şehirde. evlendik evleneli birkaç kez gittik. onların çoğu da hamileliğime denk geldi. beklemesinler benden iş güç. :umursamaz: