- 17 Aralık 2015
- 26.431
- 48.122
ben yara bandi takiyorum
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak
Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?
Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya
kusura bakmayın nereye takıyosunuz tam olarak uçlara mı?ben yara bandi takiyorum
Pentinin spor sutyenlerinden kullanıyorum.
Merhaba,
Yanıyoruz çok sıcak
Ben de yarım destekli sütyenlerden kullanıyorum. Ya sabah giydiğim öğlene ıslanmış oluyor sıcaktan, evde babam var çıkaramıyorum da. Siz napıyorsunuz?
Kadın olmak neden böyle zor, erkekler bir atlet bir şort dolaşırken reva mı sütyen giymek ya
evet canim capraz bant yapiyorum 2şer tane büyuk rahatlikkusura bakmayın nereye takıyosunuz tam olarak uçlara mı?
Canım ben sporcu sutyeni kullandığım da uçları belli olmasın diye iki adet küçük bezi bir kaç kat yapıp ucuna göre yerlestiriyordum rahat oluyordu sende dene istersenYa o penyeşerden hiç kullanmadım, ama böyle teyzeler kullanıyor ya belli oluyor sanki meme uçları, bana mı öyle geldi acaba?
ben yara bandi takiyorum
Kullanmiyorum
Seninle bulusurken de sutyensizdimoyle rahatim. Ozel gunlerde hassasiyet oldugundan uclarina gogus pedi koyuyorum o kadar
Yaşasın emzirme sütyeni!
Babaanneme benzemek yaz vakti kimin umrunda.