- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
Sorma üniversitede ceset beyazlığında bir arkadaş vardı (fıstık gibiydi ayrı) Allah affetsin yaz gelince yüzü maymun poposuna dönüyordu bir üzülüyordum bir üzülüyordum.Siz kumralken böyle diyorsanız biz beyazlar ne yapalım dostum ha ?
Bu arada yazın hep uzun kollu giyerim. Tül de olsa hırkam vardır. Geniş şapkalar kullanırım. Öyle idare ediyorum :)
Sorma üniversitede ceset beyazlığında bir arkadaş vardı (fıstık gibiydi ayrı) Allah affetsin yaz gelince yüzü maymun poposuna dönüyordu bir üzülüyordum bir üzülüyordum.
Spor salonuna gittiğim dönemde yorulunca suratım pancar gibi oluyordu. Kimisine bakıyorum sadece nefes nefese başka bir emare yok spor yaptığına dair. Ama ben deli kovalamış gibi görünüyordum. Sefil ve perişan
Bu güzel bi güneş kremine benziyor. İçerigine titanyum dioksit de var koruması iyi olmalı. Ben de bundan alabilirim aslındaZaten yüz için geliştirilmiş ama vücutta da kullanılıyor. Non komojenik yani sivilce veya beze yapmıyor. Cildim çok hassas benım de her ürün yaramıyor. Ben La Roche gibi eczane ürünlerini kullandım bır facia oldu suratı halbuki yağsız olanı almıştım.Tek bu markayı sevdim sız de nete yazın zaten yorumları görürsünüz. Eğer isterseniz hafif renkli olan versiyonu da var BB kreme benziyor o da guzel. Ben hazır elimdeyken sıze atayım içerik yazısını. Bir de tek kendiniz kullanacaksanız 125 ml yeter de artar bıle.
Herkes güneşi görünce göbek atarken ben bunalıma giriyorum. Envai çeşit güneş kremi denememe rağmen güneşi gören cildim mütemadiyen kızarıyor. Doktor damarlarım cilde yakın olduğu için böyle olduğunu söyledi ama arkadaşlar dünyayı uzaylıların ele geçireceği yapay zekanın insan ırkını tehdit ettiği yıllara gelmişken yüzüm kızarıyor demek de ne bileyim yaniben mi mağarada kaldım bunun kozmetik dermokozmetik bir çözümü var mıdır ne dersiniz. Ben de şu canım güneşle bir barışsam
Zaten yüz için geliştirilmiş ama vücutta da kullanılıyor. Non komojenik yani sivilce veya beze yapmıyor. Cildim çok hassas benım de her ürün yaramıyor. Ben La Roche gibi eczane ürünlerini kullandım bır facia oldu suratı halbuki yağsız olanı almıştım.Tek bu markayı sevdim sız de nete yazın zaten yorumları görürsünüz. Eğer isterseniz hafif renkli olan versiyonu da var BB kreme benziyor o da guzel. Ben hazır elimdeyken sıze atayım içerik yazısını. Bir de tek kendiniz kullanacaksanız 125 ml yeter de artar bıle.
Beterin beteri var deseneAha benim konum ☻ Oncelikle anlasilan siz sadece kizariyorsunuz yani alerjik bir durum yok ortada. Keske bende sadece kizarsaydim. Benim ileri derecede gunes alerjim var. Sadece yazin degil yilin butun zamani gunes kremi kullanmak zorundayim. Gunes olmasa bile, bulutlu olsa bile benim cildim deli gibi kasinmaya basliyor. 10 derecelik sicaklikta bile kasiniyorum gunes tenime degdiginde. Alerji ilaclarim var ama her daim onlemimi almaliyim. Gunde 2 3 kez tazelemem gerekebiliyor. Gul hastaligimda var. Cildim alerjik reaksiyon gosterince sivilcelenme oluyor derim kabariyor yok yok yani.
Kismen iklimi soguk bir ulkede yasamama ragmen boyle oluyor. Yazin izine gelemiyorum Tr ye yillardir, o gunese asla dayanabilecegimi sanmiyorum. Ekim kasim gibi ancak. Uzun kollu hafif kiyafetler giyiyorum, sapka kullaniyorum, disarda islerim varsa 3 4 gibi cikiyorum disari.
Ben Biodermal ve Ra Roche Posay'in kremlerini kullaniyorum. Gerisi cildimde alerji yapiyor. Evet gunes kremine de alerji gosteriyor derimKrem alirsaniz uzerinde UVA ve UVB uyarisinin olmasina dikkat edin. UVA isinlari bulutlu havada bile derinin icine girip ve sizin kizarmaniza sebep olabilir. Biodermal benim gibi hassas ciltler icin ozel uretiliyor ama Tr de var mi bu marka bilmiyorum. La Roche Posay'in ki ise cok ince kivami. Yuzunuze kremi surerken her tarafina surmeyi unutmayin. Ozellikle kulak ici ve arkasi cok kasinir bende. Tabi boynu ve enseyi de unutmamak lazim.
Benim yildizim gunesle barismayacak ama barismasa da olur. Gunes kremi surmek her acidan iyi. Ben esmer olmak istemedim hic, kendi rengimle barisigim ama esmerlesmek isteyenler icin zor bir durum. Ben kasinmaktansa beyaz kalmayi tercih ederim.
Ortalama gidilen bütün lazer yerleri hamilton'u öneriyor çünkü anlaşmalılar,onlar da satıyor:)Benim kullandığım krem çok iyi lazer yaptırdığım yerde önerilmişti aldım çok memnun kaldım sivilce vs yapmıyor, kıvamı losyon makyaj bazı gibi. Avusturya sıcakları en etkili sıcaklarmıl ve orda denenmiş, spf 50 faktör ama 80 faktör korumasında..markası da Hamilton. Var olan lekelerimi bile giderdi.
Tam tersi kıvamı çok akışkan ve yumuşak.Ortalama gidilen bütün lazer yerleri hamilton'u öneriyor çünkü anlaşmalılar,onlar da satıyor:)
gittiğim 5 farklı lazer merkezi de şöyle iyi böyle mükemmel biz de uygun diyip önüme hamilton'u koydu,kullandım sonuç=sivilcelenme. Ve cok yoğun kati bir kivami var,konu sahibi tavsiye etmiyorum.
Vivalit mi ne ole bi güneş kremi var kullandığım çok az sürdüğümde bile ruh gibi beyaz beyaz dolaşıyorum :)Herkes güneşi görünce göbek atarken ben bunalıma giriyorum. Envai çeşit güneş kremi denememe rağmen güneşi gören cildim mütemadiyen kızarıyor. Doktor damarlarım cilde yakın olduğu için böyle olduğunu söyledi ama arkadaşlar dünyayı uzaylıların ele geçireceği yapay zekanın insan ırkını tehdit ettiği yıllara gelmişken yüzüm kızarıyor demek de ne bileyim yaniben mi mağarada kaldım bunun kozmetik dermokozmetik bir çözümü var mıdır ne dersiniz. Ben de şu canım güneşle bir barışsam
Herkese iyi gelmiyor aynı ürünler.Ortalama gidilen bütün lazer yerleri hamilton'u öneriyor çünkü anlaşmalılar,onlar da satıyor:)
gittiğim 5 farklı lazer merkezi de şöyle iyi böyle mükemmel biz de uygun diyip önüme hamilton'u koydu,kullandım sonuç=sivilcelenme. Ve cok yoğun kati bir kivami var,konu sahibi tavsiye etmiyorum.
aynen,geçen clinique güneş kremi aldım cildimi mahvetti akabinde la roche aldım o daha iyi oldu. sozlukler de clinique arşa çıkarılmıştı halbuki. her cilt bir degil.Herkese iyi gelmiyor aynı ürünler.
Bir üye biodermayı önermiş mesela ben de ilk başlarda severek kullanıyordum biodermanın ürünlerini ama artık kullanmıyorum cildim reaksiyon gösterdi.
Demem o ki konu sahibesi ve diğer arkadaşlar birine iyi gelen ürün bir diğerine iyi gelmeyebiliyor cilt söz konusuysa eğer.
Her tavsiyeye bana da iyi gelir diye yaklaşmayın hiç belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?