Beyaz da değilim mesele bu. Kumralım baya baya yanarım krem sürmesem.Beyaz tenli insanların derdi o zaten. Yapacak bir şey yok, güneş kreminizi sürmeye devam edin. 50+ faktörle de kızarıyorsanız diyecek bir şeyim, verecek tavsiyem yok.
Deme. Ben de yaş aldım 31 yaşımBenımde her zaman kızarır ergenlık ve unıde bıraz uzulurdum bu duruma ama evlendım yas alıyorum kendımle barıstım. Sımdı hamıleyım ve yuzum hassas oldugu ıcın leke attı bebıs ıcın güneste d vıtamını alaym dıye yürüyorum.Iste öncelıkler degısınce kızarıkmıs lekeymıs takıntısı kalmıyor. Cözüm olarak ıyı bır günes kremı dıyecek herkes ben cok doktor gezdım genetık dedı yapacak bırsey yok dedıgüneş kremı + takmamak
Canm devam et bende 26 d vıtamını yerlerde lekeler olusmaya basladı goz altımda bır kac kısı degısık kremler onerdı ama benım yuzum hassas oldugu ıcın hıcbırı olmuyor. Kızarıklık ıcınde bısey olur mu bılmıyorum ama gentık ya yapcak bırsey yok bıraz faydası olsa bıle çözüm yok ıyı bır günes kremı ıle buraz daha rahatlatırsın anca daylong , solante bana onerdıler biyolog ne var galıbaDeme. Ben de yaş aldım 31 yaşımben de hamileyim. Ben de yürüyorum demek bir çözümü yok
Herkes güneşi görünce göbek atarken ben bunalıma giriyorum. Envai çeşit güneş kremi denememe rağmen güneşi gören cildim mütemadiyen kızarıyor. Doktor damarlarım cilde yakın olduğu için böyle olduğunu söyledi ama arkadaşlar dünyayı uzaylıların ele geçireceği yapay zekanın insan ırkını tehdit ettiği yıllara gelmişken yüzüm kızarıyor demek de ne bileyim yaniben mi mağarada kaldım bunun kozmetik dermokozmetik bir çözümü var mıdır ne dersiniz. Ben de şu canım güneşle bir barışsam
Devit ampul kullandım 100 oldu benim d vitaminim. Neden ampül kullanmıyorsunCanm devam et bende 26 d vıtamını yerlerde lekeler olusmaya basladı goz altımda bır kac kısı degısık kremler onerdı ama benım yuzum hassas oldugu ıcın hıcbırı olmuyor. Kızarıklık ıcınde bısey olur mu bılmıyorum ama gentık ya yapcak bırsey yok bıraz faydası olsa bıle çözüm yok ıyı bır günes kremı ıle buraz daha rahatlatırsın anca daylong , solante bana onerdıler.
Süpersiniz. Not ediyorumBenim kullandığım krem çok iyi lazer yaptırdığım yerde önerilmişti aldım çok memnun kaldım sivilce vs yapmıyor, kıvamı losyon makyaj bazı gibi. Avusturya sıcakları en etkili sıcaklarmıl ve orda denenmiş, spf 50 faktör ama 8ü faktör korumasında..markası da Hamilton. Var olan lekelerimi bile giderdi.
Eczaneden almayın pahalı olur hepsi burada da daha uygun fiyatı.Süpersiniz. Not ediyorum ❤
Tam foto atar mısın canm yanlıs bakmayalım.Eczaneden almayın pahalı olur hepsi burada da daha uygun fiyatı.
Ben internete güvenemiyorum. Ambalajı değiştirip eski ürünü bile verirler diye düşünüyorum sanırım. Siz netten alıp memnun kaldınız doğru mu anladım? İki katı ücret veriyorum resmenEczaneden almayın pahalı olur hepsi burada da daha uygun fiyatı.
Ben de DEVİT kullanıyorum. Günde on dk avuç içlerimi güneşe tutuyorum. En etkilisi buymuş canım.Devit 3 damla kullanıyorum. Günesten almak daha ıyı ondan yürüyorum.
yüze sürüyor musunuz sivilce yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?