yaz geldi 😞

Siz kumralken böyle diyorsanız biz beyazlar ne yapalım dostum ha ?

Bu arada yazın hep uzun kollu giyerim. Tül de olsa hırkam vardır. Geniş şapkalar kullanırım. Öyle idare ediyorum :)

Konu sahibi sizi çok iyi anlıyorum. Çünkü aynı ben de öyleyim. Yaz gelince şekilden şekle giriyorum resmen ve bana da artık vampirella diyenler bile oluyor. Normalde de zaten yazı pek sevmem. Kapalı rüzgarlı ya da yagmuru havalar bana kendimi çok daha iyi hissettirir sanki o havalarda ruhum özgür kalıyormuş gibi. Konuyu ben de takip edeyim de... Ayrıca güneş kremi hakkında eklemek istediklerim var çünkü baya araştırdım. Koruma için bi güneş kremi de kesinlikle titanyum dioksit ya da çinko oksit olmalı hele ikisi bir arada olursa ne ala.. Ayrıca bunlar nano teknoloji ile küçültülmemiş olanları tercih edin koruması daha iyi oluyormuş. Bu iki madde yüzde beyaz kalıntı bırakıyormuş zaten yüz emmiyo kremi ve beyaz kalıntı kalıp asıl korumayı onlar saglıyor asıl özelligi de bu. Güneş kremi alırken bu içeriklere dikkat edin

Son düzenleme:
Siz kumralken böyle diyorsanız biz beyazlar ne yapalım dostum ha ?

Bu arada yazın hep uzun kollu giyerim. Tül de olsa hırkam vardır. Geniş şapkalar kullanırım. Öyle idare ediyorum :)
Sorma üniversitede ceset beyazlığında bir arkadaş vardı (fıstık gibiydi ayrı) Allah affetsin yaz gelince yüzü maymun poposuna dönüyordu bir üzülüyordum bir üzülüyordum.

Spor salonuna gittiğim dönemde yorulunca suratım pancar gibi oluyordu. Kimisine bakıyorum sadece nefes nefese başka bir emare yok spor yaptığına dair. Ama ben deli kovalamış gibi görünüyordum. Sefil ve perişan

Ahahah. O haller bende de mevcut fazlasıyla. Seksapelli spor yapmak nasip olmadı

Bu güzel bi güneş kremine benziyor. İçerigine titanyum dioksit de var koruması iyi olmalı. Ben de bundan alabilirim aslında

Aha benim konum ☻ Oncelikle anlasilan siz sadece kizariyorsunuz yani alerjik bir durum yok ortada. Keske bende sadece kizarsaydim. Benim ileri derecede gunes alerjim var. Sadece yazin degil yilin butun zamani gunes kremi kullanmak zorundayim. Gunes olmasa bile, bulutlu olsa bile benim cildim deli gibi kasinmaya basliyor. 10 derecelik sicaklikta bile kasiniyorum gunes tenime degdiginde. Alerji ilaclarim var ama her daim onlemimi almaliyim. Gunde 2 3 kez tazelemem gerekebiliyor. Gul hastaligimda var. Cildim alerjik reaksiyon gosterince sivilcelenme oluyor derim kabariyor yok yok yani.

Kismen iklimi soguk bir ulkede yasamama ragmen boyle oluyor. Yazin izine gelemiyorum Tr ye yillardir, o gunese asla dayanabilecegimi sanmiyorum. Ekim kasim gibi ancak. Uzun kollu hafif kiyafetler giyiyorum, sapka kullaniyorum, disarda islerim varsa 3 4 gibi cikiyorum disari.

Ben Biodermal ve Ra Roche Posay'in kremlerini kullaniyorum. Gerisi cildimde alerji yapiyor. Evet gunes kremine de alerji gosteriyor derim Krem alirsaniz uzerinde UVA ve UVB uyarisinin olmasina dikkat edin. UVA isinlari bulutlu havada bile derinin icine girip ve sizin kizarmaniza sebep olabilir. Biodermal benim gibi hassas ciltler icin ozel uretiliyor ama Tr de var mi bu marka bilmiyorum. La Roche Posay'in ki ise cok ince kivami. Yuzunuze kremi surerken her tarafina surmeyi unutmayin. Ozellikle kulak ici ve arkasi cok kasinir bende. Tabi boynu ve enseyi de unutmamak lazim.

Benim yildizim gunesle barismayacak ama barismasa da olur. Gunes kremi surmek her acidan iyi. Ben esmer olmak istemedim hic, kendi rengimle barisigim ama esmerlesmek isteyenler icin zor bir durum. Ben kasinmaktansa beyaz kalmayi tercih ederim.

Ben de baktimda buna. Icinde SLS, paraben, parafin, alkol ve parfum var. Hassas ciltler icin sorun olabilir. Dikkat etmek lazim. Kullanmadan once yuzun kucuk bir kismina surup denemek iyi olur. Youtube'da Dr. Dray var dermatolog cok iyi videolari var. Kendisi Amerikali ama iyi krem onerileri var. Ben videolarini takip ediyorum cok sey ogrendim dogrusu.

Beterin beteri var desene

Şu bioderma ve laroche ye de bakayım öyleyse.

Ortalama gidilen bütün lazer yerleri hamilton'u öneriyor çünkü anlaşmalılar,onlar da satıyor:)
gittiğim 5 farklı lazer merkezi de şöyle iyi böyle mükemmel biz de uygun diyip önüme hamilton'u koydu,kullandım sonuç=sivilcelenme. Ve cok yoğun kati bir kivami var,konu sahibi tavsiye etmiyorum.

Tam tersi kıvamı çok akışkan ve yumuşak.

Ben bioderma 50 faktör güneş kremini kullanıyorum tavsiye ederim. Güneşte yüzümde önce kırmızı sonra da kahve tonuna dönüşen lekeler kalıyordu bu kremle artık olmuyor

Vivalit mi ne ole bi güneş kremi var kullandığım çok az sürdüğümde bile ruh gibi beyaz beyaz dolaşıyorum :)

Herkese iyi gelmiyor aynı ürünler.
Bir üye biodermayı önermiş mesela ben de ilk başlarda severek kullanıyordum biodermanın ürünlerini ama artık kullanmıyorum cildim reaksiyon gösterdi.
Demem o ki konu sahibesi ve diğer arkadaşlar birine iyi gelen ürün bir diğerine iyi gelmeyebiliyor cilt söz konusuysa eğer.
Her tavsiyeye bana da iyi gelir diye yaklaşmayın hiç belli olmuyor.

aynen,geçen clinique güneş kremi aldım cildimi mahvetti akabinde la roche aldım o daha iyi oldu. sozlukler de clinique arşa çıkarılmıştı halbuki. her cilt bir degil.

Gunes kremleri biliyorsundur ikiye ayriliyor,kimyasal ve mineral cozucu kremler diye.Mineral kremleri siddetle oneririm sana icinde bulunan zinc oxide cildi yatisturma kizariklari onleme gibi etkileri var,genellikle gunes kremlerinde ve pisik kremlerinde kullanilan bir madde.Bu kremlerin cildi kizartma gibi bir etkileri sanmiyorum ki olmaz kendimden biliyorum normal gunes kremleri cildimi yakiyor surdugum an ama mineral icerikli kremi de aksine cok seviyorum,hatta sivilce izlerini bile sonduruyor.ben the ordinary nin mineral gunes kremini kullaniyorum Turkiye de satilan bir marka degil,sen baska markalarda deneyenilirsin.Olduda onlardan bile memnun kalmazsan direk zinc oxide (sanirim turkcesi cinko oksit) tozunu alip serumlarla karistirip evde kendi kremini hazirlayabilirsin.

Ben artistry cc kullanıyorum leke serisi bir ürün tenim baya baya açık var. Dolasim sistemi çalışabilecek kadar güneş lekelerim de gitti besin takviyesi de kullanmıştım özellıkle sır ağda yüzünden dudak üstüm kararmıştı.
Çok memnunum asla bırakamam böyle sorunların geri dönüşü çok zor

Solante güneş kremini tavsiye ederim güneşin altında kal rengin değişmiyor..eczaneciler doktorlarca bunu tavsiye ederler zaten dene derim

Merhaba arkadasim,SOLANTE adlı gunes kremini önerebilirim. Cilt doktoru benden önce iki arkadasima ve sonrasi bana önerdi. Onlardan aldigim sonucla evet dedim. Hatta DAYLONG kullaniyordum ki o da iyi geldi benim hassas ve yanan cildime.

Solante önermeye gelmiştim ki hanımlar benden önce söylemiş. Doktorum tavsiye etmişti çok memnum kaldım. Ancak şu an neden bütün doktorlar bunu önermiş diye şüpheye düştüm komplo teorileri yazıyorum kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…